Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Daha Çok Çalışmak Ve Emek Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile bazı konuları birlikte halletmeniz sizi daha fazla bir araya getirebilir. Bugün daha fazla şey paylaşabilir ve kendinizi birbirinize daha yakın hissedebilirsiniz. Bugün birbirinize vakit ayırmak size çok iyi gelecek.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Bugün parasal konularda biraz zorlanabilirsin. Gereğinden fazla harcama yapman gerekebilir. Masrafların artışı, bütçeni yeniden düşünmene sebep olacak.

Egzersiz konularında daha fazla şey yapman gerekiyor olabilir. Bu konu gözünde büyüyorsa eğer, ufak adımlarla işe başlayabilirsin. Eve giden yolu uzatmak, daha fazla yürümek gibi konular sana güzel bir başlangıç sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine vakit ayırmak ve neşeli konulara odaklanmak isteyeceksin. Bu tür konulara odaklanmak keyfini yerine getirecek. Önem gerektiren konuları biraz ertelemen ve enerjini yükseltmen sana daha iyi gelebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, seyahat etme belki de yakın bir arkadaşla görüşme durumu gündeme gelebilir. Olasılıkları keşfetmek için büyük bir değerlendirmenin içinde olacaksınız. Enerjiniz ve şevkiniz yüksek, bu yüzden diğer işlerinizi ihmal etmeden hedeflerinize koşarak ilerleyeceksiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelir ve gider konusunda dengeyi kurmakta zorlandığını hissettiğin bir gündesin. Geleceğine ait önemli konuşmalar, görüşmeler yapman gün boyu mümkün. Gökyüzü, yönetici seviyesindeki kişilere karşı daha dikkatli olmaları gerektiğine işaret ediyor. Rutin giden bazı konularda yenilikler yapman gerekebilir. Bunun karşılığını bulamaman maddi kaygılarını artırmaya neden olabilir. Sosyal ortamın bu vesile ile etki altında olacak. Eğer evliysen eşine karşı sevgini ispatlamak zorunda kalabilirsin. Ailende uzun zamandır süren küçük rahatsızlıkların çözüme kavuşmaya başladığını öğrenebilirsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vaktinizi evinizde geçirmek, dinlenmek isteyebilirsiniz. Birçok konunun ve insanın haricinde bir zaman oluşturmak size daha sakin bir düşünme biçimi sağlayabilir. Evle ilgili ihtiyaçlar ve rahatınızı devam ettirecek harcamalar gündeme gelebilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizi ortağınızı ilgilendiren yeni koşullar var. Yakın beraberliklerde karşınızdakine daha fazla toleranslı davranmanız gerekebilir. Uğraştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Gün içinde daha aktif olacağınız şeyler de yapabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde size iyi hissettirecek, içinde sevgi barındıran herhangi bir şeye de aynı şekilde yönelebilirsiniz ve bu ruh hali size oldukça iyi gelecektir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatındaki değişiklikler sen farkına varmasan da senin için olumlu şekilde yaşanıyor olabilir. İstediğin şeylerin olmaması belki de daha iyisi gerçekleşeceği içindir, bunu asla unutmamalısın. Geleceğe umutla bakmak sana çok daha iyi gelecek.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdiye kadar peşinden koştuğunuz felsefi açıdan en derin faaliyet olmasa bile, sizi iyi hissettiren bir şey yapmanız gerekiyor. Fazla harcamadan eğlenmek mümkün, ama muhtemelen aklınıza gelen ilk fırsatı değerlendirmek yerine bu konuda düşünceli olmanız gerekecek. Bu, şüphe duyma, cevaplamanız gereken o zor soruları sorma günü. Meditasyon yapmayı seviyorsanız, bugün ona biraz daha zaman ayırmayı düşün. Kendiniz hakkında çok şey öğrenmeniz mümkün. Çevrenizdeki insanlara baktığınızda sevinçten hayal kırıklığına kadar, tüm insani duygulara şahit olabilirsiniz. Bunu göz önünde tutarak herkese yumuşak yaklaşmaya çalışın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneğinizi severek denemek isteyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşturabilir, çevrenizin sitemlerine hedef olabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlarla ilgili durumlar ön plana çıkabilir. Partner veya ortağınızla beraber hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde renkli kişiliğinizden dolayı destek görüyor ve iyi bir dostluk örneği veriyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Maddi konularla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Planladığınız işlerin rayına oturması için, çaba göstermeniz gerekiyor. Harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 57"
Ay
Kova
25° 38' 45"
Merkür
Koç
17° 53' 23"
Venüs
Boğa
03° 41' 43"
Mars
Koç
01° 24' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 06"
Satürn
Balık
16° 45' 57"
Uranüs
Boğa
22° 28' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 54"
Lilith
Başak
23° 34' 50"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>