Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alacağın Haberlerin Şaşkınlığı Üzerinde Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranızdaki gerginlikleri atmak için güzel kararlar alabilirsiniz bugün. Aranızdaki iletişimi daha yapıcı bir şekilde sürdürmek aranızda daha iyi bir uyum oluşmasını sağlayacak.

Bütün kendinizden emin havanıza rağmen, yine de son kararınızı biraz daha düşünüp vermeliydiniz. Gününüz kararınıza gelecek tepkiyi beklemekle geçecek. Ve birtakım tepkiler alacaksınız.

Arkadaşlarınla vakit geçirmek için hemen para harcanacak aktiviteleri düşünmemelisin. Herkesin keyif alacağı ve kimsenin bütçesinin zarar görmeyeceği etkinlikler planlamak sana daha iyi gelebilir bugün.

Bugün duygularını doğru ve sakin bir biçimde aktarabilmek için zihnini boşaltman gerekebilir. İç huzurunu sağlamak vücudundaki gerginlikleri de ortadan kaldırmanı sağlayacak. Bugün kendine vakit ayırman gerekebilir biraz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hedefe kitleneceksin. İstediğin şeyi elde etmek önceliğin olacak. Güzel başarılar elde etmek için kendini tamamen bir işe adaman gerekebilir. Etrafında dikkatini dağıtacak şeyleri azaltmakta fayda var o yüzden.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün, kendinize zaman ayırmak ve iç dünyanızla bağlantı kurmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal ve ruhsal ihtiyaçlarınıza odaklanmak size yenilenme sağlayabilir. İçsel dönüşüm ve büyüme için fırsatlar olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşının değişikliğine ya da ani istifasına şahit olabilirsin. Bugün genellikleaçısından verimli ama riskli bir gün. Ortak yürütülen bir şirket var, payların bölüşümü ya da farklı bir ortak arayışı endişeli güne damga vurabilir. Eğer uzun zamandır hayatında kimse yoksa,hayatında seninle ilgilenen birinin olduğunu fark edebilirsin. Birbirinizin çok ortak noktası olduğunu fark ettiğin bir dostuna açılacaksın.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyüklerinizle aynı fikirde olmadığınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunu kendiniz için de aileniz de daha büyük bir problem haline getirmeden çözüme kavuşturmalısınız. Umursamadığınız şeyler asıl ihtiyaçlarınızın gizlendiği konular olabilir.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olmanız gereken bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış olabilir. Abartılı tavırlardan uzak durmanızda fayda var.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Almak istediğiniz radikal kararları almak için çok uygun. Evinizde veyerinizde pozitif etki bırakacak semboller ile günün ağır enerjisini üzerinizden atabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularından ziyade mantığınla hareket etmeyi tercih edebilirsin. Gelecek ile alakalı planlarda da bu mantıkla hareket etmenin faydasını görebilirsin. Düşüncelerinle yalnız kalmak bugün daha iyi olacak.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyileştirilemeyecek veya düzeltilemeyecek hiçbir şey yoktur. Sadece bazen sizin açınızdan aktif bir çabaya ihtiyaç duyulur ve bazen sadece işleri oluruna bırakmanız yeterli olabilir. Bugün, yaşamınızda ve ilişkilerinizde sizden daha büyük bir güç tarafından dengenin yeniden sağlanmasına izin verin. Bazı yanlarınızdan memnun olmasanız bile size ait tüm parçalarınızı eşit şekilde severek kendinizi özgür bırakın. Her en olursa olsun buraya varana dek oldukça zorlu yollardan geçtiğiniz ve bunun için bir takdiri hak ediyorsunuz. Gözünüzü bir süreliğine hedeften ayırın ve ne kadar ilerleme kaydettiğinize bir bakın.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi yaparken duygusallıktan uzak durmanızda yarar var. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. Dostlarınız sizden haber bekliyor. Uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar enerji dolu ve önemli konuları ele alabilecek güçtesiniz. Net düşünce yapınız, belirli bir durumu başarıyla sonuçlandırmanıza yardımcı oluyor. Özel hayatınızda bile endişeleriniz artık netliğe kavuşacak, daha önceleri uzak durmaya çalıştığınız sorunları kolaylıkla çözümleyebilecek ve nihayetinde her şeyi başarıyla hallettiğiniz için olumlu tepki alacaksınız.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili durumlar ön plana çıkabilir. Ev, aile, seyahat, eğitimde şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konuların önemi, diğer güncel olaylarınızı arka planda bıraktırıyor. Bugün, yeni çalışmalar için sınırlarınızı zorluyorsunuz. Birçok değişik tekliflere açık olmanıza rağmen, bulunduğunuz şartların avantajlarından da vazgeçmek istemiyorsunuz. Bazı konularda inatçı tavırlar sergiliyorsunuz.

22 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>