Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gözlerden Uzak Değilsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün aşk konularında keyifli bir gün geçireceksin. Duygularını sonuna kadar hissedeceğin bir gündesin. Aşk konularında keyifli gelişmeler yaşayabilir ve kalbinin daha hızlı attığını hissedebilirsin bugün.

Bugün, daha önceden çok uyarı yaptığınız bir konuda hala hatalı davranıldığını görecek ve daha net bir tavır alma yoluna gideceksiniz. İş ilişkilerinizde son günlerde iyice şekillenen laçkalığı sizin kadar sorun eden yok gibi görünüyor.

Bugün maddi konularda önemli kararlar almak için acele etmemelisin. Eğer büyük bir masraf yapılacaksa biraz zamana bırakmanda fayda var. Parasal olarak aceleci olmak sana gereksiz masraf yaptırabilir.

Bugün kafanı toparlamak ve kendine zaman ayırmak vücudunda daha iyi etkiler yaratabilir. Daha sakin bir gün geçirmek ve vücuduna karşı nazik olmak sana iyi gelecek. Ağır hareketlerden uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine karşı dürüst olmak ve hayalleri bir kenara bırakman gerekecek. Bazı konularda beklentilerine göre hareket etmemeli ve mevcut duruma göre adımlar atmalısın. Bu durum kalbini kırabilir ancak sana çok daha iyi sonuçlar verecek.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burcu, kıskandığın veya takıldığın durumlarda senden uzaklaşırım. Enerjini rahat bırak, sen de huzur, enerji ve sevgi alırsın. Zihninden, ruhundan ve bedeninden bunları lütfen bırak.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne çok iyi başlamasan da saatler içindeki gelişmeler seni kendine getirecek. Sana karşı keskin konuşmalar yapan insanlara tahammülünün kalmadığını göreceksin. Lafını sakınmayacak, haklılığını ortaya koyacaksın. Çevrene uyum sağlamaya çalışacaksın. Günlük iletişimde gerçekleştirdiğin konuşmaların rekabete dönüşmemesini sağlayabilirsin. Evliliğinde hareketlilik arayanlar kendileri için bağımsız programlar düzenleyebilirler. Hiç tarzın değil ancak seni biri ile tanıştırmak için gizli planlar yapanları fark edebilirsin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan keyif almak adına yüksek bir beklentini olabilir. Bugün motivasyonunuzun yüksek olması sizi insanlara daha çok yaklaştırabilir. Yaratıcı fikirlerinizi keşfetmek kadar bunları kullanabilmenin yollarını da bulabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili bir konu ile daha yakından ilgilenmek gereği duyabilirsiniz. Ancak kabul edilmesi gereken durumlar da var.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginiz var da birine açılmaya niyetli iseniz süreci erteleyin, evli iseniz ailenin önemli kararlarını almayı ilerleyen günlere bırakın. Kusurlarınız yüzünüze vurulabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar sana sert davranabilirler. Bunları sakince düşünmek ve yapıcı eleştiri olarak kabul etmek de zor olabilir üstelik. Bazı şeyleri kişisel algılamaman veya karşı tarafın sıkıntısı olarak görmen iyi olabilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulanık sulara sık sık baksanız da yüzeyin altında ne olduğunu göremezsiniz ve bu durum zihniniz için de geçerlidir. Bir süre hareketsiz kalarak uçuşan tozların yere inmesine izin verin ve daha berrak bir suda yelkenlerinizi açın. Duygularınızın genellikle sizinle paylaşacak çok şeyi vardır ve onların bilgeliğinden en iyi şekilde, kendinizi gereksiz ayrıntılardan sıyırıp tetikleyicilerinizin size gösterdiklerine odaklandığınızda yararlanırsınız. Bu iyileştirici dalgaların ilişkilerinize akmasına izin verin ve aradığınız uyumu deneyimleyin. Huzur, sizin için tek istikamet!

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizdeki artış, sizi mantıklı hareket etmeye zorluyor. Duygularınızda ısrarcı davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmeler, coşkuların artmasına neden olurken, kendinizi de yeniliyorsunuz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Gösterdiğiniz tüm çabaların sonucu üzerinde derinlemesine düşünmenin tam zamanıdır. Bu dönemi, fiziksel sağlığınızı iyileştirmekte kullanın. Vitaminler ve temiz hava, size sağlığınız için son derece önemli bir yeniden doğuş olanağı sağlayacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve çatışmalardan uzakta, hayatınızın keyfini çıkarın ve aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınızda yeni bir fikir olduğunda, buna o kadar çok odaklanıyorsunuz ki başka hiçbir şey göremiyorsunuz. Siz her ne kadar yaratıcı fikirler ortaya koysanız da başkalarının da desteğine ihtiyacınız olabilir. Biraz çevrenize bakabilir, yardım istemeyi düşünebilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdan oldukça emin olduğunuz bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizde belli bir mantık ölçüsü var ve siz zamanı kendi lehinize kullanan ender kişilerden birisiniz. İleri vadede kalıcı olabilecek anlaşmalar peşindesiniz. Bugün, bazı olaylara yaklaşırken, duygusal etkileşimden uzak kalmalısınız.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 31' 45" R
Ay
Başak
18° 07' 32"
Merkür
Koç
17° 11' 31"
Venüs
Koç
18° 28' 06"
Mars
Balık
21° 52' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 23"
Satürn
Balık
15° 37' 36"
Uranüs
Boğa
21° 46' 35"
Neptün
Balık
28° 35' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 28"
Lilith
Başak
22° 12' 36"
True Node
Koç
15° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>