Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Düzenlisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 100%

İçgüdülerinize güvenmenin zamanı geldi. Kalbinizin derinliklerinde bir şey hakkında güçlü bir his var. Sevdiğiniz biriyle ilgili bir şey hissetmiş olabilirsiniz ya daortamınızda olan bir şey hakkında bazı sezgileriniz var. İzlenimlerinize göre hareket etmekte tereddüt etmeyin. Sizi doğru yönde yönlendirmeleri için sezginize güvenebilirsiniz. Manevi duyularınıza göre hareket ederseniz gerçek bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Dikkatli olmalı ve diğer insanları dinlemelisin. Günün enerjisi sizi biraz itici yapabilir ve önemli bir şeyi kaçırabilirsiniz. Evrak işleri yapıyorsanız ayrıntılara dikkat edin. Numaraları ve adresleri doğru yazdığınıza emin olun. Bilgisayarda doğru sayıları yazdığınızdan emin olun. Bunun titiz ve kullanışlı bir enerji olduğunu düşünmeye çalışın. Bu şekilde, her şeyi mükemmel bir şekilde yapabileceksiniz. Başardıklarınızla gurur duyacaksınız!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Kuvvetli romantik duygular içinde olabilirsin. Hayatına yeni bir girmiş olabilir. Bu kişiyi çok çekici buluyorsun. Neredeyse karşı konulamaz derecede hem de. Harekete geçip geçmemek konusunda bir karara varmalısın. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, dikkat etmen gerekir. Biraz flört eğlenceli olabilir fakat sağlıklı giden ilişkini de mahvetmek istemezsin!Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişimde gerilim ve strese dikkat etmeli, karamsarlıktan kaçınmalı. Kendi düşüncelerinize ve isteklerinize önem vereceğiniz gün içinde, daha bireysel bir tavır içinde olabilir, yalnız vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz. Zihninizi boşaltmaya, sakinleştirmeye odaklanın. İş ve sorumluluklar hareket alanınızı kısıtlayabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne dair beklentin fazla olabilir. Güne başlamadan bütün planlarını hazırlamış olmak istiyorsun. Doğruluğundan emin olmadığın şeyler duymak seni şüpheli durumlara sevk etse de düşüncelerin gayet net. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni yerler görmek ve kendinizi geliştirmek için güzel nedenler var. Yolculuklar ve uzaklarla ilgili konular daha sık gündeme gelebilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda vermiş olduğunuz sözleri tam anlamı ile yerine getirmek için var gücünüzle çabalıyorsunuz. Oysa ki partneriniz bir hayli sabırsız.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte yurt dışı ve yabancılarla bağlantılarınız hızlanıp artabilir. Uzak yollardan haberler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Sesinizi daha uzak çevrelerce duyulabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm düşünceleri sizi işinizle ilgili ayrıntılara inmekten alıkoyuyor. Bekarsanız,aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz. Ancak hayallere dalmadan önce işlerinizi halletmeye ne dersiniz?

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Koç burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugün odağınızda kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilgili konular olacaktır. Merkür'ün Terazi burcuna girişi ile yurt dışı bağlantılı işleriniz ve eğitim konuları önem kazanıyor. Önümüzdeki günleri akademik çalışmalarınıza yönelmek için değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınıza bakın ve karşınıza çıkan fırsatları geri çevirmeyin. İş yerinizdeki yüksek azminizden dolayı, yükselmeye devam ediyorsunuz. Güçlü iletişim becerilerinizden dolayı insanlar, sizinle sohbet etmekten keyif alıyor.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınız ilişkinizde belirleyici oluyor. Bu yanınızın artılar kattığı bir beraberlik içindesiniz. Gelecek planlarınız içinde, sonradan görüş ayrılığına düşeceğiniz bir konu var. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklardan kurtulmanız gerekiyor. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünüz konuda, hazırlıklara bir an evvel girişmenizde yarar var. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi konunun içine alabilir. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>