Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kararlarını Sorgulatmıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi 'sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Eve yönelik işlerini tamamlamaktan seni alıkoyan yavaş ve tutuk bir enerjiyle karşılaşabilirsin. Hafif ve çok da zaruri olmayan işler direnişle karşılanabilir. Bugün vericilikten çok alıcı olmaya çalış. Yavaşlamak ve şarjını doldurmak için güzel bir zaman. Bir sonraki adımını atmadan önce iyi düşün.Hedeflerinizle ilişkili engellerle karşılaşacağınız, yılın zor bir dönemine giriyorsunuz. Aynı zamanda, insanlardan hak ettiğiniz destek ve işbirliğini görmediğinizi hissedebilirsiniz. Bugün insanların duygusal anlamda uzak ve belli meselelerle ilgili görüşlerinin yüzeysel olduğunu fark edebilirsiniz. Sizin tarafınızda olmasını beklediğiniz insanların karşınızda yer alması muhtemel ki bu durum kendinizi güvensiz ve ihanete uğramış hissetmenize neden olabilir. Dile kolay diyebilirsiniz belki ama işleri çok fazla kişisel algılamamaya çalışmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

24 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamaları, ödeme ve borçları yönetmeye çalışabilir; yaratıcıve projelerle gün içinde ilgilenebilirsiniz. Değişiklik isteği veya sıkılganlıklar olabilir. Kriz ve kaoslardan korunarak çıkabilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Kova burcuysan karşılaştığın ufak tefek problemlerde karamsarlığa düşebilirsin. Küçük sorunları aklında fazlaca büyütmen sana iyi gelmiyor. İş yerindeki ekip arkadaşlarından beklentilerin artabilir. Yapacağın konuşma ile derdini onlara açıca ifade ediyorsun. Kararlarına gölge düşmesini istemeyebilirsin.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve yuva yaşamınızla ilgili bazı beklentiler sizi zor durumda bırakabilir ve kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Girişimlerinizi yapmak için uygun bir gündesiniz. Ekonomik gelişmelerinizde yaşanılan aksaklıklar olursa daha sakin kalmalısınız. İkili ilişkiler ve ortaklıkların gündemde olacağı bir gün. Aile üyelerinizle aranızda çatışmalı söylemler ve fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konularla ilgili gün içinde bazı problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Çalışma hayatınızdaki yoğunluk artabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilere dikkat etmekte fayda var. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

24 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerle yapacağınız aktiviteler bugün sizi oldukça tatmin edecek. Bu yüzden inisiyatif alıp arkadaşlarınıza yapabilecekleriniz hakkında teklifler sunabilirsiniz. Yaratıcı olun ve sıra dışı bir şeyler düşünün! Arkadaşlarınız buna bayılacak!

24 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimden yana muazzam fırsatlarınız varken, beklediğiniz bir haberi alabilir, yeni bir flört teklifini değerlendirebilir, ilişkilerinizde romantik görüşmeler gerçekleştirebilir ve sevgi dolu konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler, sosyal çevre, seyahatler ve eğitimler konusunda desteklendiğiniz bir zamandasınız.

24 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evde ortaya çıkan herhangi bir sorun çok büyük olmayacak, ancak dikkatinizi gerektirebilir. Bu aslında, kendi başınıza yapmanız gereken gerçek bir değişikliği temsil etmektedir.

24 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek.Kredileriniz, borçlarınız ve gelir paylaşımı konuları gündemde. Endişeye kapılmamalı, korkularınızın üzerine gitmelisiniz. Meditasyon yapabilir, psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

24 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

24 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize çok aşıksınız ve evlilik hazırlıklarına girmek için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Güvendiğiniz bir uzmandan yaşam kalitenizi artıracak bazı tavsiyeler alın. İnsanların problemleri yüzünden kendinizi üzmekten vazgeçin.

24 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

24 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 15' 49" R
Ay
Yengeç
04° 37' 25" R
Merkür
Koç
25° 08' 34"
Venüs
Boğa
14° 46' 42"
Mars
Koç
08° 19' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 35' 01"
Satürn
Balık
17° 29' 25"
Uranüs
Boğa
22° 59' 35"
Neptün
Balık
29° 13' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
21° 16' 18"
Lilith
Başak
24° 34' 43"
True Node
Koç
15° 04' 17"
Son Güncelleme : 11/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>