Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde geçmişin özlemini fazlasıyla yaşıyorsunuz. Bu özleminiz şimdiki ilişkinize biraz gölge düşürüyor. Size bugününüzün hiç de kötü olmadığı hatırlatılabilir. Bu uyarılara kulak vermeniz yararınıza olacak.

Ciddi ve hayati önem taşıyan anlaşmaların eşiğindesiniz. Bugün bu anlaşmalarla ilgili bir tüyo size ulaşabilir. Heyecanlı olduğu kadar endişelisiniz de. Endişelerinizin yersiz olduğu kısa bir zamanda ortaya çıkacak.

Satın almak istediğiniz bir eşya konusunda kararsızsınız. Pahalı zevkleriniz var ama bütçeniz fazla açılmanıza uygun değil. Kısa vadede rahatlamanız için avansa ihtiyacınız var. Bugün avans konusunda iyi haber alabilirsiniz.

Uzun bir yolculuk planınız olabilir. Bu yolculuk pürüzlere gebe. Karar verirken pürüzleri dikkate alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. Eski tasasız, gamsız günlerinize dönmenize az kaldı. Bugün bir dostunuzla yapacağınız bir konuşma ufkunuzun açılmasına neden olabilir. Yakınlarınızdan birinin gönül ilişkisiyle meşgul olabilirsiniz. Siz bu konuya ne kadar karışmak istemeseniz de, onlar sizin müdahalenizde ısrarlı olabilirler.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 21:00 Ay-Boşluk etkisindeyiz. İş hayatınız ile ilgili konular üzerinde yoğunluk çok fazladır. Mantıklı düşünmek pek kolay olmaz. Doyumsuzluk hali söz konusudur. Bazen işe dört elle sarılırsınız bazen de içinizden hiçbir şey yapmak gelmez. İletişim problemleri yaşanabilir. Başkasının ne söyleyeceği önemli değildir. Siz kendi düşüncenizi öne almaktan yanasınızdır. Saat 21:00 itibariyle karşıt burcunuz Yengeçte ilerleyecek Ay, güven, sadakat, huzur, sahiplenilmek gibi olgular başınızın tacı olacaktır. Rahatsızlık veren her konuyu yakın bulduğunuz anne veya babanızla veya sevdiğiniz kişiyle paylaşmanız rahatlatıcı olabilir. Lütfen içinize atmayınız. Saat 23:29 Ay-Uranüs görünümü, güven duyabileceğiniz, yanında kendinizi iyi hissedeceğiniz bir partnere olan ihtiyacın göstergesi. Bu yönde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. Herkesin kendi kararlarına göre hareket ettiği, inatçı olunabilecek bir gün? Rutinden uzak bir gün yaşarken, gündemini beklenmedik olaylar meşgul edebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, onunla yeniden bir araya gelmenin yollarını arayabilirsin. Sosyalleşmek bugün sana kazandıracak; yeni çevrelere mutlaka dâhil olmalısın. Durmak nedir bilmiyorsun. Çünkü farkındasın şimdi beklemenin, düşünmenin hiç zamanı değil. Geride bıraktığımız zamanda bunları yeterince yaptın zaten, değil mi?

1 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelirken beslenmenize, diyetinize, egzersiz programınıza daha fazla özen gösterebilirsiniz. Mükemmeliyetçi ve eleştirel yönleriniz ortaya çıkarken kaygı ve evhamdan uzak durmaya çalışmalısınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilir, yeteneklerinizi kullanacağınız konularda başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda tartışmalar olabilir, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilişkilerinizi düzeltiyorsunuz. Evliliğinizde aşk ve sevgi dolu yeni bir sayfa açacaksınız.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz ve geleceğe dair projelerinizle ilgili geçici problemler ve sorunlarla karşılaşabilir, kendinizi bu süreçte engellenmiş hissedebilirsiniz. Esasen bugün yaşayacağınız her olası olay, gelecekte kimin sizin yanınızda olması gerektiğine daha rahat karar verebileceğiniz bir süreç olarak size yardımcı olacak.

1 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal faaliyetleriniz artmakla birlikte keyifsiz ve isteksiz bir tavır içine girmeniz mümkün. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalı, biraz daha anlayışlı davranmaya özen göstermelisiniz. Sevdiğinize ilgisiz davranabilirsiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kararlarınızla karşınızdakileri hipnoz edecek kadar güçlü bir tavır sergilersiniz. İş hayatınızda size dönüşüm yaşatacak toplantılar yapıp altına imzanızı atabilirsiniz. Fakat çevrenizle iletişim kurarken baskıcı tavırlar izlemekten kaçının. Sağduyulu yaklaşım her zaman daha çok prim yapacaktır. Diğer yandan enerji çalışmaları, okült, metafizik konular duyduğunuz merak artabilir.

1 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

1 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 18' 11" R
Ay
Başak
09° 33' 22"
Merkür
Boğa
01° 14' 59"
Venüs
Boğa
21° 12' 16"
Mars
Koç
12° 18' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 57"
Satürn
Balık
17° 51' 53"
Uranüs
Boğa
23° 17' 47"
Neptün
Balık
29° 21' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 33"
Lilith
Başak
25° 09' 27"
True Node
Koç
14° 53' 16"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>