Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İmkanlarını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Bugün bir kereliğine de olsa fırsat ayağınıza gelebilir. Kariyer enerjileri şimdi sizin için yoğunlaşıyor. Yakında kendinizi ilerlemeniz için ivmeli bir yolda olabilirsiniz. Çok çalışkansınız, ama kendinizi pazarlamak konusunda her zaman rahat değilsiniz. Uzmanlığınızı paylaşma konusunda cesur olun. Ve başarılarınız için övünmekten de korkmayın! Yeterince yüksek sesle konuşursanız, etkili biri sizinle ilgilenebilir.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bir düzine enerjin olabilir ve bu enerjiyi nereye kullanacağını şaşırabilirsin! Sen yaratıcı bir bireysin, öyleyse neden bu aktifliğini hobilerin için kullanmıyorsun? Bir koleksiyonunu yeniden düzenlemek bile yaratıcılık ister. Ve enerji ile yaratıcılığın birleşimi yatak odasında da harikalar yaratır; partnerinle bunu paylaşabilirsin...Bazen duyguları kulağa yapmacık gelmeden ifade etmek imkansız oluyor, özellikle de sanata dair bir gerçeği ararken. Öyle bir popüler klişeler sağanağı altında kalıyorsunuz ki boğulacakmışsınız gibi hissediyorsunuz. İletişim Çağı yaratıcılığın ölümünü mü haber veriyor? Ne kadar kendine has bir birey olduğunuzu kendinize hatırlatırsanız kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek daha kolay olacaktır. Arkadaşlarınız bu konuda size yardımcı olabilir...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi dört bir yana çekiştiriliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Her biri diğerinden daha da kuvvetli ters akıntıların seyrettiği bir nehire düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Hangi yöne yüzeceğinizi kestirmeniz zor çünkü nereye gideceğinizi ya da ne yapacağınız tam olarak kestiremiyorsunuz. Güneş burcunuz insanları etkileme kapasitenizi belirler ve bugün bu etki çok da güçlü değil. Şu an sadece kendinize faydanız dokunabilse ne ala! Sakin olun, bu kararsızlık dönemi geçici.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bildiğinizi okumak, kendi hedefleriniz ve düşünceleriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz. Kontrolcü yanınız artabilir, etrafınızı kontrol etme gayreti içinde olabilirsiniz. İş hayatında yardımlaşma ve fedakarlıklar gündeme gelebilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanındaki standartlarını ilerletmek istiyorsun. Maddi kaynak sağlamak adına işinde yeni yöntemler deneyebilirsin. Planladığın seyahatlerini gündemine tekrar getirebilirsin. Maddi açıdan imkanlarını sorguluyorsun. İlişkisi olan bir Kova burcuysan karşındaki kişiyi kırdığını fark edememiş olabilirsin. Sevgilin sana bu konuda uyarılarda bulunabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan durumlar üzerine telaşlı bir hazırlık içinde olabilirsiniz. Bugünü daha fazla kendi işlerinizi düzene sokmak için kullanmalısınız. Aşırı fedakarlıklar içindeyseniz biraz ara verin ve kendinizi dinleyin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızda ani kararlarla değişiklikler yapabilirsiniz. Heyecan duyduğunuz yerleri keşfetmek için tatil planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek ve fikirlerinizi paylaşmak iyi gelebilir. Kendinizi özgür hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceğiniz zamanlar var.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinize heyecan katacak yeni şeyler denemeyi çok seviyorsunuz. Patronunuz yaptığınız işlere hayran kalıyor ve size fazlasıyla güveniyor. Hayatınızdaki bazı meselelerde kararsız kalırsanız ailenize veya arkadaşlarınıza danışın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönlerinizi ortaya koyabilir, düşünce ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni bir vizyon arayışında olabilirsiniz. Sıra dışı ve yenilikçi yönünüzü ve fikirlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle çok benzer düşüncelere sahip insanlarla çevrelenmek şu anda iyi bir fikir değil ve bunu yapmak yaratıcılığınızı gerçekten sınırlayacaktır. Söylediğin her şeye katılan insanlara karşı kendi iyiliğiniz için şüpheyle yaklaşmalısınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerindeve kariyer hayatınız ön planda olacaktır.Gündüz saatlerindeyükünüz artabilir. Ay'ın Yay burcuna girişi ilesorumluluklarınızdan sıyrılıp sosyalleşmek isteyeceksiniz. Öğleden sonraki saatleri arkadaşlarınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte geleceğiniz hakkında konuşacağınız bir gün olacak. Kendinizi çok yorgun ve stresli hissediyorsanız, patronunuzdan birkaç günlük izin isteyin. Olumlu ve mutlu duygularla dolu olduğunuz için, önünüze çıkan engelleri kolayca aşıyorsunuz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 01" R
Ay
Oğlak
03° 18' 54"
Merkür
Koç
16° 22' 40"
Venüs
Koç
28° 58' 51"
Mars
Balık
28° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 13"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 58"
Lilith
Başak
23° 09' 21"
True Node
Koç
15° 24' 60"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>