Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ev Düzenini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün sizin için harika bir gün. Modunuz yüksek, insanlarla yaşadığınız dostça ve olumlu deneyimlerden keyif alacaksınız. Hayatınızdaki yavaşça hareket eden dönüşüm enerjisinin şu anda duygularınızı etkiliyor olması muhtemel. Kalbinizi körükleyen büyük bir ateş ve tutku olduğunu göreceksiniz, bu nedenle cömert olun ve verdiğiniz sözleri yerine getirin.

Bugün, dürüst ve açık bir biçimde iletişim kurmayı gerektiren bir gün. İşyerinde gergin bir hava hakim ve ufak tartışmaların alevlenip büyük kavgalara dönüşmemesi için çok dikkatli olmalısınız. Barış elçisi olun. İş arkadaşlarınız arasındaki tartışmaları alevlendirmek yerine onları yatıştırın. Ekibin faydası uğruna gururundan vazgeçebilenler bugünün gerçek kahramanları olacak.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Bugün evcil günündesin. Evle ilgili meselelerle ilgilenmek isteyebilirsin. Eğer çamaşırlar her bir yerdeyse, artık bunlara bir el atmanın zamanı gelmiş demektir. Eski gazeteleri ayıklamak ve kullanmadığın nesneleri hayır kurumlarına bağışlamak da yapabileceklerin arasında. Yaşam alanının kontrolünü eline alınca iyi hissedeceksin. Evine daha pozitif bir enerji hakim olacak.Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kimsenin davranışı kişiliğiyle eşleşmediği için, hangisinin doğru yol olduğunu bilmek zor. Dost canlısı insanlar huysuz, zeki insanlar ahmakça davranacak ve aylarca çağrılarınızdan kaçan müşteriler aniden sizi arayıp bir toplantı isteyecekler. Bugünün neden böyle olduğunu anlamaya çalışmak yerine, neden sadece keyfini çıkarmıyorsunuz? Buçok sürmeyecek ama çok eğlenceli olacak.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcama ve kazançlar bir arada olabilir. Finansal konular gündeme taşınıyor. Merkür bugünden itibaren ilişkiler alanınızda ilerlerken yeni kişiler yaşamınıza dahil olabilir, daha sosyal olabilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki arkadaşların ile derin fikir ayrılıklarına sahip olsan da tartışmalara girmekten kaçınıyorsun. Evli bir Kova burcuysan eşin ile evin dekorasyonunu değiştirme kararı alabilirsin. Ev düzenini otantik ortamından kurtarmak istiyorsun. Cep telefonun aniden bozulması günlük işlerinin aksamasına neden olabilir.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ani çıkan durumlar üzerine telaşlı bir hazırlık içinde olabilirsiniz. Bugünü daha fazla kendi işlerinizi düzene sokmak için kullanmalısınız. Aşırı fedakarlıklar içindeyseniz biraz ara verin ve kendinizi dinleyin.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir. Bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz konularda daha ön görülü davranmaya çalışın. İlerleyen saatlerde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işe başlamalı, olumlu bir sonucu görmek için istikrarlı sürdürmenizde fayda var. Aşk konusunda şanslı bir gündesiniz. Sağlığınız oldukça iyi.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın kendi hayatları olduğunu ve şu anda size çok fazla vakit ayıramayacaklarını göz önünde bulundurun. Evet, her zaman sorunlarınızı dinlemek ve sizi cesaretlendirmek için yanınızdaydılar, ancak şimdilik bazı sorunlarla tek başınıza uğraşmanız gerekecek.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcuna girişi ile finansal konular ön plana taşınıyor.Gelirleriniz, giderleriniz ve bütçe yönetimi konuları gündeminizi meşgul edecektir. Merkür'ün Aslan burcuna girişi ile ilişkileriniz ve ortaklıklarınız önem kazanıyor. Önemli konuşmalarınız ve imzalı işleriniz için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi daha çok muhafazakâr tarafta düşünürseniz, bu durum normal günlerdekinden daha belirgin olabilir. Bu mutlaka siyasetle ilgili olacak değil, ama siyaseti de ilgilendirebilir. Daha liberalarkadaşlarınız arasında gerginlik yaratmamak için durumu biraz yumuşatmak isteyebilirsiniz. Haksız değilsin, ama onlar da değil. Büyük ve duygusal sorunlar konuşulduğunda her zaman gerilim olabilir. Bugün bu olasılığın farkında olun.

5 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak paylaşım içinde olduğunuz kişilerle iletişim içinde olacağınız bir gün. Birilerinin sizi anladığını görmek ve duygu birliği içinde olmak sizi mutlu edecek. Bugün, yakın bağ içinde olduğunuz kişilerin sizden bir takım beklentileri olacaktır. Onlara yardım etmekte tereddüt etmemeniz, size manevi bir haz verecektir. Sizin farklı değerleriniz var.

5 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>