Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Soluk Alma Zamanı Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Eğer yeni bir ilişkiye başladıysan, bu kişi ile aranda daha güzel ve keyifli bir iletişim olması için ikiniz için de yeni olan şeylere odaklanabilirsiniz bugün. İkinizin birlikte yeni bir şey öğrenmesi size daha iyi gelecek bugün.

Eskiarkadaşlarınızın umutsuzlukları devam ediyor. Sizin zamanında yaptığınız değişikliği gıptayla izliyorlar. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartmış görünüyor.

Maddi konularda etrafındaki insanlardan farklı düşüneceksin. Önceliklerin, diğerlerine göre daha farklı olabilir. Hem insanlarla iyi geçinmek hem de kendi isteklerine öncelik vermek seni biraz yoracak bugün.

Kaslarını esnetmek ve biraz da toprağa basmak sana çok iyi gelecek bugün. Stresin ve yorgunluğun vücudundaki etkilerini azaltmak için derin nefes alabileceğin ve kaslarını esnetebileceğin bir ortamda bulunman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyler planlamak için iyi bir gün olmayabilir. Bir şeylerin dikkatinden kaçması olası. O yüzden önemli kararlar almadan önce dikkatle düşünmeli ve bazı konuları ertelemelisin bugün.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün özellikle kendinizi iki güçlü arzunun arasında sıkışıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Kendi zevkiniz için yaratma arzusu ve başkalarını memnun etme arzusu... Karakterinizin bir parçası olduğu için, bu ikinci dürtüyle doğal olarak gelirsiniz. Bu uyumsuzluğu çözmeniz anlaşılır bir şekilde zor olacaktır. Sizin için çözüm, takdir edilmek için neden bu kadar güçlü bir ihtiyaç hissettiğinizi sormaktan gelir.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerden kopuk hallerin eleştirilmene neden olabilir. Arkadaşların arasında alınganlık göstermen ve sözlerin başka yöne çekilmesi anlaşmazlık anlamına gelebilir. Gizli sırlar, dedikodular günün bir diğer gündemi olurken, eleştirel tavır takınmaktan uzak duracaksın. Sosyal çevrendeki insanlarla duygusal konuşmalar yapacaksın. İnsanların düşüncelerine, hissettiklerine ve ihtiyaçlarına karşı duyarlı olacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Kova burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesindeki gelişmeler koşturmalı bir gün geçirmenize neden olabilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün evinizden ya da rahat hissettiğiniz başka bir yerden çalışmak isteyebilirsiniz. Motivasyonunuzu yükseltmek, sorumluluklarınızı da aksatmamak için sakin kalmaya ihtiyacınız olabilir. İş koşullarınızı geliştirmek noktasında ailenizden ya da çalışma arkadaşlarınızdan fikirler alabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde tatil organizasyonları yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak için hevesli bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Etrafınızdaki insanlarla çatışma içine girmemeye özen göstermelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Güçlü durmanız gereken olaylar yaşanabilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları yorumlayış biçiminiz farklı ve sivrilmiş olmanıza yardım edebilirya da diğer alanlarda küçük çaplı dahi olsa ünlü ya da ilk planda olan kişilere dönüşebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında daha fazla radikal değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Odanın tasarımından tut,ortamının geleceğine kadar farklı kararlar almak isteyebilirsin. Hareket etmeden önce planlarını iyi yapman gerekecek.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iç gözlem için güzel bir gün. Duygularınızı ve son olayları işlemek artık çok önemli göründüğünden, gözlemleme ve yansıtma ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü. Yeni etkinliklerle ilerlemek yerine, içeride ne olduğunu keşfetmek için zaman ayırın. Düşünmek için bir adım geri atmanıza izin vermek, gelecekte daha iyi seçimlere yol açacaktır. Gün ilerledikçe sosyal ortamlarda zamanlama biraz sapabilir, bu nedenle açık fikirli olmak ve olayları fazla kişisel algılamaktan kaçınmak iyi bir fikir olacaktır. Diğerleri çekingen veya mesafeli olabilir ve muhtemelen pek destekleyici olmayabilir. Motive edici olmadıkça endişelerinizi bastırmaya çalışın. Yargılarınız şimdi biraz çarpık olabileceğinden, önemli kararlar vermek yerine gözden geçirin ve üzerinde düşünün.

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu dolu bir gün sizi bekliyor. Karşılaştığınız olaylara alıngan bir şekilde yaklaşarak, huzursuz anlar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugünde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kendinizi özgür hissedebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Tatil, eğlence, aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygu yüklü bir gün içindesiniz. Kendinizle bitmeyen savaşlarınız var. Partnerinizle maddi çatışmalarınız olabilir. Kendi misyonunuz için verdiğiniz mücadelede her zaman haklı olmanız mümkün değil. Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmakla, birçok kapının size açıldığını göreceksiniz. Fakat küçük risklere de dikkat etmelisiniz.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 17' 18" R
Ay
Başak
03° 07' 26"
Merkür
Koç
17° 48' 32"
Venüs
Koç
16° 54' 03"
Mars
Balık
20° 53' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 58"
Satürn
Balık
15° 30' 04"
Uranüs
Boğa
21° 42' 24"
Neptün
Balık
28° 32' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 01"
Lilith
Başak
22° 04' 09"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>