Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları tekrar tekrar dile getirmek, bağlılığı kanıtlama çabalarına girişmek yararlı olabilir. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Kendinizdeki değişiklikleri yadsıyarak yapıcı olamayacaksınız.

Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayabilirsiniz. Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu.

Yüklü harcamaları dondurma yoluna gideceksiniz. Geleceğinize yatırdığınızı düşündüğünüz yüksek miktardaki para, bugünkü koşullar içinde başka kanallara gerekebilir.

Bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğiniz ilişkilerde bile güvensizliklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her zaman olduğundan daha yoğun duygular içine girebilirsiniz. Çok büyük istekler ve büyük beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınız gibi üzerinizdeki şansı hissedebilirsiniz. Şu an burcunuzda ilerlemeye devam eden Güneş, günün hemen başında Jüpiter ile olumlu bir açı kuruyor. Bugün sizi ilgilendiren her konuda şansınız açık olabilir. Belki de beklediğinizden de güzel gelişmeler önünüze çıkabilir. Bugünün genelinde maddi konularda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle para transferlerinde aksilikler olabilir. İşleminiz havada kalabilir, sonuçlandıramazsınız. Çünkü 01:13-17:33 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından sizlerin finansal konularında belirsizlere yol açabilir. Merak etmeyin 17:33 sonrası bu durum düzeliyor. Ay'ın Koç burcuna geçtiği 17:33 sonrasında enerjiniz artıyor. Sosyalleşeceğiniz, iletişiminizin arttığı bir güne devam ediyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç konuşmalarla karşılaşıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Hassas tavrın haftanın başından beri kendini gösteriyor olmalı. Gökyüzünde karışık gündem sürerken etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor. İlişkinde veçevrende yumuşak ve anaç bir tavır sergileyebilirsin. Son zamanlarda problemi olan kişilere karşı takınacağın tavır takdir görürken, aslında fazla sorumluluk almadığını fark edeceksin. Çözüm ararken daha mantıklı yaklaşabiliyorsun, yani onarıcı bir gün! Uzun zamandır ilişkisi olan bir Kova burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Kova burcuysan, bu ayrılık aranızda bir inat ve gurur meselesi haline gelebilir. Akşamüzeri arkadaşlarınla katılacağın davette ilginç konuşmalara şahit olabilirsin.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve dostlarınızla aranızda rekabet sorunları meydana gelebilir. Kıskançlık ve bencillik yaratan davranışları fark edebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki olumlu sonuçlar sizi oldukça mutlu edecek ve kendinizi daha iyi hissetmenize vesile olacak.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeteneklerinizi, becerilerinizi ya da sahip olduğunuz diğer maddi ve manevi kaynaklarınızı değerlendirmek için bereketli bir gün olabilir. Değerinizle pırıl pırıl parlayacağınız bir gündesiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda günün gerçeklerine duyarlı olun. Gün boyu riskli yatırımlar ve sosyal harcamalarda tedbirli davranmak önemli. Abartılı tutumlardan kaçınmak ilişkilerde objektif davranmak faydalı olur.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederken, gündelik işlerinizi halletmek için oradan oraya koşturacaksınız. Kardeş ve yakın akrabalarla hızlı bir konu gündeme gelir. Herkes sizden çözüm bulmanızı bekleyecektir. Arabanızı tamire götürmek için uygun bir gün. Mahalledeki esnafla sohbet etmek size hayatın akışı ile ilgili fikir verir.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şeyi başarıyor fakat bir şekilde kendinizi eksik veya tamamlanmamış hissediyordunuz. Duygusal anlamda da kendinizi iyi hissedeceğiniz ve birtakım eksikliklerinizin tamamlandığı bir gün olacaktır. Akarken doldurmanız gerekiyor. Bu dönem çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Maddi anlamda güzel gelişmeler olacaktır.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 01"
Ay
Akrep
24° 27' 39"
Merkür
Koç
26° 27' 20"
Venüs
Balık
21° 36' 49"
Mars
Balık
04° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 44"
Satürn
Balık
13° 18' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 43"
Neptün
Balık
27° 48' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 37"
Lilith
Başak
19° 47' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>