Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Cesur Kararlar Alabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 30%

Bugünkü gezegen konumu, aşk hayatınızda ve yaratıcılığınızda geçirdiğiniz nispeten kasvetli döneme bir son verebilir. Eğer "ruh eşinizi" henüz bulamadıysanız, bu dönem bu konuda oldukça umut vadediyor. Eğlenecek ve hayatınızı değiştirebilecek bazı ilginç insanlarla tanışacaksınız!

Bugün disiplinli olmak için biraz daha çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bağlı kalmanız ve yetiştirmeniz gereken şeyler olabilir. Sıkı bir programınız olabilir ve gününüz görevlerle dolu olabilir. Sohbet etmek ve sosyal olmakla zaman kaybetmeyin. Arkadaşınızla çıkacağınız öğle yemeğini başka bir güne saklayın. Konsantre olup odaklanmaya devam ederseniz, iyi notlar elde edip başarılı olacaksınız.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Bugün kendiniz önemli bir olaya başlamak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Neden bir risk almıyor ve gerçekten eşsiz bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç şüphe yok ki bu olay tam bir başarı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizle ilişkili engellerle karşılaşacağınız, yılın zor bir dönemine giriyorsunuz. Aynı zamanda, insanlardan hak ettiğiniz destek ve işbirliğini görmediğinizi hissedebilirsiniz. Bugün insanların duygusal anlamda uzak ve belli meselelerle ilgili görüşlerinin yüzeysel olduğunu fark edebilirsiniz. Sizin tarafınızda olmasını beklediğiniz insanların karşınızda yer alması muhtemel ki bu durum kendinizi güvensiz ve ihanete uğramış hissetmenize neden olabilir. Dile kolay diyebilirsiniz belki ama işleri çok fazla kişisel algılamamaya çalışmanızda fayda var.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında ilişkiler ve ortaklıklarda karşınızdakilerden adım ve teklif görebilir, yeni haberlerle güne başlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında kaza ve yaralanmalara dikkat. Kırıcı olmaktan kaçınmalı, abartılı hassasiyetler içinde olmamalıyız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında uzun zamandır birlikte olduğun bir varsa geleceğiniz ile ilgili cesur kararlar alabilirsin. Bugün değişim ve dönüşüme elverişli bir yapıya sahipsin. Eli bol bir insan olman maddi açıdan seni zarara uğratabilir. Başkalarını düşünmen güzel bir davranış fakat kendi önceliklerini de ihmal etmemelisin.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Terazi burcunda. Kendinizi daha yaratıcı ve olumlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarla ilgili işler ve yolculuklar söz konusu olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başladığınız konuların istikrarlı sürdüğünü görebilirsiniz. Kendinize yatırım yapacağınız ve kişisel isteklerinizle ilgilenme fırsatı yakalayacağınız günlerin içerisindesiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta sonunda gündeminizde uzaklar, yabancı ve yurt dışı bağlantılı konular olabilir. Özgür, maceracı yönleriniz sizi bulunduğunuz ortamın dışına iterken daha serbest hareket edebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza karşı daha hoşgörülü olmalısınız. Biri buluşmayı iptal mi etti ya da trafiğe mi takıldı? Sinirlerinize hâkim olun ve arkadaşlarınızı boş yere kıracak cümleler kurmayın.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcundaki seyahati yurt dışı bağlantılı işler, eğitim ve hukuk konularını ön plana taşıyor.İnançlarınızı sorgulayabilir, hayat görüşünüzü gözden geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay ve Şiron karşıtlığı dini, spiritüel konulara ilginizi arttıracaktır. Akrabalarınızdan manevi destek görebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer bir şeyi anlamıyorsanız, sorun. Bu durum size farklı geliyorsa, araştırın. Olaylar alışılmadık olduğunda ya da hatta yenilikçi özelliklere sahip olduğunda merakınız yüksek. Asi olan yanınız yeni bir amaç edinmiş gibi hissedecek ve bilindik o sıkıcı yolda hızla ilerleyen eski bir vagonun tekerleğine çomak sokuyormuş gibi hissedeceksiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, değişim rüzgarlarının estiği bir duygu boyutunda olacaksınız. Karşı cinsle aranızda beklenmeyen gelişmeler olabilir. Yeni tanışacağınız kişilerin finans konuları ilginizi çekebilir. Duygusal bağlarınızın; maddesel beklentilerinizle örtüşmesini sağlamak adına, başlangıçlar yapmak istiyor ve temkinli davranıyorsunuz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 18' 51" R
Ay
Boğa
07° 12' 10" R
Merkür
Koç
21° 16' 49"
Venüs
Boğa
09° 45' 03"
Mars
Koç
05° 11' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 19"
Satürn
Balık
17° 10' 25"
Uranüs
Boğa
22° 45' 21"
Neptün
Balık
29° 06' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 09"
Lilith
Başak
24° 07' 32"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>