Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Uyum Sağlıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Eğer uzun bir süredir hayatında kimse yoksa, kalbinin tekrar hızla çarpmasını sağlayacak güzel bir etki ile karşılaşabilirsin. Gözlerini açık tutmalısın bugün.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlatıyor. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Sana kendini iyi hissettirmeyen insanlara para ve zaman harcamamalısın. Kendini koruma altına almak ve gereksiz enerjileri hayatından çıkarmak için dikkatli olman gerekecek. İnsanların senden faydalanmasına izin vermemelisin bugün.

Bugün şeker ile arana bir sınır çekmen gerekebilir. Şekerli ve işlenmiş gıdaların tüketimi vücudunda istemediğin etkiler yaratabilir. O yüzden bugün şekerli gıdalardan uzak durman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insan ilişkilerine dikkat etmen gerekecek. Sevdiğin kişilerle fikir ayrılığına düşmek veya onlarla istediğin kadar zaman harcayamamak içini sıkabilir. Bu gerginliğe sebep olan şeyi bulmak sana daha iyi bir adım atmanı sağlayacak.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde aktif olabilir ve grup etkinliklerine katılabilirsiniz. İnsanlarla bağlantı kurmak, ortak hedefler için işbirliği yapmak ve fikirleri paylaşmak sizi motive edebilir. Ancak, kendi özgünlüğünüzü korumak ve başkalarının etkisinden etkilenmemek önemlidir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özel yaşamın adına bir süreç başlıyor. Pazar olmasına rağmen özgeçmişini vebaşvurularını mutlaka yenilemek isteyeceksin. Bugün sık sık telefonunu ve e-postanı kontrol edebilirsin. Geleceğin adına önemli görüşmeler yapabilirsin. Bolca çalışmak ve sadece sevdiğin işlere uyum sağlamak önceliğin olacak. Bugün haberleşeceğiz kişiyle bazı belirsizliklerden kurtulacaksın. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, ailecek yakınlarını ziyaret edebilirsin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızı nasıl bir düzene koyduğunuzla ilgilenebilirsiniz. Evinizde ya da çalışma ortamınızda rahat etmenizi sağlayacak seçimler yapabilirsiniz. Beslenme düzeninizde hızlı tüketilen gıdalar yerine temiz, güvendiğiniz yerlerden ya da evinizden hazırlık yapmak sağlığınız için daha faydalı olabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili bir konu ile daha yakından ilgilenmek gereği duyabilirsiniz. Ancak kabul edilmesi gereken durumlar da var.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda söz verdiğiniz ritüelleriniz varsa bunları gerçekleştirebilirsiniz. Yarım bıraktığınız tüm görevleri tamamlayıp helalleşip uzaklaşmak için uygun bir gün.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yalnız kalıp kendi düşüncelerinle meşgul olmak istemen daha olası. Gelecek hakkında plan yapmak, beklentilerini değerlendirmek sana iyi gelebilir. Bu arada başkalarının söylediklerine çok takılmamak senin için daha iyi bir enerji sağlayabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Muhtemelen şu anda evde hedeflerinize ulaşmaya odaklanmışsınızdır. Sonunda her şeyin yoluna gireceğine dair hisleriniz, bir projeye ne kadar harcama yaptığınızla ilgili endişelerinizi geçersiz kılacak kadar güçlüdür. Bu tür bir özgüven sizi uzağa götürebilse de, öylece geçmişte bırakamayacağınız gereken bazı engeller var! Beklenmedik bir olay programınızı sarsabilir. Planınızın ne kadar dirençli olduğunu öğrenmek için bu fırsattan yararlanın. Olasılıkları araştırmaya açık olun. Önünüzdeki gün size tam da aradığınız şeyi getirebilir. Bu adeta kendinizle rakip olduğunuz bir yarışa dönebilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek, daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. İşinizde başarılı çalışmalar içindesiniz. Bol su içmelisiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle olaylara rasyonel bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz. Ancak duygularınız, içgüdüleriniz size bambaşka şeyler söylüyor olabilir. Oysa kalbinizden geçenlerle aklınızdan geçenler kavga etmek zorunda değil. İyi bir uyum yakalayabilirsiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin gücünü; yaratıcılığınızla birleştirerek, ortaya başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Çevrenizde gelişen olayları lehinize çevirmek elinizde. Bugün, dostlarınızla bir araya gelerek, onların fikirlerini alabilirsiniz. Ortak çalışmalarda başarılı olacağınızı biliyor ve kendinize güveniyorsunuz. İçsel sezgilerinize güvenmelisiniz.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 58" R
Ay
Koç
06° 24' 19"
Merkür
Koç
19° 39' 06"
Venüs
Boğa
07° 10' 05"
Mars
Koç
03° 34' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 45"
Satürn
Balık
17° 00' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 05"
Neptün
Balık
29° 03' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 16"
Lilith
Başak
23° 53' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>