Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Maddi Konularda Çok Hızlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Fikirleri ve esprileri ile seni neşelendirecek yeni bir insandan hoşlanmaya başlayabilirsin bugün. Entelektüel konuların ilgini çekeceği ve karşındaki insanın kültürel yanlarını değerlendirebileceğin bir gündesin.

İşinizle ilgili yoğunluk artıyor ve idealleriniz bugün sizin için daha önemli olacaktır.İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Oldukça enerjiksiniz ancak bu enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Yeni girişimlerinizde dikkatli olmalısınız.

Bugün zaman öldürmek ve bazı şeyleri ertelemek yerine hızlı davranman gerekebilir. Bazı sorumluluklarını bugünden yerine getirmek maddi açıdan ilerisi için daha rahat hareket etmeni sağlayacak.

Düzenli bir egzersiz sadece bedensel konularda sana güzel bir enerji sağlamaz. Aynı zamanda zihninde biriken negatiflikleri atman için de sana destek olur. Bugün böyle bir programa başlamak isteyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanların duygu durumunu kontrol etmek ve onları mutlu etmeye çalışmak seni gereksiz yere yorabilir. Bazı şeyleri zamana ve oluruna bırakmak sana daha iyi gelecek bugün. O yüzden stresli ortamlardan uzak durmalısın.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatın her alanında hazırlıklı olmayı seven birisiniz. Ancak bu her zaman mümkün olan bir şey değil. Eğer planlarınızda değişiklikler oluyorsa, endişelenmeyi ve en kötüyü düşünmeyi bırakın. Hayatınızda sürprizlere yer açın. Bu sürprizlerin hiç ummadığınız faydaları olabilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Acele kararlar bazı detayları atlamana neden olabilir. Zorunlu kararlar vermek gereken bir dönem başlayabilir. Bu yüzden menfaatini düşünebilirsin. İş arayışında olan bir Kova burcuysan, hafta sonu da olsa para ve kariyer açısından fırsatlar oluşacak. Geçen hafta iptal edilen bazı işlerin için hazırlıklara başlayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Kova burcuysan, eşinle iletişim kurmakta zorluk yaşamayacaksın.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda bir atılım yapmak isteyebilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı, hangi yönde ilerleyeceğinizi belirlemek için kendinize ve hayallerinize zaman tanıyın. Hayatın akışını görmek ve özümsemek size bu noktada destek verebilir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanızda pek çok düşünce var. Zekanızı, yeteneklerinizi daha iyi kullanabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızın istemediğiniz kişilere gittiğini duyabilirsiniz. Yine de olayları haddinden fazla büyütmemekte doğuştan yeteneğiniz olduğu için karlı çıkacaksınız.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senden destek isteyen insanlar olabilir bugün etrafında. Arkadaşlarına daha fazla vakit ayırman da gerekebilir. Bugün sıkıntıda olan bir sevdiğine destek olmak önemli bir konu haline gelebilir. Bu tür şeylere zaman ayırmalısın.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir nefes alın ve kesinlikle biraz dinlenin. Egzersiz yapabileceğiniz günler vardır ve desteğe, dinlenmeye ihtiyaç duyduğunuz günler vardır. Bugün, enerjinizi yapmak istediğiniz şeylerden çok dikkat etmeniz gereken şeylere odaklamanız gereken bir gün. İleride karşılaşacağınız daha büyük şeyler hakkında kendinizi şarj edin ve gerektiğinde daha ince ayrıntıların ele alınmasına izin verin. Kendinizi bir şey için hırpalamak yerine, işleri hızlı ve yaratıcı bir şekilde halletmek için destek isteyin. Çok fazla stres tek başına sizi yorar ancak hedeflerinize başkalarıyla yavaş yavaş ulaşmak sizi bir lider yapar.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Dostlarınızla duygusal coşkular yaşayacaksınız.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün aşk, çocuk, hobi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bahsettiğim konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Partner veya ortaklıkla ilgili konularda hayatınızda hareketlilik artıyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, herkesten çok daha akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Fikirlerine ihtiyaç duyacağınız bazı özel dostlarınızı aramak isteyeceksiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 45' 36" R
Ay
İkizler
13° 24' 58" R
Merkür
Koç
23° 34' 11"
Venüs
Boğa
12° 51' 48"
Mars
Koç
07° 07' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 01"
Satürn
Balık
17° 22' 19"
Uranüs
Boğa
22° 54' 09"
Neptün
Balık
29° 10' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 20"
Lilith
Başak
24° 24' 21"
True Node
Koç
15° 12' 55"
Son Güncelleme : 10/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>