Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kez şansın da sizi sonuna kadar desteklediğini düşünüyorsunuz. Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek, yaşadığınız ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif pişmanlıklar duyacaksınız.

Yakında bazı görüşmeler, rahatsızlıklarınıza çözümler getirebilir. İlginiz olmayan sürtüşmeleri esas kişiler kadar sorun edebiliyorsunuz. Ahenkli bir çalışma ortamı hayaliniz kolay, kolay gerçekleşmiyor.

Alışkanlıklarınız ara sıra tatsızlıklar yaşatabiliyor. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopartıyor gibisiniz. Bugünlerde alacağınız birtakım para haberleri, bazı tartışmaları getirebilir.

Geleceğe asla erteleyemeyeceğiniz problemlerinizin bugünden üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız. İnsanlarla ilişkilerinizde hiçbir hesap yok. Elinizi tüm doğallığınızla uzatıyorsunuz. Ama bazı kırgınlıklarınızda büyük tepkiler gösterip bir anda ilişki bitirdiğiniz de oluyor.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay Kova'da ilerlemeye devam ediyor. Finansal işlemleriniz veya yatırımlarınız varsa sabah saatlerinde yapmaya özen gösterin. Çünkü Ay 06:01-17:47 arası boşlukta kalacak. Devamında 17:47'de Balık burcuna geçen Ay, iletişim yönünüzün aktif olduğu bir zaman dilimine girdiğinizi gösteriyor. Yalnız akşam etkisi artan Ay-Mars zorlu kontağı sebebiyle sinirli olduğunuzda söylediğiniz kelimelere hakim olamayabilirsiniz. Özellikle kardeşinize karşı bu durum meydana gelebilir. Eğitim hayatında da işler istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş sorunlara takılıyorsun!Nisan ayının ilk gününde Ay, saat 17:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Günlerdir anlam veremediğin olumsuzlukların sebebini öğrenmeye hazır mısın? Özgürlüğün, rahatın ve isteklerin bu kadar ön plandayken ne kadar değiştiğini insanlara göstermek isteyeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle geçmiş sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Geçmişi geçmişte bırakmanın zamanıdır belki de ne dersin? İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, eski sevgilinin yeniden karşına çıkması kafanı karıştırabilir. Ailenin sorumlulukların hakkında seni eleştirmesine pek kulak asmasan da aklının bir köşesine yerleştirmeyi de ihmal etmiyorsun.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal iletişiminizde agresyon ve ikilemde kalacak sözler söylememeniz de ve özellikle taraflı olmamanız da fayda vardır. Acele hareket etmemeli ve hızlı kararlar vermemelisiniz.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Fikirlerinizdeki ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde doğru kararlar vermek isteği içinde olacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ısrar ettiğiniz bir ilişki size iyi gelmeyebilir. Eğer bir ilişki olmuyorsa neden olmuyor diye düşünüp hayatınıza devam etmek için adım atmalısınız.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; maddi konularla ilgili aldığın ufak çaplı risklerin olumlu sonuçlanması içini rahatlatabilir. Kendine biraz daha özgürlük alanı sağlamış olabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde, çalışma ortamında ya da akrabalarınla aranda bir rekabet oluşabilir, karar almakta ve harekete geçmekte zorlanabilirsin.

1 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcılığınızın kısıtlandığı hissiyle zorlanabilirsiniz. Sinirsel gerginlik sağlık hassasiyetlerine yol açabilir. Doğru bildiklerinizi ifade ederken söylemde seçicilik, ruh beden dengesini korumak önemli.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin kırılgan ve duygusal ruh haline destek vereceğiniz bir gün. Hayata karşı cesaretini kaybetmiş olabilir. Dolayısıyla ruhsal dengesini iyileştirmek size düşer. Diğer yandan sanatsal çalışmalar yapmak, etkili yazılar kaleme almak için harika. Hatta kendinizi şiir yazarken bile hayal edebilirsiniz.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

1 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>