Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kariyerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aradığın aşka ulaşmak için karşına çıkacak fırsatları artırman gerekecek. Yeni ortamlara girerek yeni sosyalleşme fırsatları yaratmak sana bu imkanı sağlayabilir. Girişken davranmaya devam etmek senin için önemli olacak.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

İşlerinin beklediğinden yavaş ilerlediğini görmek seni korkutmasın. Hedeflerine yavaş da olsa varacağını bilmek senin için iyi olacak. İş süreci devam ederken kendini geliştirmek için bol bol zamanın olacak. Bunları değerlendirmeye devam etmelisin.

Genel durumun için daha çok şükretmek sağlığının ve sahip olduğunun kıymetini anlamana yardımcı olacak. Egzersiz konusunda daha istekli olmaya çalışmak sana büyük fayda sağlayacak. Hayatına hareket katmaya devam etmelisin. Uzmanlardan yardım almak iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçirme ihtimalin var. Yanındaki insanlar senin yanında sessiz olmayı tercih edecekler. Bunun hakkında kafa yormak seni gereksiz yere üzebilir. Bunun yerine ortamın sessiz olmasının tadını çıkarmakta fayda var.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güçlü konumlardaki insanların önünde söylediklerinizle aynı fikirde olmayan biriyle kavga etmeyin. Sakin ol ve o koca beynini, neden haklı, onların haksız olduğunu göstermek için kullan. Bu çok zor olmamalı.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel kariyerin ve duygusal güvenin çok önemli olması, yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara yönelmeni sağlıyor, ekip ruhunu oluşturman günlük işlerinde kolaylık sağlayacaktır. Lider gezegen Mars, hava burcunda yavaşlıyor. Maddiyatla ilgili endişeye kapılıp, daha fazla para kazanmak için harekete geçebilirsin.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelere kapılmak ve buna yenik düşeceğinize inanmak sizi yanıltabilir. Yaşadıklarınızın sorumlusu olarak kendinizi görmenin daha yapıcı yanlarını görmelisiniz. Özgüveninize tutunun.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde tamamlanması gereken işler olabilir. Ancak daha sonraki saatlerde sosyal açıdan daha hareketli olabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.İlişkim nasıl gidecek?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dış dünyayla daha çok iletişime girmen gerekecek. Planladığın değişiklikleri yapmak için dışarıdan ilham almak önemli olabilir. Çevreni doğru analiz edip buna göre davranmak işlerin senin lehine gerçekleşmesini sağlayabilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlıklarınızla ilgili duygusal bir karar, düşündüğünüzden daha iyi bir seçenek olabilir. Bir zamanlar dost olarak gördüğünüz, ancak uzun zamandır haber almadığınız insanları bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Her halükarda en iyi arkadaş olmayabilirler ve geriye dönüp baktığınız zaman kontrol edici, kısıtlayıcı olduğunu ya da sadece sizin için iyi bir arkadaş olmadıklarını görebilirsiniz. Kendiniz olmanıza izin vermeyen biriyle yolları ayırmak, anlaşılabilir ve gerekli bir şey.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmayı tercih ediyorsunuz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevre ya da topluluklardan dolayı harcamalarınız artabilir. Dolandırılmaya açıksınız, dikkatli olmalısınız. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; kariyer vehayatınızla ilgili önemli kararlar gündeminize gelebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda sizi rahatsız eden bazı sorunlarınızı sevgilinizle paylaşmadığınız sürece huzursuzluğunuz devam edecek. Sevgilinizin desteğini alırsanız, kendinizi rahatlamış hissedersiniz. İş konusunda kendinize güvenin! Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınızyok gibi görünüyor. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek. Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi.

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 46" R
Ay
Yay
24° 56' 17"
Merkür
Koç
16° 13' 58"
Venüs
Koç
28° 11' 36"
Mars
Balık
27° 58' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 22' 19"
Uranüs
Boğa
22° 13' 03"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 47"
Lilith
Başak
23° 05' 06"
True Node
Koç
15° 26' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>