Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Faydalı İşler Gerçekleştirebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, konuşmanızla birini etkileyebilirsiniz. Her zaman esprili ve çekici bir kişiliğe sahipsiniz, ama bazen bunu utandığınız için gizliyorsunuz. Bugün kendinizi normalden biraz daha cesur hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dışarı çıkabilir ve bu rahat ortamda kendinizi ifade etme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bir iki şişe bira bu konuda size yardım edebilir!

Bugün etrafınızda bazı vahşi konuşmalar gerçekleşebilir. Gezegenlerin enerjileri, bazı insanların cesur olması konusunda ilham oluyor. Bir meslektaşınızın kişisel bir durumunun ortaya çıktığını veya bir arkadaşınızın size şok edici ve gizli bir şey anlattığına şahit olabilirsiniz. Kesinlikle insanların saklı katmanlarının ortaya çıktığını göreceksiniz, bu da onlar hakkındaki düşüncelerinizi değiştirebilir. Tam resmi görebilmek için gözlerinizi ve kulaklarınızı dört açın.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Aynı oyunun tekrar tekrar perdelenmesini istemiyorsanız, oyunculara katılmayın. Kurban rolüne bürünerek manipülasyona ve diğerlerince kontrol edilmeye davetiye çıkarıyorsunuz. Tekrarlayan bir örüntüyü durdurmak için sorumluluğu kabul edip iyileşme sürecinde önemli bir rol olynadığınızın farkına varmanız gerekiyor. Değişme gücü ve cesaretine sahip olduğunuzu unutmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi ara sıra beyninizde vuku bulan puslu düşüncelere uyanmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bazı durumlar hakkında karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Önünüzde bir sürü seçenek var ve siz hepsine sahip olmak isteyebilirsiniz. İyi haber şu ki, akşama doğru kafanızı çok daha temizlenmiş ve stabil hissedeceksiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemeler, finansal konular huzursuzluk verebilir. İlişkilerde yeni bir denge, açık konuşmalar içinde olabilirsiniz. Akşam saatleriyle keyfi hareket etme isteği artıyor.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Kova bugün sahip olduğun planların sağlam ve hatasız ilerlemesini istiyorsun. Çocukları olan bir Kova burucuysan çocuklarının kişisel gelişimi için ciddi kararlar alabilirsin. Maddi olarak sıkıntıda olmasa da tasarruf yapmaya yönlenebilirsin. Yaptığın tasarruftan elde ettiğin parayı üyesi olduğun hayır kurumunda kullanmak fikrindesin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı paylaştığınız dostlarınız ya da aile bireyleri ile ilgili bazı restleşmeler söz konusu olabilir. Bugün duyduklarınız karşısında şaşırabilirsiniz. Acele kararlar verip hemen hareket etmeyin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para durumlarına karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sabah saatlerinde işlerinizin engellendiğini hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı enerjiler var. Hizmet aldığınız kişilerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda hassas dengeler oluşabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bilhassa işinizdeki baskıdan kaçınmayı tercih edebilirsiniz. Bu da üstlerinizle iletişim eksikliği ya da kopukluğa neden olabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınıza bir heyecan katın. Belki de işler sizin için bayat ve sıkıcı bir hal almaya başladı. Durum böyleyse, bir düşünün bakalım, kendinizi yeterince aşmamış olabilir misiniz acaba? Unutmayın ki kendi ateşinizi yakmaktan siz sorumlusunuz. Bugün bir şeyleri başlatmak için mükemmel bir fırsatınız var, bu yüzden paçaları sıvayın. Zihninizi harekete geçirmenize yardımcı olmaları için başkalarını da işe karıştırmaktan çekinmeyin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızdaki her şeyin karşılıklı olmasını bekleyemezsiniz. Bazen siz daha çok fedakârlık yaparsınız bazense onlar. Önemli olan arkadaşlarınız için yaptıklarınızın içinizden gelmesidir yoksa, iyilik de yapsanız hiçbir anlam ifade etmez.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Gelir gider dengenizi gözden geçirebilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz. Kredi ve borç başvurusunda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde eşinizin veya ailenizin finansal durumuyla ilgili sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir karara varmadan önce eşinizin de fikrini ve görüşlerini almayı ihmal etmeyin. İş yerindeki yoğun çalışma temponuzdan dolayı aile bireylerinizi ve arkadaşlarınızı uzun süredir göremiyorsunuz. Onlarla uygun bir zamanda buluşma ayarlamaya çalışın.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 58' 55" R
Ay
Yengeç
00° 43' 16" R
Merkür
Koç
24° 50' 20"
Venüs
Boğa
14° 25' 10"
Mars
Koç
08° 05' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 54"
Satürn
Balık
17° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 58' 34"
Neptün
Balık
29° 12' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 22"
Lilith
Başak
24° 32' 46"
True Node
Koç
15° 05' 53"
Son Güncelleme : 11/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>