Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yoğun Bir Çabaya Girebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugünlerde maddi yönden eksiklik canınızı sıkıyor olabilir. Sevgilinize bir hediye alma veya bir gece birlikte dışarı çıkma planlarınız olabilir. Ancak, maddi durumunuz şu anda buna izin vermeyebilir. Paranın aşkı satın alamayacağını unutmayın. Sevgilinizin ihtiyaçlarını önemsiyor ve ona saygı duyuyorsanız, bu çok daha değerli. Sevginizi gösterme konusunda yaratıcı olun!!!

Hayallerinizi takip etmek konusunda genellikle muhafazakar davranıyorsunuz, genellikle önünüzdeyken ilerlemenin fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Bugün hayatın gidiş yönüne bakmalısınız. Kendinize karşı dürüstseniz, işinizden ve kişisel yaşamınızdan daha büyük ve daha iyi şeyler istediğinizi göreceksiniz. Düşüncelerin sizi strese sokmasına izin vermeyin. Gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gitmek için yapıcı stratejiler geliştirmeye çalışın.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Bugün çevrene biraz iyi niyet ve yakınlık yay. Çevrendekilere, onlara değer verdiğini ve çabalarını takdir ettiğini göstermeyeli epey olmuştur. Kartlar, telefon aramaları, çiçekler ve sarılmalar... Bütün bunlarla ilgini onlara gösterebilirsin. Birini öğle yemeğine çıkararak sürpriz yap veya onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel olduğu kadar duygusal ifadelerine de yer ver. Dengeyi sağlıklı kurmalısın.Bazen kendinizi en sevdiğiniz filmin ya da televizyon programının bir parçası olarak düşlemek ve hayal aleminde kaybolmak hoşunuza gidiyor. İzlediğiniz, karakterleri sizi büyüleyen ve ilham veren bir film üzerine kafa yoruyor olabilirsiniz bugün. Bir filmde farklı karakterlerin yaptıklarını dikkatle inceleyerek insan psikolojisi hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Bugün senaryoyu kurcalayabilir ve yönetmen koltuğunda oturan siz olsaydınız, yapacağınız değişiklikler neler olabilirdi diye düşünüyor olabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendiniz önemli bir olaya başlamak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Neden bir risk almıyor ve gerçekten eşsiz bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç şüphe yok ki bu olay tam bir başarı olacak.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren daha keyifli olabilir; sevdiğiniz kişilere, sevdiğiniz şeylere odaklanarak hareket edebilirsiniz. Tatiller, keyifli görüşmeler, keyif verici konuşmalar gündeminizde olabilir. Gün batımı ve akşam saatleriyle yüksek beklentiler, soruna veya eksiğe takılı kalma, geçmişin enerjisine kapılma motivasyonunuzu düşürebilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayattın sana dikta ettiği ritüellerini sorgulayabilirsin. Toplumdan kendini ayrı görmeye başlıyorsun. Yalnız kalmak isteyebilirsin. Bu konuda yoğun bir çaba gösteriyorsun. Şu sıra evine yalnızca aile üyelerini kabul edebilirsin. Kardeşinin platonik bir aşkı olduğunu öğrenmen seni gülümsetebilir. Ona bu konuda yardımcı oluyorsun

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınız vehayatınız arasındaki uyumsuzluklar, bugün sizi biraz daha fazla yorabilir. Çizemediğiniz sınırları çizmeli, sizi yoran ve engelleyen şartları görmelisiniz. Bazı şeyler bitmesi gerekiyorsa bitmelidir. Lütfen bu konuda daha kararlı olmayı tercih edin. 

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda kendinizi partnerinizle ilgilenirken bulabilirsiniz. Tek taraflı ilgi göstermek, yoğun ilgi vermek için oldukça uygun bir dönemdir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tartışma ortamında herkesle aynı fikirde olmayı bekleyemezsiniz. Çevrenizdekilerin söylediklerinden de kendinize dersler çıkarmalı ve düşünce dünyanızı genişletmelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcundaki seyahatine devam edecek.Din, inançlar ve felsefe konularıyla ilgilenebilirsiniz. Akademik çalışmalarınızı ilerletmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adeta ışıldıyorsunuz ve insanlar gözlerini sizden alamıyor. İş hayatınızda çok iyi bir noktaya geldiniz, fakat çevrenizdeki kötü niyetli kişilerin başarınızı engellemelerine izin vermeyin. Yeni ve daha sağlıklı alışkanlıklar edinmeye çalışın.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün,yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 59" R
Ay
Boğa
17° 30' 52" R
Merkür
Koç
21° 53' 14"
Venüs
Boğa
10° 37' 24"
Mars
Koç
05° 44' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 19"
Satürn
Balık
17° 13' 48"
Uranüs
Boğa
22° 47' 49"
Neptün
Balık
29° 08' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 27"
Lilith
Başak
24° 12' 15"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>