Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kırıcı Olmamaya Özen Göstermelisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 30%

Duygusal olarak yoğun bir durumla karşı karşıya kaldığınızda genellikle kaçıyorsunuz. Bu konuyu geçip daha neşeli bir konu açmayı tercih ediyorsunuz. Bu kaçma olayının, dikkat göstermeniz gereken sorunu çözmeniz için hiç bir fayda sağlamayacağını unutmayın. Aslında, duygusal konulardan uzaklaşıp kendi küçük dünyanıza kaçtığınızda, sorunla basitçe yüzleştiğinizde ortaya çıkacak olandan daha fazla zorluk yaratıyorsunuz.

Günümüzde ailenize odaklanmış olabilirsiniz, çünkü gezegenin enerjileri ev hayatınızın üstünde durmaktadır. Çocuğunuza okulunda yardımcı olmaya çalışıyor, sınavı için çalışırken ona yardım ediyor olabilirsiniz. Ya da romantik partnerinizle yeni bir şeyler yaratmaya çalışıyor olabilirsiniz. Evdeki gelişmeler, süslemeler veya yenilemeler üzerinde yoğunlaşıyor olabilirsiniz. Evinize daha dengeli bir enerji getirmek isteyeceksiniz ve bunun için pek çok yol var.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Birkaç farklı projeye bulaşabilirsin. Günün enerjisi seni meşgul yapacak! Zamanın kaç olduğuna dikkat etmelisin, yoksa önemli toplantıları kaçırabilirsin. Yoğun bir programın varsa, her bir şeyi tamamlamak için ekstra disiplin ve dikkate ihtiyacın olabilir. Eğer iptal edilebilecek veya ertelenebilecek bir taslak varsa, bunu yapmayı bir değerlendir.Bugün kendinizi dört bir yana çekiştiriliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Her biri diğerinden daha da kuvvetli ters akıntıların seyrettiği bir nehire düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Hangi yöne yüzeceğinizi kestirmeniz zor çünkü nereye gideceğinizi ya da ne yapacağınız tam olarak kestiremiyorsunuz. Güneş burcunuz insanları etkileme kapasitenizi belirler ve bugün bu etki çok da güçlü değil. Şu an sadece kendinize faydanız dokunabilse ne ala! Sakin olun, bu kararsızlık dönemi geçici.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı analiz ederseniz, geçtiğimiz on iki ayda tamamen değiştiğini göreceksiniz. Kişilik olarak oldukça olgunlaştınız ve davranışlarınız hem kendinize hem de çevrenize faydalı bir hal aldı. Değişiklik yapmayı yapabildiğiniz kadar çok yapmaya çalışın. Şimdi duramazsınız! Hayatınızın durmadan evrildiğini görmeniz gerek. Dinlenmek için vakit yok!

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızda önemli netleşmeler ve sonuçlanmalar elde edebilirsiniz. Bir başarı veya huzur hissi hakim olabilir. Taşınma, düzen değişikliği, kariyerde yeni bir yola gidiş ve geleceğe dair yeni hedefler gündeminizde olabilir. Akşam saatlerinde içe çekilmek negatif enerjiye neden olabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubunda görüş ayrılıklarından tartışma doğabilir. Bu tartışmalarda fikirlerini söylerken kırıcı olmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan senden hoşlana birinin teklifini geri çevirebilirsin. Hayatına birini almak konusunda kendini hazır hissetmiyorsun. Bir süre daha yalnızlığı tercih edebilirsin.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçeklerle yüzleşebilir ve özellikle bugün dost ve düşmanlarınızı ayırt ettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu durum sizleri yorsa da artık kime ne kadar şans vermeniz gerektiğini çok daha iyi biliyorsunuz. Önemli bir çözüme ulaşacaksınız. Motivasyonunuzu düşürmeden yolunuza devam etmelisiniz. Üstlerinizle olan görüşmelerinizde size ekstra sorumluluk vermeleri günü yoğunlaştırabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bürokrasi ile ilgili işleriniz artabilir. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışmalısınız. Duygusal olarak endişe duyduğunuz konulardan dolayı yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar borçlarınızı bitirebilir, elinizde para olduğu taktirde birikime başlayabilirsiniz. İş konusunda dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli biriyle kritik bir konu üzerinde anlaşamamanız bir uzlaşma sağlayacağınız anlamına gelmez. “Ya hep ya hiç!” şeklinde düşünmeyi bırakırsanız ortak paydada mutlaka buluşacaksınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati kariyer hayatınızı ön plana taşıyor.Önemligörüşmeleriniz ve toplantılarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim romantik ilişkilerinizde belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerde finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Planlarınıza, hedeflerinize, gerçekleştirmek istediklerinize odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle, olgun ve yaşlı kimselerle görüşebilirsiniz. İtibarla ilgili konular önem kazanıyor.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay'ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 33" R
Ay
Oğlak
01° 51' 03"
Merkür
Koç
16° 21' 01"
Venüs
Koç
28° 50' 38"
Mars
Balık
28° 22' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 58"
Satürn
Balık
16° 25' 11"
Uranüs
Boğa
22° 14' 51"
Neptün
Balık
28° 51' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 35"
Lilith
Başak
23° 08' 37"
True Node
Koç
15° 25' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>