Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Odaklanacağın Konular Değişecek Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün yeni bir insan ile tanışman olası. Güzel ve farklı muhabbetlerle bu yeni kişiyi tanımak istemek kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir. Yeni bir aşk kapıda olacak bugün!

İş çevrenizde başarılarınızı kıskanan insanlardan çok sıkıldınız ve bunlardan kurtulmak için başvurduğunuz girişimler yakında olumlu sonuçlar getirecek.

Bugün verimli bir gün geçireceksin. Gerek para kazanma gerekse parayı değerlendirme konularında şanslı olabilirsin. Yeni konulara odaklanmak sana daha güzel kazançlar sunabilir.

Hayatındaki yoğunluğun zihinsel olarak bir yorgunluğa sebep olması mümkün. Kendine zaman tanımak ve sağlığını ön plana almak sana daha iyi gelebilir. Bugün kendine karşı nazik olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işe odaklanmak ve önemli konuları halletmek senin için biraz zor olabilir. Aklında dinlenmek ve keyif yapmak varken halletmen gereken işlerin artması seni biraz zorlayabilir. Bazı şeylerin dikkatinden kaçması olası.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gardınızı alın çünkü bugün duygusal bir kamikazede savrulabilirsiniz. İlişkilerinizde bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor ve iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bir yandan iç dünyanızı zenginleştirmeye öte yandan son zamanlarda tanıştığınız birine kendinizi teslim etmeye çekiliyorsunuz. Çatışmadan kaçınmak için kendinizi meşgul edin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın harcamalara dikkat etmende fayda var, bütçeni biraz zorlayabilirsin. Eğer evli bir Kova burcuysan eşinin ailesi ile ilgili sağlık haberleri alabilirsin. Kişisel sorumlulukların arttığı bu günlerde bazı konuların sorumluluğunu zorunlu olarak almak sana zor geliyor. Evet, özgürlüğüne o kadar düşkünsün ki, sınırlanmış hissetmek istemiyorsun. Eğer belli konularda kendini doğru ifade edemez isen ilişkin bile sarsılmaya yüz tutabilir. Akşam saatlerinde üzerindeki rehavet, sakarlığını artırabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunlarınız hakkında ilgili uzmanlarla görüşebilirsiniz. Kendinizi fiziksel olarak iyi hissettirmeye çalışarak psikolojik olarak da toparlanabilirsiniz. Bugün yeni uğraşlar ve alışkanlıklar üzerine kafa yormak hassasiyetlerinizi aşmanızı kolaylaştırabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün teknik konulardaki sorunlar çözüme kavuşabilir. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Günün ilerleyen bölümlerinde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Fikirlerinizi daha rahat ifade etmeye başlayabilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskiden istediğiniz ama yapamadığınız şeyleri bugünlerde tekrar gündeme getirebilir ve başarılarınızla övünme fırsatı yakalayabilirsiniz. Şansınız yüksek olacak.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat karşına ne kadar farklı şeyler çıkarırsa çıkarsın olumlu duruşunu kaybetmemen iyi olabilir. Bugün kendini gereksiz karamsarlıklara itmemen önem kazanabilir. Zira hayatında iyi olan şeyleri de görmemeye başlayabilirsin bu karamsarlıkla. Bu hataya düşmemen gerekecek.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bakış açınızı, bunu etkileyen kişileri değiştirmeye odaklanın. Şimdi yeni bir siz yaratma zamanı ve bunun için elinizden gelen her şeyi yapmak zorundasınız. Alışkın olduğunuz için düşüncelere, yiyeceklere, alışkanlıklara bağlanmaktan kaçının, bunun yerine çocuksu cesaretinizle zihninize tamamen hükmedebileceğinizi hatırlayın. Öfke nöbetlerini ve kötü şeyleri zihninizden uzak tutun, meditasyon yapmak ve rahatlamak için zaman ayırın, sizi neyin sakin ve zinde hissettirdiğini düşünün ve bunu hayatınıza daha fazla katmanın bir yolunu bulun. İyiyi çağırın, iyiyi bulun.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir konuda yapacağınız özel değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz, işinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapıyor. Yeni projeler içindesiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; yurt dışı, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Özgür ve hür hissedebilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgi ve mantık karmaşası yaşadığınız bir gün içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz. Çevrenizde gelişen bazı olaylara karşı gerekli tavrınızı koyarken, kendiniz için en doğru kararı vermekte zorlanıyor ve çelişkiler yaşıyorsunuz. Maddi konularda çeşitli sürprizlerin gündeme gelmesiyle kafanız iyice karışabilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 25" R
Ay
Başak
14° 01' 50"
Merkür
Koç
17° 20' 57"
Venüs
Koç
18° 02' 24"
Mars
Balık
21° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 37"
Satürn
Balık
15° 35' 33"
Uranüs
Boğa
21° 45' 26"
Neptün
Balık
28° 34' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 15"
Lilith
Başak
22° 10' 17"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>