Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ailene Kendini Kanıtlayabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 10%

Bugün istediğinizi söylemekte hiç zorlanmayacaksınız. Konuşmak isteyebilirsiniz ve bugün bu istek çok yönlü olarak artabilir! Doğru olmak erdemli bir şey, evet fakat bazen kiminle konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, bir meslektaşınıza beceriksiz ya da sevgilinize fazla kilolarının olduğunu söylemeyin. Daha nazik ve sevgi dolu bir dille yaklaşın.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Son zamanlarda yaşadığın koşuşturmalar sonrası, şu sıralar bir hafifleme hissedebilirsin. Zamanının her bir dakikasını kullandın ve şimdi biraz da dinlenmeyi hak ettin. Merak etme, bundan da fayda sağlayabilirsin, kariyerinle ilgili yeni bir yön tayin edebilirsin veya motivasyonların üzerine düşünebilirsin. Sonra bunlarıdünyasına sürebilirsin.Bugün içsel ve ruhani alemlerle normalde olduğunuzdan daha fazla bağlantılı olabilirsiniz ve gün boyu meditasyon halinde gidip gelebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, dışarı çıkmamanız en iyisi olacak. Mümkünse bu akşam, yalnız kalabileceğiniz bir zaman dilimi planlayın ki derin bir meditasyon yapabilesiniz. Yakınınızda bir not defteri bulundurun, aklınıza gelen her şeyi not alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda,ve para konularında hareketli bir gündem sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz, alım satım işleri gündeme gelebilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizden destek ve yardım görebilir, sevdiklerinizle bir araya gelebilir. Hediyeler ve maddi & manevi birbirine iyi gelme durumları ilişkilerde çalışabilir. İstekleriniz ve konforunuz doğrultusunda harcamalar yapabilirsiniz. Elinizdeki parayı yönetmek adına risk alabilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine olan güvenin konusunda sorunlar yaşayabilirsin. Başarılı olduğun bir spor dalını bugün gerçekleştirmen bu kötü etkiyi dağıtabilir. Ailen harcamalarının kontrolden çıktığı izlemine kapılabilir. Yaptığın birikimi onlara göstererek kendini onlara kanıtlıyorsun. Onların da içinin rahatlaması aranızdaki iletişimi daha sağlıklı bir hale getirebilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içi iletişimlerinizde süregelen sorunlu durumları bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Hayatınızla ilgili bir konuda ise aile büyüklerinizden destek görmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde heyecan artıyor. Kendinizi sevgi ile güvende hissedebilirsiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha çok çalışabileceksiniz. Başkalarından alacağınız destekler de rahatlatıcı olabilir. Koşullara hızlı ayak uydurabilirsiniz. Parayla ilgili planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli organizasyonlar ve fırsatlar söz konusu.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatında çok daha keyifli ve neşeli bir gün olacak. Sizi mutlu edecek konulara odaklanmak isteyeceksiniz.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında hareketli bir gündem sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz, alım satım işleri gündeme gelebilir.

6 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ajandanızı iki kez kontrol edin. Unuttuğunuz bir şey olabilir mi? Muhtelemen yakın bir dostunuza verdiğiniz bir söz tamamen aklınızdan çıktı.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Gelirler, giderler ve bütçe yönetimiyle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Ay'ın Neptün ile kavuşumu finansal konularda kafa karışıklıklarına işaret ediyor. Bütçenizi doğru bir şekilde yönettiğinizden emin olmalısınız.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde daha enerjik ve tutkulu olmanız gerekiyor. İş arkadaşlarınızın alaycı bakışlarına ve karamsar sözlerine aldırış etmeden, yolunuza devam edin. Bugün yedikleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın.

6 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

6 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>