Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öğrenmeye Heveslisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Son zamanlarda endişelisiniz. Bazen hayatınızda gerçekten sizi önemseyen insanlar olduğunu unutuyorsunuz. Bugün aile ve akrabalarınıza zaman ayırmalısınız. Onları arayabilir veya ziyaret edebilirsiniz ya da kardeşinizle sohbet edip hayatınızda olup bitenleri konuşabilirsiniz. Aile ilişkilerini ihmal etmeyin. Sizi seven insanlarla temasta kalırsanız, ayaklarınızın yere bastığını ve desteklendiğinizi hissedeceksiniz.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

İyi anlaştığın bir gruptan siyaset ve üyeleri arasındaki çatışmalar gibi sebeplerle ayrı kalmış olabilirsin. Bu şartlar altında, en iyisi bir süre olayların dışında kalmak olacaktır. Veya başı belada olan bir arkadaşın sana danışıp tavsiyelerini dinlemek isteyebilir. Onların zayıflıklarının seni etkilemesine izin verme. Senin için oldukça can sıkıcı bir gün olabilir. Kendi projelerine yoğunlaşman yerinde olacaktır. Her şey yarına düzelecek.Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun bir hafta geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün düşüncelerinizin rüyalara yansımasıyla güne başlayabilirsiniz. Yaşamınızdaki küçük veya büyük sorunlardan kurtulmak adına hareket edebilir, yüklerinizden arınabilirsiniz. Rahatlama isteği artarken, kendinize kısa molalar verebilir, kendi dünyanıza çekilebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrenmeye olan hevesinin artığını hissediyorsun. Eğitimi yarım kalmış bir Kova burcuysan eğitimin sürecini tamamlamak isteyebilirsin. Arkadaşlarının bu konuda seni desteklemeleri senin için önemli bir unsur. Sahip olduğun ilişkide dengelerin aniden değişmesi günlük ruh halinde belirleyici oluyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişten kaynaklanan konuların psikolojinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Kendi iç dünyanıza dönmek, dinlenmek faydalı olabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaşif gibi hissettiğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Şıpsevdi olmamaya çalışın. Sevdiğiniz tutkularınızın peşinden düzenli olarak gitmek daha yerinde olacaktır.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk gününde yoğun birtrafiği ve temposunun ardından bugün biraz olsun dinlenmeye zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Başkalarının iyiliği yönünde fedakâr tutum ve davranışlarınızı daha çok ortaya koyabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni diyaloglara açık olun ve farklı insanlarla tanışın. Emin olun ki başkalarının hayatlarına pozitif bir şekilde dokunmak size de çok iyi gelecek.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati psikolojinize ve bilinçaltınıza dikkat çekiyor.Kendinizle ve ruhsal sağlığınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Gizli kalmış konulara ilginiz artacaktır, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı kendinizi gergin hissetmenize sebep olabilir, birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öğrenmeye olan hevesinin arttığını hissediyorsun. Eğitimin yarım kaldıysa, tamamlamak isteyebilirsin.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sizin için aşk ve ikili ilişkiler konusunda son derece şanslı olduğunuz bir gün. İnsanlara kararlı adımlarla yaklaşabilir, bunun faydasını size geri dönüşlerinde aynı kararlı tavırla yaklaştıklarına görebilirsiniz. Dostlar, partner ve ortakların desteğini alabilir, sevdiğiniz insanlarla muazzam mutluluk verici bir gün yaşayabilirsiniz. Bekar olanlar için flört teklifleri söz konusu olabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 49' 37" R
Ay
Oğlak
03° 13' 24"
Merkür
Koç
16° 22' 34"
Venüs
Koç
28° 58' 20"
Mars
Balık
28° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 25"
Satürn
Balık
16° 25' 44"
Uranüs
Boğa
22° 15' 12"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 56"
Lilith
Başak
23° 09' 19"
True Node
Koç
15° 25' 01"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>