Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide son derece açık olma ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretme zamanı. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Bazı yakın dostluklar partnerinizle aranızı iyice açabilir. Hatta mevcut olumsuzluğun esas sebebi olabilir. Son günlerde tanıştığınız biriyle yakınlığınız tanımlanmak istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yönelik ilgilerin artabileceği bir dönem. İletişim yeteneğinizin getireceği bazı kazanımlar söz konusu. Çevrenizdeki etkinliğinizi tıkanmış ilişkileri yeniden yoluna koyma anlamında kullanabilirsiniz. Biraz hırs içinde ihtirasla baktığınız alanlarda duygularınızı kontrol alında tutabiliyorsunuz. Bu denetimin, belki de size bir şeyler kaybettirdiği şeklindeki kaygılarınız ise oldukça yersiz.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek. Günün başlamasıyla beraber aktif olan Kiron ve Ay kavuşumu biraz daha içinize kapanık, kendini sorgulayan bir ruh hali yaratabilir. Geçmişte kırdığınız kişiler veya tam tersi tepki vermediğiniz durumları aklınızdan silip atmaya destek olacaktır. Ay'ın Venüs ile olan açısı yeni kurduğunuz çevreler sayesinde güzel fırsatlarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. İletişimin ön planda olduğu sektörlerdeyseniz pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Başarılı OlacaksınBugün yaratıcılığını daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olabilirsin. Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Aynı zamanda toplumsal başarını ön plana çıkarmana neden etkenler var. Özellikle kişisel tutumun, karşılaşacağın olaylar üzerinde belirleyici roller edinmene neden olabilir. Potansiyelini yanlış kullanmak istemiyor olman, zaman kaybı yaşamak istememenden kaynaklanıyor. Üzerinde çalıştığın projeyi bir adım öne çıkarmak için elinden geleni yapacaksın. Gezegenlerin seyri seni destekliyor. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili bir konuda onları savunmanız gerekebilir. Lütfen hiçbir dedikodu içinde bulunmamaya özen gösterin.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanarak daha kolay ilerleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgili sorumluluklar almak zorunda olduğunuz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından gelecek desteklerle işlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. İş hayatınızın geleceği ile ilgili yeni projeler geliştirebilirsiniz. Ticari anlaşmalara özenli yaklaşın.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç olayın üst üste gelmesi,yönetimi ve zamanlama ile ilgili problemler çıkarabilir. Bugünlerde ajanda ile çalışmanız sizin için bir şeyleri düzenleme fırsatı yaratacaktır.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Özellikle kendi işini yapan Kova burçları için kaynak akışları ivme kazanacaktır. Yapmakta zorlandığınız tahsilatlarınız varsa, Merkür gerilemesi oldukça işinize yarayacaktır. Sürükleniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Çok normal. Bahardan sonrası sizin merak etmeyin.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Kardeş ve yakın akrabalarla aranızda aniden anlaşmazlık çıkabilir. Komşularınızla iyi geçinmeye çalışın. Hayat paylaştıkça güzel. Negatif konular ruhunuzu sıkar. Yolda tesadüfen tanıştığınız insanlarla kalıcı dostluk kurabilirsiniz. Araba yolculuklarında kazalara açık bir gün dikkatli olmakta fayda var.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, varlıklarınızı daha iyi değerlendirebileceğiniz yeni koşullar söz konusu olabilir. Ayrıca yeni bir eşya veya ürün satın alabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 52" R
Ay
Balık
08° 07' 50"
Merkür
Koç
18° 22' 52"
Venüs
Boğa
04° 46' 23"
Mars
Koç
02° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 23"
Satürn
Balık
16° 50' 25"
Uranüs
Boğa
22° 31' 22"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 49"
Lilith
Başak
23° 40' 39"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>