Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güven Aradığın Bir Gündesin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Hoşlandığın kişiden duygularını saklamak için gereksiz bir inat içerisinde olabilirsin. Bugün bu kişi ile daha fazla iletişim kurmak ve aranızdaki hisleri konuşmak sana daha iyi gelebilir. Bazı şeyleri içinde tutmamalısın bugün.

İş yaşamınızda çalıştığınız konuları net olarak ele alabileceksiniz ve en sıkıcı işleri bile zevkli hale getirebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır.Zihinsel aktiviteniz olumlu olacaktır ve bir çok konuyu aynı anda ele alabileceksiniz. Ancak temkinli olmayı ve detaylara dikkat etmeyi daha çok önemsemelisiniz.

Parasal konularda kaygılar yaşaman alman gereken risklerin önüne geçebilir. Parasal olarak daha iyi bir çözüm elde etmek için kaygılardan uzak bir şekilde karar alman gerekecek bugün.

Yediklerine dikkat etmen gereken bir gündesin. İkram olarak normalde hiç yemeyeceğin bir şey geliyorsa hayır demekten çekinmemelisin. Sağlığını ön planda tutmalı ve kibarlığı bırakmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha yaratıcı fikirler bulman gerekecek bazı şeyler için. İç dünyanı daha fazla dinlemek ve kendine göre yeni fikirler oluşturmak etrafında olan bitenle başa çıkmak için daha güzel çözümler bulmanda faydalı olabilir. Yaratıcı tarafını konuşturman gerek bugün.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün ailevi açıdan kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeniz gereken bir gün olacak. Aksi halde kendi sorumluluklarınıza yenilerinin eklendiğini göreceksiniz. Diğer insanların sorumluluklarını da yüklenmeden önce kendi alanlarınızı korumayı seçmelisiniz. Aksi halde içinden çıkılmaz bir kaosun ortasında kalabilirsiniz. Her zaman bir çıkış yolu vardır. Önemli olan bunu bulabilmek...

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde karşı tarafın sana daha çok güven vermesini beklediğin bir gün. Karşı tarafın güvenilirliğini ölçmek adına ona evlilik ya daortaklığı gibi büyük tekliflerde bulunabilirsin Ailen senin için çok çaba harcadığını görüyorsun. Hem eğitimin için hem de özel hayatında edineceğin tecrübeleri destekliyorlar. Belki de hayatında ilk defa deneyimleyeceğin bir düzen değişikliğine maruz kalabilirsin. Yaşamında seni destekleyecek ögelerden besleneceksin. Yemek-içmek gibi geçici heveslere yönelmen kilo almana neden olabilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alım satım işlemlerinizi hızlandırmak, ailenize destek olmak ya da kendi ihtiyacınız için bir yatırım yapmak için iyi bir gün olabilir. Elinizdeki imkanların ne olduğunu bilerek ilerlediğinizde daha iyi seçeneklerle karşılaşabilirsiniz. Keyfinizden ve lüksünüzden ödün vermeyecek bir tutum sergilemek harcamalarınızı büyütebilir.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha önce bir kenara bırakılmış konular öne çıkıyor. Bunları tanzim ederken, organize olunması gereken işler de sizi bağlayacak. İş ortamına canlılık katan ilişkiler üzerinden verimli sonuçlar alabilirsiniz. Yeni düzenlemeler, değişik teknik konular sizi oyalayabilir. Yine bu dönem ortaklıklarda yeni anlaşmalar dikkat çekiyor. Özellikle bugün önemli yenilenmeler içindesiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Kova burcu, zorlu durumları mucizelerle aşabilirsin. İnanç ve hayallerinin gücüyle başarıyı yaratabilirsin. Yaratıcı gücün rehberliğinde umduğun gibi zengin ve sağlıklı bir hayat sana geliyor. Bunun için dua etmen gerekmektedir.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarının başarısı senin başarısız olduğunu göstermiyor, bu negatif düşüncelerden uzaklaşman gerekecek bugün. Onlarla beraber sevindikçe bu başarılarda pay sahibi olabilirsin çünkü. İnsanların mutluluğunu saygılı bir biçimde paylaşabilmen gerekecek bugün.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz için yarattığınız konforu takdir etmek, şu anda bundan daha fazlasını elde etmeyi planlamanıza yardımcı olabilir. Bugün sizi en çok neyin beslediğini saptamak için harika bir zaman. Karşılanması gereken temel ihtiyaçları belirlemek için neyin iyi çalıştığını düşünün ve önceliklerinizi buna göre sıralayın. Neden her zamankinden biraz daha fazla evet demiyorsunuz? İnatçı olabilir ve sadece istediğinizi yapmakta diretebilirsiniz ancak bu sizi kendi ufkunuzun dışında bir yere götüremez. Bugün insanlar sıra dışı tekliflerde bulunurken, hemen hayır dememeye ve kabuğunuza çekilmemeye çalışın.

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz. Herkes sizinle aynı düşüncede olmayabilir, biliyorsunuz.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rasyonel birisiniz. Ancak bazen duygularınızla aklınızdan geçenler bambaşka şeyler olabilir. Oysa kalbinizden geçenlerle aklınızdan geçenler kavga etmek zorunda değil. İyi bir uyum yakalayabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgileriniz güçleniyor. Akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya gelme planları yapacaksınız. Uzun süredir görüşemediğiniz sevdiklerinizi, özlediğinizi fark ediyorsunuz. Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmaların içinde olacaksınız. Bugün, finans konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 38" R
Ay
Balık
02° 39' 33"
Merkür
Koç
18° 09' 37"
Venüs
Boğa
04° 18' 10"
Mars
Koç
01° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 01"
Satürn
Balık
16° 48' 29"
Uranüs
Boğa
22° 30' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 33"
Lilith
Başak
23° 38' 06"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>