Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi. Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz.

Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

Bazı kararsızlıklar içindesiniz. Biraz aceleci davranmak olası problemlerin önünü kesebilir. Borç verme konularında da biraz toparlanmanız gerekecek.

Geçmiş bazı problemleri ortadan kaldırma fırsatlarınız doğabilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir. Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir.

1 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni yılın ilk gününü, saat 08:40 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişiyle karşılıyoruz. Gün boyu, temel prensibimiz uyum vebirliği içinde hareket etmek olmalı. Bazı konularda özellikle mesleki kariyer, otoriteyle olan ilişkilerimizde biraz önce söylediğim iki olgunun önemi büyük. Tepe noktamızda ilerleyen Ay, doğal olarak görevimizi yaparken birilerinin takdirine ihtiyacımız olduğunu hissettiriyor. Kaldı ki bir Oğlak için sağlamlık ve garanti olmadan kendini rahat hissetmesi öyle kolay değildir. Ay-Terazi burcunda ilerlediğine göre insan içinden geldiği gibi davranmakta zorlanıyor. Aslında haklı olduğu konuda bile şüpheler içinde kalabiliyor. Söylese olmayacak, sussa ne işe yarayacak diye içinden geçiriyor. Demek oluyor ki, düşünmeden etmeden hareket etmemekte fayda var. Saat 14:05 Ay-Venüs görünümünde kendimizi hiçbir şeyin üzmesine, yormasına izin vermeyiz. Belli bir mesafede durarak ancak nezaketimizi koruyarak iletişimde bulunmayı tercih ederiz.   Yeni yılın sizlere arzu ettiğiniz her konuda mutluluk getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz baskı yaratabilir ve büyük bir sıkıntı duyabilirsiniz. Fakat sevdiğinizin büyük bir desteğini alacak ve kendinizi çok güçlü hissedeceğiniz için sıkıntılar hafifleyecek.

1 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor. Kafanızı bu olumsuz düşüncelerden arındırmalı, anlaşmaların ve planların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

1 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün ailenizle birlikte sanatsal aktiviteler yapabilirsiniz. Evle ilgili işlerinizi tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Çocuklarınızla ilgili olaylar sizi fazlasıyla oyalayabilir. Sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz.

1 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELİP geçici hevesleriniz konusunda, dikkatli olun. Endişelere kapılmadan, herkes açısından doğru yolu bulmaya çalışmalısınız. Aceleci davranmayın.

1 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde bulunan kişiler sizden daha farklı istekler içinde bulunabilirler. Bu durum üzerinizde sıkıntı yaratacak. Fakat, kolay çözümleyecek ve olumlu beklentiler içine girerek ilişkilerinizi yumuşatacaksınız.

31 Aralık 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili kararları hızlandırdığınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Önemli sorumluluklara hazır gibisiniz. Bugün, kalabalık ortamlarda zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

1 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde, sosyal anlamda hareketli planlar yapabilirsiniz. İş çevrenizden kişilerle sosyalleşebileceğiniz veya keyifli aktivitelerde bulunabileceğiniz günlerdesiniz.

1 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

1 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 55" R
Ay
Yay
10° 09' 21"
Merkür
Koç
16° 03' 16"
Venüs
Koç
26° 46' 53"
Mars
Balık
27° 05' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 38"
Satürn
Balık
16° 16' 03"
Uranüs
Boğa
22° 09' 09"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 51"
Lilith
Başak
22° 57' 29"
True Node
Koç
15° 30' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>