Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Azimlisin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Eğer yakın bir zamanda seni yoran bir ilişkiden çıktıysan bugün kafa dinlemek için güzel bir gün olacak. Aşk konularında yeni adımlar atmak veya yeni etkilere kendini açmadan önce kendi kafanı bu konuda toparlaman gerekebilir.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Bugün maddi konulardaki hedeflerini daha dikkatli bir biçimde gözden geçirebileceksin. Parasal hedeflerinin hangisine kısa sürede hangisine daha uzun sürede ulaşacağını kestirmek daha iyi bir strateji uygulamanı sağlayacak.

Vücudunun dengesini korumak ve belli bir rutine sahip olmak sağlık açısından ihtiyacın olan bir şey olabilir. Bugün yediklerine, hareketlerine ve ne kadar uyuduğuna dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir iletişime geçmediğin bir arkadaşını aramak sana daha iyi etkiler sağlayabilir. Eski dostlukları canlandırmak ve daha güzel arkadaşlıklar kurmak için iyi bir gündesin. Bugün insan ilişkilerine dikkat etmen gerekecek.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırlı ve istikrarlı davranışların sayesinde ideallerinde ısrarcı bir tutum izliyorsun. Olaylardan ders almasını bilen bir yapın var. Bugün bulunduğun ortamlarda entelektüel davranışlarınla çevrenizi olumlu etkiliyorsun. Romantik ve duygusal yönlerin ön plana çıkıyor. İşteki gelişmeler bu hafta sonu yolculuklarının olabileceğini işaret edecek.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için en iyi kararı siz verebilirsiniz. Son söz hakkı sizde olsa da, bu kararda çevrenizden, işinizden aldığınız etkileşimler de belirleyici olacaktır. Kendinizi sadece düşüncelerinize göre değil, bulunduğunuz ortama ve zamana göre de uyarlamalısınız.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda aniden gelişen durumlar olabilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki anlamda olumlu bir süreçtesiniz. Maddiyatınızın yeterli geleceği, kariyerinizde olumlu bir sürece geçeceğiniz bir dönemdesiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak insanlar senin yardımına ve deneyimine ihtiyaç duyabilir. Yardım ederken seçici olmakta fayda var o yüzden. Bazı insanlar senin dikkatine layık olmayabilir çünkü. Kime öncelik verdiğine özen gösterebilirsin.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an tam olarak gerçek bile olmayan bazı korkularınız tarafından felç ediliyor olabilirsiniz. Bu, hayatta arzu ettiğiniz şekilde ilerlemenize izin vermek yerine sizi eski paradigmalara zincirlenmiş halde tutar. Neyse ki bunu değiştirmek gibi bir seçeneğiniz var. Bir şey size, ileri çıkıp fethederken içinizdeki savaşçının ruhunu uyandırmaya hazır olduğunuzu söylüyor! Bugün ayrıca muhtemelen bir sevgi dalgası hissedeceksiniz. Buna aile, arkadaşlar, bir partner ve tüm ilişki formları dahildir. Sevgi yoluyla ruhsal ilerlemenin gerçekliği her yerdedir. Sanatsal hassasiyetleriniz çok yüksek, bu nedenle düşüncelerinizi ve duygularınızı yansıtan bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu günlerinizden birinde oluşunuz size güçlü bir motivasyon kazandırıyor. Yazılı anlaşmalar yaparken aceleye getirmemeli, her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. Bugün dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; ev, aile, gayrimenkul konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Farklı istekleriniz var ve bugün koşullarınızı zorlamamalısınız. Düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmak istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda, suskun bir tavır içinde olacaksınız. Genelde yorumlarınızı kendinize saklayacağınız bir gün içindesiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 22' 40" R
Ay
İkizler
22° 14' 34" R
Merkür
Koç
24° 12' 05"
Venüs
Boğa
13° 38' 60"
Mars
Koç
07° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 03"
Satürn
Balık
17° 25' 16"
Uranüs
Boğa
22° 56' 23"
Neptün
Balık
29° 11' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 23"
Lilith
Başak
24° 28' 37"
True Node
Koç
15° 09' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>