Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sosyal Olarak Daha Yapıcı Ve Etkinsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda geçecek olan konuşmalar seni biraz düşündürebilir. Ancak aranızda güzel bir samimiyet ve dürüstlük olması her şeyden önemli olacak bugün. Konuşacağınız hiçbir şey kalbinizi kırmayacak.

İş yaşantınızda beğeniliyor, ciddiye alınıyorsunuz. Bugünün ilerleyen saatlerinde sizden bir görüşme istenecek. Bu görüşmede işyerinizin insan ilişkilerindeki problemleriyle ilgili fikriniz alınacak.

Bugün parasal konularda kendi isteklerine öncelik verebilirsin. Ancak bu durumun yanlış anlaşılması da mümkün. Etrafındaki insanları düşünmeden hareket etmemelisin bugün.

Vücudunun düzenini oturtmak için belli bir rutininin olması gerekiyor. Hem yemek, hem egzersiz hem de uyku düzenini saat gibi tıkır tıkır işletmek, kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Hangi noktada tıkandığını görerek eyleme geçebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gözlerinin içi gülebilir. Bu güzel enerjiyi kendini daha iyi hissetmek için kullanabilir veya halledilmesi gereken meseleler için harcayabilirsin. Gün içerisinde güzel haberler alabilir ve mutlu olabilirsin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün aile ilişkilerinizle alakalı olarak garip durumlarla karşılaşabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz bir şekilde yaşanacak gerilimlerin ortasında kalabilirsiniz. Bu gergin atmosfer ruh halinize de yansıyacak. Kendinizi bir anda normalinden daha agresif tepkiler verirken bulabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım kalan işlerin için biraz daha acele etmen gerekebilir. Eğer konu kariyerin ise yeni arayışların için çözüm buluyorsun. İlişkinde ileriye dönük yaklaşımlar olurken, sevgilinin ailesi ile tanışman söz konusu olabilir. Bugün aynı zamanda yüzleşmelerin, doğruların ve gerçeklerin tüm gizlenenlerin üstünün kazındığı bir gün olacak. Karanlık taraflarını paylaşmayı tercih eden Kova burçları aynı samimiyeti karşı taraftan bekleyecekler.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizin ve duygularınızın arkasında durmanız gereken bir gündesiniz. İşinizi ve ilişkilerinizi rayında götürebilmek sizin için önemli olacaktır. Bazı insanların sizinle uğraşıyor olmaları veya sizden rahatsızlık duymalarına karşı nezaketinizi bozmadan hareket etmelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda algılamanız daha kolay olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklik yapabilir, yeni organizasyonlar planlayabilirsiniz. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şartta ötelediğiniz seyahat planlarını mümkünse bugünlere çekebilirsiniz. Keyfinizi arttıracak haberleri de yollarda almanızın mümkün olduğunu unutmayın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı kendi isteklerine göre yaşamalısın bugün. Başkalarının isteklerine göre şekillendirmek sana yarar sağlamayacak çünkü. Kendi kararlarını kendin vermek gününün ilerleyişi için çok daha önem kazanabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceği görebilseydiniz, şu anda ne kadar desteklendiğinizi bilmeniz daha kolay olabilirdi. Yeni fikirlerle dolu aşırı hevesli ruh haliniz, bugün ortaya koymak için iyi bir karışım olabilir. Mücadele etmiş olabileceğiniz kişisel bir çatışma veya durum sona eriyor ya da çoktan kendi kendine çözülmüş olabilir ve şimdi her şey sizin için bir ödül durumunda. Şimdi korkularınızdan kurtulun ve rotanızı önceden planlamak için elinizdeki yol haritasına bakın. Kestirmeler bazen iyi bir şey olabilir. Planlarınızda yapacağınız küçük değişiklikler, işlerinizi halletmenin daha kolay ve daha hızlı yollarını ortaya çıkarabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıntılı yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz. Mantığınızı zorlayacaksınız; kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olacağı bir gün içindesiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 22' 47"
Ay
Akrep
27° 07' 56"
Merkür
Koç
26° 32' 46"
Venüs
Balık
21° 52' 48"
Mars
Balık
05° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 28"
Satürn
Balık
13° 19' 36"
Uranüs
Boğa
20° 40' 19"
Neptün
Balık
27° 49' 01"
Plüton
Kova
01° 49' 46"
Chiron
Koç
18° 48' 23"
Lilith
Başak
19° 49' 16"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>