Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde ilginizi çekmek, size yakınlaşmak için yollar arayan birinin davranışları size iğrenç geliyor. Çünkü harika bir ilişki sürdürüyorsunuz, bir ilişkiden beklenen bütün güzellikleri yaşıyorsunuz.

Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında aranacaksınız. Ama şimdilik buradan ayrılmak gibi bir niyet göstermiyorsunuz İşlerinizde belli bir yavaşlama var. Yorgunluk çıkarmak için bundan yararlanacaksınız. .

Aile bireylerinin bazı gereksinimlerine kendi gelirleri yetmiyor, sizin destek vermeniz gerekiyor. Kazancınız mütevazi yaşamınız için yeterli. Aralardaki ödemelerden şikayetçisiniz.

Hemen müdahale etmelisiniz. İki arkadaşınız arasındaki küskünlük, birileri tarafından daha değişik boyutlara taşınmaya çalışılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bunu fark edip bir arkadaşınızla ilişkinizi keseceksiniz. Bir iki gün içinde yanlış bilgilendirilme sonucu gereksiz yere üzüntü yaşayacaksınız. Bugün hiç farkında olmadığınız bir eksikliğinizi gördünüz. Geçmişte bu eksikliğinizle ne tür zararlar görmüş olabileceğinizin hesabını yapacaksınız.

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, size cesaret vericidir. Eğer gerçekten ne istediğinizi biliyorsanız, ilerlemek kolaydır. Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi güçlendiren, yeni birisiyle tanışmanın işaretçisi olan bu görünüm önemli bir karar aşamasına gelindiğini gösteriyor. Saat 04:34 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm sayesinde, aşk hayatınızla ilgili mevzularda iki yönlü düşünebilme gücüne sahipsiniz. Ancak bu savunduğunuz değerlere ihanet edeceğiniz anlamına gelmesin. Bilakis bu enerji altında, duygularınız ile dışa yansıttığınız tepkileriniz arasında hiçbir çelişki yoktur. Saat 17:58 Ay-Neptün görünümü, aşkta ve parasal konularda tabii ki dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bu enerji bize, yüreğinin götürdüğü yere git dercesine ışık yakıyor, maddi dünyanın tasası, zorluğu, karmaşası yerine, hayatın keyifli eğlenceli yanlarına bizi çağırıyor. Sorumluluklar mı? Ah onlar nasıl da yoruyor bizi değil mi? Ayarlamayı iyi yaparsak her işi hallederiz hiç kafanıza takmayın dostlarım. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Huzur her şeyden önemlidir. Kişi sorunları gözünde büyütmemeye çalışmalı. Şunu bilmeli ki, keskin sirke küpüne zarardır. Bu nedenle olayları büyütmeyelim. Sakin olmaya çalışalım. Etraflıca düşünelim. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren sağlığını ilgilendiren konularda göz ardı ettiğin problemlerin daha çok üstüne düşmen gerektiğini fark edeceksin. Özellikle kilonu kontrol altına almak ve forma girmek için ideal günler başlıyor. Etrafındaki kişiler, bazı konulara önayak olmanı bekleyebilirler. Ancak sen yardım edeceğin kişiler konusunda daha seçici davranabilirsin. Değer verdiğin kişinin uzun süredir yaşadığı sıkıntının çözüme kavuşması içine su serpecek. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. Hayallerini fazlasıyla geri plana atmak zorunda kaldığını fark edeceksin. Bu yüzden daha planlı ve kararlı olman gerektiğini anlayacaksın.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızı büyütme ve genişletme zamanı gelmiş olabilir. Borçlarınızı kolaylıkla kapatabileceğiniz konuları gündeminize alarak önemlive projeler alabilir, teklifleri değerlendirebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli zamanlar ve zevklere yönelmek söz konusu. Harcamalarınızı daha dikkatli yapmalısınız. Aşkta da canlanma var.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda uzun zamandır devam eden problemler ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eviniz ve ailenizle ilgili konuların baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise aşka yakın olabilir, yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi neşelendiren, haz veren faliyetler için gün çok elverişli. İş ya da projeler yerine sosyal faliyet, görsel sanatlarla meşgul olmak, gün boyu aktif olan zihne fayda sağlayacaktır. Aşk, talih ve eğlence konularının vaadleri yüksek.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati aşk, yaratıcılık, çocuk, hobiler ve sosyal ilişkilerinizi aydınlatıyor. Bu temalarla gün içinde vakit geçirebilir, partner ya da çocuğunuzla bir dans çalışmasına ya da gösterisine katılabilirsiniz. Müzeleri gezmek, yeni şeyler hakkında bilgi biriktirmek önemli olur. Şans oyunları ve eğlene hayatı da size bugün yeşil ışık yakar. Yazarlık ya da konuşma yeteneğinizi çok geliştirebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>