Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Haberler hayatında değişimleri başlatacak! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün fikirlerinizi paylaşma isteğinde olabilirsiniz. Aslanın artık biraz kükremesi gerek! Bazı güçlü inançlarınız ve tutkulu fikirleriniz var bu yüzden konuşmaktan çekinmeyin. Anca bir dinleyiciye ihtiyacınız var. Sevdiklerinizi etrafınızda toplayın ve düşüncelerinizi onlarla paylaşın. Ya da bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ona hislerinizi açın. Gerçekten düşündüğünüz şeyi yaparsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün başkalarının görüşlerine karşı açık olmaya çalışmalısınız. Her türlü işi halledebilecek keskin bir zekanız var. Ancak şimdi daha hassas bir personel sorunundan habersiz olabilirsiniz. Çalışanlarınızın söylediklerini dinleyin (eğer bir yöneticiyseniz.) Veya bir ekibin üyesiyseniz,arkadaşlarınız fikirlerini dile getirirken dikkat edin.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Sağlığına eğilebilirsin. Tükenmiş ve yorgun hissetmekteysen, sisteminin bir onarıma ihtiyacı var demektir. Besin değeri yüksek yiyecekler yemeye özen göster. Her gün vitamin ve mineralli bitkiler tüketmen de iyi gelebilir. Bir beslenme uzmanına ve aktara danış; vücudunun ihtiyaçlarını öğren. Veya internette biraz araştırma yap.Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezginiz bugün normalden çok daha yüksek olmalı. İnsanların geçmişlerinden çok şimdileriyle ilgilenmekle daha az ilgili olacaksın. Tarihsel figürler, belki de manevi disiplinlerle ilişkili olanlar, özellikle ilgi çekici görünebilir ve konuyla ilgili kitaplar bunun sadece ilginç değil, aynı zamanda bilgilendirici olduğunu da kanıtlayacak. Geçmişten gelen insanlar hakkında okuduklarınızdan edindiğiniz bilgiler, şimdiki anlayışınızı arttırmanıza yardımcı olacak. Okumaya devam edin!

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk ışıklarında Ay'ın Plüton sonrasında Merkür ile oluşturduğu zorlu kontaklar nedeniyle akademik hayatınızda her şeyi dikkatli olarak yapın. Seyahat ediyorsanız riskli hareketlerden kaçının. Ay, saat 10:35-18:31 aralığında boşluğa giriyor. 18:31'de Ay, Akrep burcuna geçiyor. Bu zaman dilimiyle beraber geleceğinize yönelik kararlar alabilirsiniz. Kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberler hayatında değişimleri başlatacak!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Önüne gelen proje ve konulara farklı fikirler getireceksin. Aile şirketinde çalışıyorsan ekonomik bazı önlemler alanız gerekecek. Şirketin finansal durumunu ciddi bir şekilde diğer ortaklarla masaya yatıracaksın. Sevgilisi olmayan bir Kova burcuysan, aklına bile gelmeyen haberler hayatını değişim sürecine sokabilir. Evli ve çocukları olan bir Kova burcuysan, çocuğunuza temel değerleri öğretirken ters düşebilirsiniz. Aile büyüklerinin alacağı kararlar canını sıkacak olsa da sonrasında yapılan konuşmalarla rahatlayacaksın.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızı daha bilinçli yapmalı ve korumanız gereken bu hassas süreci doğru yönetmelisiniz. Aşk hayatınızda sürpriz bazı iyileştirmelere sahne olabilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda başkalarına bağlı konular sizi huzursuz edebilir. Sabah saatlerinde konuştuklarınızla başınızı belaya sokabilirsiniz. Duygusal konuları algılamakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Olduğunuz ortamdan uzaklaşmak ve ruhsal olarak sakinlemek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zaman zaman gündeminizi etkileyebilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mide ağrılarınızın olabileceği bir gündesiniz. Aşk hayatınızı daha verimli hale getirmek için mutlaka unutma, affetme gibi çalışmaları rutinde devam ettirin.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor kararlar almaktan kaçının, çünkü bir hata yapmanız ve kendiniz için problemler yaratmanız olasıdır. Çok acil verilmesi gereken kararlar dışındaki durumlarda kendinize zaman tanıyın.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken, yurt dışı ilişkilerinizde güzel haberler gelir. Hukuki meselelere barışçıl çözümler üretebilirsiniz. Pasaport, vize başvurularınızı rahatlıkla bugün yapabilirsiniz. Yabancılarla ortaklılar gündeme gelebilir. Yurt dışı yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayalini kurduğunuz bazı kaynaklara aileniz veya sevdikleriniz sayesinde ulaşabilirsiniz. Taşınmak, çevrenizde bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız evren tarafından desteklendiğinizi bilmelisiniz. Birçok Kova burcu aile kurmak, evlenmek konusunda adımlar atıyor, bu konuda istek duyuyorlar.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova;  gün boyu başlatmak ya da bitirmek istediğin  işlerde gecikme ve aksilik yaşaman mümkün. Önemli kararlarını günün ilk saatlerinde almaya çalışmalısın. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde yeni açılımlarını şekillendirip, planlar yapmak için fırsatlar bulabilirsin. Şu ara koşulların karşındakilerine uyum sağlamanı gerektirse de alacağın başarı büyük olabilir.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 01" R
Ay
Koç
19° 03' 37" R
Merkür
Koç
20° 17' 21"
Venüs
Boğa
08° 13' 43"
Mars
Koç
04° 14' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 53"
Satürn
Balık
17° 04' 25"
Uranüs
Boğa
22° 41' 04"
Neptün
Balık
29° 04' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 07"
Lilith
Başak
23° 59' 19"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>