Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Eski Bir Dosta Merhaba! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2020, Salı

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, özellikle de sevgi ve güzellikle ilgili şeyler söz konusu olduğunda, işler sizin için oldukça yolunda gidiyor. Bir parti düzenleyin ya da en azından yakın arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin. İçindeki muazzam ateş, romantik ve sosyal doğanızı ortaya çıkıyor. Yaratıcılığınız bu ay zirve noktada ve insanlarla olan ilişkilerinizin genel olarak çok iyi olacağını göreceksiniz.

Nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi hissediyorsanız ya da bugün her zamankinden çok sakar hissediyorsanız, huzurlu bir bahçede dinlenmek için kendinize yarım saat ayırın. Oturun ve dışa vuramadığınız öfkenizi araştırın. Öfkeniz bilinçsiz kaygıya dönüşmüş gibi görünüyor. İşinizle, itiraf etmenize izin verdiğinizden daha fazla hoşnutsuz olabilir misiniz?

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Her şey senin için oldukça iyi gidiyor olacak. Güçlü bir benlik algın olacak ve insanlar her şeye ve karşılaştığın herkese karşı olan güvenli yaklaşımını fark edip sana saygı duyacaklar. Bugünü yapılacak şeyler için ayır. Oldukça etkili kullanılabilecek bir enerji desteği mevcut. Bu gece ininden çık ve yardımsever içsel yapını seni çevreleyenlerle paylaş.Bugün kimsenin davranışı kişiliğiyle eşleşmediği için, hangisinin doğru yol olduğunu bilmek zor. Dost canlısı insanlar huysuz, zeki insanlar ahmakça davranacak ve aylarca çağrılarınızdan kaçan müşteriler aniden sizi arayıp bir toplantı isteyecekler. Bugünün neden böyle olduğunu anlamaya çalışmak yerine, neden sadece keyfini çıkarmıyorsunuz? Buçok sürmeyecek ama çok eğlenceli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uçarılığını artık bırak ve dünyaya geri dön. İnsanlar için kendi paylarını almak önem teşkil ediyor. Onların konuşmalarını bölme. Ağzını kapalı kulaklarını açık tut. Göreceksin ki, gerçeklik, her ne için tohum ektiysen bunların meyvesini sana verecek; güzel de olabilir çürük de. Doğada bir yürüyüş gerçekleştirip toprakla haşır neşir olmak için uygun bir gün.

4 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün sana ait! Gökyüzündeki hareketler seni geleceğini düşünmek konusunda etkileyecek. Korkma, kendine olan güvenin ve dinamizmin bir yerlerden başlaman için şu an en iyi pozisyonda. BURÇ ADI hareketlerini ve bu dönemin senin için en uygun olan olup olmadığını kontrol edecek. Daha ne isteyebilirsin ki?

4 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Kova burcuysan eşinin sorumluluklarını ihmal etmesinden şikâyetçi olabilirsin. Karşı tarafın bu konudaki mazeretlerine anlayış göstermek istemiyorsun. Bir boşanma sürecine doğru adım adım yaklaşıyor olabilirsin. Eski bir arkadaşın hiç ummadığın anda karşına çıkabilir. Fazla haz etmesen de onu görmezden gelmiyor ve selam veriyorsun.

4 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçeklerle yüzleşebilir ve özellikle bugün dost ve düşmanlarınızı ayırt ettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu durum sizleri yorsa da artık kime ne kadar şans vermeniz gerektiğini çok daha iyi biliyorsunuz. Önemli bir çözüme ulaşacaksınız. Motivasyonunuzu düşürmeden yolunuza devam etmelisiniz. Üstlerinizle olan görüşmelerinizde size ekstra sorumluluk vermeleri günü yoğunlaştırabilir.

4 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Harcama yapmak için çok uygun bir günde değilsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işe başlamalı, olumlu bir sonucu görmek için istikrarlı sürdürmenizde fayda var. Aşk konusunda şanslı bir gündesiniz. Sağlığınız oldukça iyi.

4 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken daha cesur ve iddialı davranabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir, girişimci ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

4 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir işe yaradığınızı hissetmek istiyorsanız yardıma ihtiyacı olan birinin elinden tutun. Bu, basit bir konuda danışmanlık yapmak da olabilir zorlu bir işte sorumluluğu paylaşmak da. İyilik yapmanın büyüğü küçüğü olmayacağını hatırlayın.

4 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, burcunuzdaki seyahatine devam ediyor.Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim yakın çevrenizle yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya özen gösterin.

4 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

4 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Umudunuzu kaybetmeyin, çünkü hayallerinizdeki gibi bir partner bulmanız an meselesi olabilir.  Finansal durumunuz ile ilgili sağlam bir plan yapmalısınız. Bugün daha çok dinlenmeye özen gösterin. Aksi takdirde kendinizi bitkin hissetmeniz olasıdır. 

4 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen fikirler yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çevrenize belli etmeseniz bile, alıngan olduğunuz bir gün. Ayrıntılardan nefret etmenize rağmen, kişisel zaferlerinizi için, detaylı çalışmak zorundasınız. Bugün, duygusallığınızda odaklaşmaktan sakınmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamlarda bulunmalısınız.

4 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>