Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygusal Anlar Yaşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Gerçeklik anlayışınız, gerçeklerden çok duygularınıza dayanıyor olabilir. Bugün, böyle bir düşünce paradigmasının başınızı belaya sokabileceği günlerden biri. Herhangi bir durumda, kendinizi çok tutkulu hissedip olaylara mantıklı bir bakış açısıyla bakamamanız muhtemel. Bütünlük, içsel güç ve kendinize olan güveniniz, zihninizi ve kalbinizi bir arada tutmak için adeta bir yapıştırıcı görevi görecek.

Gerçekten gelecekteki çalışmaların, bilgisayarlara bağlı yalıtılmış bireyler tarafından gerçekleştirileceğini düşünüyor musunuz? Size bunu kim söylerse söylesin, sizi rahatsız edeceği için, onlara ulaşmaya en yakın olan şeyleri eleştirme isteğini hissedeceksiniz. Bu geleceğe inanmazsanız, bir alternatif önerebilir misiniz? Eğer bir takımın başıysanız, bu yeni çözümler aramanın tam zamanı olabilir.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Şükretmen gereken çokça şey var. Sadece onları görmek için gözlerini açman lazım. Gündelik yaşamın karmaşası ve ayrıntıları içinde, açmaza sürüklenmeye yönelik bir eğilimin var; ve bu da çevrendeki mucizeleri ve güzellikleri görmeni engelleyebiliyor. Doğru, bazı zamanlar istediğini almakta ve aradığını bulmakta zorlanıyorsun. Ama inan ki, sen görsen de görmesen de güzellikler orada. Geçmişte yaşadığın zorluklar seni hala etkiliyor olabilir ve anı yaşamaktan alıkoyabilirler. Birkaç terapi veya meditasyon seansıyla bütün bu yükten kurtulabilirsin.Her zaman bitkilerle aran iyi olmuştur ve bugün biraz bahçe işleriyle uğraşmak keyifli hissettirecektir. Eğer sebzeler için evinin yakınında ekim yapabileceğin bir alan varsa, dışarı çık ve biraz sebze ek. Eğer şehirde bir apartmanda yaşıyorsan, camının önüne güzel saksılar koy. Birkaç zevkli bitki yetiştirmek ne çok zaman alır ne de nakit. Reyhan, kekik otu ve yaban sümbülü ekmeyi düşünebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen duyguları kulağa yapmacık gelmeden ifade etmek imkansız oluyor, özellikle de sanata dair bir gerçeği ararken. Öyle bir popüler klişeler sağanağı altında kalıyorsunuz ki boğulacakmışsınız gibi hissediyorsunuz. İletişim Çağı yaratıcılığın ölümünü mü haber veriyor? Ne kadar kendine has bir birey olduğunuzu kendinize hatırlatırsanız kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir...

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkileriniz öne çıkıyor. Karşınızdaki kişiler duygularını dile getirebilir, bir teklifle gelebilir. İş hayatındaki ilişkilerde kontrollü olmalı.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Kova burcuysan çocukların için yaptığın fedakarlıkların onlara değer olduğunu kanıtlar nitelikte hadiseler yaşıyorsun. Çocukların sana bu konuda duygusal anlar yaşatabilir. İş alanından memnun olmaman sende, farklı sektörlere yönelme isteği uyandırıyor. Birtakımtasarıları zihnini meşgul edebilir.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi iletişimlerinizde süregelen sorunlu durumları bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Hayatınızla ilgili bir konuda ise aile büyüklerinizden destek görmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde heyecan artıyor. Kendinizi sevgi ile güvende hissedebilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinize yeni fikirler katabilirsiniz. Sosyal konularda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yeniliklere daha açık olduğunuz zamanlar olacak. Arkadaşlarınızla plan yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için yapacağınız iyilik veya kişisel gelişimden kendinizi mahrum bırakmamalı ve olumlu özelliklerinizi yüceltebilmelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken araştırmaları tamamladığınızdan emin olun. Merakınızı gidermek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız ancak tam olarak tatmin olmak için bilirkişilerle de görüşmeniz gerekecek.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati sosyal ilişkilerinize dikkat çekiyor.Arkadaşlarınıza zaman ayırabilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Merkür'ün Jüpiter ile karşıtlığı kendinizi ruhsal olarak huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla yaşanabilecek tartışmalardan uzak durmalısınız.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinize heyecan katacak yeni şeyler denemeyi çok seviyorsunuz. Patronunuz yaptığınız işlere hayran kalıyor ve size fazlasıyla güveniyor. Hayatınızdaki bazı meselelerde kararsız kalırsanız ailenize veya arkadaşlarınıza danışın.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 51" R
Ay
Oğlak
00° 06' 59"
Merkür
Koç
16° 19' 08"
Venüs
Koç
28° 40' 52"
Mars
Balık
28° 16' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 08"
Satürn
Balık
16° 24' 28"
Uranüs
Boğa
22° 14' 24"
Neptün
Balık
28° 51' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 08"
Lilith
Başak
23° 07' 44"
True Node
Koç
15° 25' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>