Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Bazen Rahat Davranıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 30%

Atletik yapınız gereği, egzersiz yapmayı seviyorsunuz ama bugün kendinizi fazla yormayın. Biraz halsiz hissediyor olabilirsiniz, çok fazla hareket yaralanmaya yol açabilir. Yoga veya Tai Chi gibi daha az zorlayıcı bir aktivite deneyebilirsiniz. Zihninize odaklanamayacağınız için bir şeyler öğrenmekten aldığınız keyfi de hissedemeyebilirsiniz. Bir film izleyip rahatlayın - belki bir gerilim filmi veya romantik komedi olabilir. Bir süre bu şekilde geçirin.

Meraklı birisiniz ve sürekli yeni bilgi kırıntıları topluyorsunuz. Muhteşem olan, bunların ne kadar çoğunu hatırlayabiliyo oluşunuz. Bugün, dikkate değer zihninizin bile sınırlarını zorlayabilecek bir gün. İşyerinde okumanız gereken raporlar ve belgeler sizi çok yorabilir. Evde, okumanız gereken gazete ve dergiler üst üste yığılmış olabilir. Bu akşam entelektüel arayışınızdan biraz uzaklaşın. Pasif eğlence de arada sırada iyi gelir.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Her şeyi tek başına yaratman şart değil. Hayat bireysel bir spor değildir. Hayatı sonuna kadar yaşamak için başkalarıyla el ele vermelisin. Başka insanlarla etkileşime geçmen gerekir. Bu da özgüven egzersizidir diyebiliriz. Bizle olmak istiyor musun, evet ya da hayır? Cevabın ne olursa olsun dışsal olaylar seni ne tahmin edebileceğin ne de hayal edebileceğin bir yola götürür.Bugün dışarı çıkıp Toprak Ana'yla bütünleşmek için harika bir gün. Arada, gününün çoğunu geçirdiğimiz ofiste hapsolmaktan dolayı dışarıdaki güzellikleri unutuveriyoruz!Eğer bir ebeveynsen de, biraz egzersiz yapmak için kendine vakit ayırabilirsin. Kendini doğada yapacağın bir yürüyüşle ödüllendir. Mümkünse, su kenarında vakit geçir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki ayağınız bir pabuca girmiş gibi hissedebilirsiniz. Olayların hızı sizi şaşırtabilir ve havada bir miktar çelişki kokusu olabilir. Belli bir doğrultuda ilerleyen bir anlaşmanın bir an sonra tamamen yön değiştirmesi muhtemel. Menkul kıymetler borsası da bir o kadar değişken olabilir. Soğukkanlılığınızı yitirmeyin ve her şeye hazırlıklı olun!

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışmak istemeyebilirsiniz. Yorgun olmayabilirsiniz ancak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz. Odaklanamayabilirsiniz. Böyle günlerde otomatik olarak yapabileceğiniz rutinlere veya sıradan işlere odaklanmak en iyisidir. Kulaklığınızı takın. Uzun, yavaş bir öğle yemeği yiyin.

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde bitirmen gereken işler olsa da bunları acelesi olmayışı rahat tavırlar sergilemene neden oluyor. Gün içinde bazı hukuki süreçlerden beklediğin gelişmeyi alabilirsin. Hayatında karşına çıkacak hiçbir engeli takmayışın seni daha güçlü birisi haline getiriyor. Hoşlandığın kişinin sana karşı sevgi beslediğini bilmek seni daha mutlu ediyor. Bugün telefonun hiç susmayabilir.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevre iletişimlerinizi aktifleştirmek doğru bir karar olmayabilir. Üzerinizde bir baskı ve hayatınızda düşünmediğiniz olayları deneyimliyor olabilirsiniz. Denenmemiş yollar ve fikirler işe yarayabilir. Gideceğiniz yönü kararlaştırmalı ve adımlarınızı atmadan hedeflerinizi belirlemiş olmalısınız. Evde kalın ve dışarı çıkmayın.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, iletişimi bol bir gün sizi bekliyor. Zihninizin hızına siz bile yetişemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde cömert davranacağınız zamanlar var, harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Risk alacağınız konularda uygun imkânlar var. Aşkta kısıtlayıcı durumlar oluşabilir

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güler yüzünüz artacak, enerjinizin değişimi ve etkileri etrafınıza da olumlu yansıyacak. Atacağınız hamle ve adımları iyi hesaplamanız gerekmekte.

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinden tanıdığınız birinin aniden size karşı bir ilgisi olduğunu fark edeceksiniz. Bu durum sizi başta rahatsız etse de zamanla siz de ona karşı ilgi duymaya başlayacaksınız.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar İkizler burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde aşk hayatında belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile günlük rutinleriniz ve sağlığınız ön plana çıkıyor. Bugün sorumluluklarınız veyükünüz artabilir.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zaten güçlü olan sosyal yönünüz, bugün iyice kuvvetlenmeye başlyabilir. Kendinizi sosyal ortamlara atma, kalabalıkların arasına karşıma arzunuzun artması mümkündür. İnsanlar arasında kendinizi son derece mutlu ve huzurlu hissetmeye başlayabilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda anlık gelişmeler oluyor. Bazen pozitif ve bazen negatif. Statik bir insan olarak bu istikrarsızlık sizi yoruyor olabilir. Değişimin tadını çıkarmaya çalışın. İş hayatınızda öne çıkmak, insanların sizi fark etmesini sağlamak istiyorsunuz. Sınırları korumakta çok zorlanıyorsunuz.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; sabah saatlerini oyalanarak geçirebilir, sevdiklerinle sohbet edebilir, kimin ne durumda olduğunu merak edebilirsin. Fakat öğleden sonra daha yoğun ve üretken olabilir, kendi sağlığına ve ailenin sağlığına daha fazla özen gösterebilir; hatta onları korumak için çaba gösterebilirsin.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 35" R
Ay
Koç
01° 31' 11"
Merkür
Koç
19° 25' 01"
Venüs
Boğa
06° 45' 27"
Mars
Koç
03° 19' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 03"
Satürn
Balık
16° 58' 32"
Uranüs
Boğa
22° 36' 56"
Neptün
Balık
29° 02' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 10"
Lilith
Başak
23° 51' 22"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>