Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önceliğini Belirliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Sıra dışı bir şeyler bugün yüzünüzün gülmesine neden olabilir. En basitinden güzellik ve aşkı arayın. Orada göremiyorsanız, davranışlarınızı değiştirmeye çalışın. Büyük olasılıkla, etrafınızdaki dünyaya karşı düzeltilmesi gereken şey kendi içsel durumunuz. Daha neşeli ve anlayışı bir moda girebilirseniz, gününüzü daha da aydınlatacak bir gülüş ve romantizm karşınıza çıkacak.

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

İçindeki yaratıcı çocukla bağ kuracağın bir gün. Yaratıcı projelerine fazladan enerji vereceksin. Yaratıcılığın konusunda daha hırslı olmaya çalış – şimdi mütevazılığın sırası değil! Tutkularına sarıl ve projelerini ileri seviyelere taşımak üzere adımlar at! Hedeflerine ulaşmanı sağlayacak adımların bir listesini yap. Gelişimin için deneyimli bir arkadaşınla da konuşmayı deneyebilirsin. Ya da direkt profesyonel birine danışabilirsin. Yaratıcılığını gündelik hayatına ne kadar dahil edersen, kişisel tatminin o kadar artar!Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin birinden gelecek bir haber günün senin için daha iyi geçmesini sağlayabilir. Kendini daha mutlu hissedip güveninin yerine geldiğini görebileceksin. Bu durumu avantajın için kullanıp yeni planlar yapmakta fayda var.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olayları birçok açıdan görmeyi başarabilen birisiniz. Ancak bu her zaman böyle olmayabilir. Başkalarının hayatıyla ilgili yorum yaparken dikkatli olmakta fayda var. Belki de durum sizin sandığınız gibi olmayabilir. Bu yüzden kesin bir yargıya varmadan önce karşınızdakini dinlemeye özen göstermelisiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geç kaldığın konuları telafi etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Bu durumun seni yıpratmasına izin vermiyor oluşun, ne kadar güçlü olduğunu görmeni de sağlayacak. Eğer karar vermen gereken konular varsa, o gün bugün olabilir. Kilo problemlerin varsa, kendine yeni bir diyet takvimi oluşturmak isteyebilirsin. Sağlığına zararlı olan alışkanlıklarını değiştiriyorsun.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden aldığınız zararların sayısını siz bile unuttunuz. Artık tek dostunuz yalnızlık olacaktır. Kendinizi geriye çektiğiniz an mutluluk yaşayacaksınız. Ağır deneyimlerinizin hakkını verecek. Özgürlüğünüzün ve bireysel olmanın tadını çıkaracaksınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok hareket, okuma ve yazma dikkat çekebilir. Düşüncelerinizi daha olumlu yönde tutmalı ve detaylara bakmalısınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde şansınıza pek güvenmiyor, işlerinizin yolunda gitmesi için çok çalışıyorsunuz. Aşık olduğunuz kişi biraz sizi üzdü.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızın tam şarj olduğunu hissediyor olmalısınız. Eğer çocuklarınız varsa, okul projelerine yardım etmek için iyi birgün olabilir. 18.yüzyıl İngiltere’sini kürdan veya kahve filtresinden inşaa etmenin yolunu bulabilirsiniz. Yaratıcı yeteneğiniz diğer alanlarda da etkin olacak, dolayısıyla bir kısmını yatak odasına da saklayın. Partneriniz pratik zekanızı çocukları takdir ettiği kadar takdir edecek.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi birçok şeyi başarmak için yeterli güçte hissedebilirsiniz, çünkü öylesiniz! Ne kadar hareket halinde olursanız o kadar ilerliyor, herhangi bir yarışta öne geçiyorsunuz. İş yükü ve bazı insanların tavırları sizi zorlasa da aileniz ve dostlarınız adeta omuzlarınızdaki yükü paylaşarak sizi rahatlatıyor. İşe koyulmadan önce yarım kalan işlerinizi tamamlamak, rahatlatıcı olabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı arttırma konusunda yaratıcılığınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Ay, para evinizde ilerlerken istediğiniz başarıyı da beraberinde getirecek. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeleri takip etmelisiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna girerken yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da akrabalarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İletişimde rahat bir akış var. Bir eğitim ya da seyahat konusu da gündeminize gelebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmek için iyi bir dönem. Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz bu sizin heyecanlanmanıza aynı zamanda da huzursuz olmanıza neden olabilir. İş yerinde bazı karışıklıklar olsa bile yapmanız gereken çalışmaları sürdürmeyi başaracaksınız. Biraz sabırsız ve telaşlı olabilirsiniz. Fakat, planlı davranacaksınız. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 41' 14" R
Ay
Başak
01° 58' 02"
Merkür
Boğa
00° 26' 18"
Venüs
Boğa
20° 25' 06"
Mars
Koç
11° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 54"
Satürn
Balık
17° 49' 15"
Uranüs
Boğa
23° 15' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 36"
Lilith
Başak
25° 05' 12"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>