Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Sizi programsızlıkla suçlaması çok mu haksızca ? Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor.

Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu yaşanılan süreçle ilgili bir durum. Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınır gibi.

Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler.

Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmemelisiniz. Size hiç de cazip gelmeyen daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Bu çok doğal.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı karışıtaracak haberler duymanız mümkün. Hemen heyecanlanmayın. Zaten çok çabuk sakinleşecek ve sevdiğinizin desteğiyle olumlu düşünceler içine gireceksiniz. Parasal konulara yönelik endişeler duymanız mümkün. Fakat, bunlara da çok fazla aldırış etmeyecek gelişmeyi izleyeceksiniz.

26 Aralık 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi günümüzün ilk etkili görünümü, saat 09:22 Ay-Pluto karşıtlığıdır.  Bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Ancak günün genelindeki enerjiler değerlerinizi koruma ve kollama yönünde sizi kuvvetlendiricidir. Saat 12:23 Ay-Uranüs görünümü, hem ilişkimiz hem yarınlarımızı garanti altına alabilme ve olumlu değişimleri uygulama arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden olabilir. Saat 23:32 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ruhumuza iyi gelen ve gerçekçi şekilde baktığımızda bizi tatmin eden ilişkilerden yanayız. Görünürde sakin ve sessiz dursak da, aslında içimizde bir çok mesele bizi yoruyor. Bunların bir an önce aydınlığa kavuşmasından yanayız. Saat 23:51 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, özellikle ilişkimizde güven arzumuz bir hayli kıymetli. Eğer hayatımızda birisi varsa, onun davranışlarına, attığı adımlara, söylediklerine dikkatle bakacağız. İstikrarı önemseyeceğiz. Bu enerji, gelecekte filizlenecek, gelişecek, büyüyecek adımların birlikte atılması yönünde olumludur. Eğer yalnızsak, bu saydığım olgular çerçevesinde bizi destekleyecek kişiye yöneliriz. Titiz düşünürüz. Cumartesi gününüzün keyifli, ışıltılı ve mutluluk dolu geçmesi dileğimle,

26 Aralık 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşin kolayına kaçmadan sorunlarınız çözmek istediğiniz için, bazen takıntılarınız yüzünden zaman kaybedebilirsiniz. Akşam saatlerinde burcunuzda ilerleyen Ay çevre ilişkilerinizi ön plana çıkarırken, yüksek performansınız sizi seçici yapıyor. Bugün kişiselliğinizi en ince detayına kadar kullanacaksınız. Doğru zamanların kişisi olmak sizi farklı yapıyor.

26 Aralık 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir zamanlar size cazip görünen, işler, planlar, projeler,birlikleri veya yatırımlar ya da ‘'….'' buraya siz koyun, artık eskisi kadar cazip ya da verimli görünmeyebilir. Dolayısıyla, gerekli değişiklikleri yapmanız gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke, huzur ve güvenlik başlıklı konular bugün de gündemimizde. Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var. Stresli durumlar söz konusu olabilir. Akşam üzerinden itibaren ise, ruhen kısmen daha rahat hissedebiliriz. Hırsızlık olaylarına veya kayıplara karşı tedbirli olmamız gereken günlerdeyiz. Bugünden itibaren doğru harekete geçmeye başlayan Uranüs, bu hafta veya önümüzdeki haftalarda bazı beklenmedik veya yenileyici olayları hayatımıza taşıyarak uzun yıllar hatırlamamıza neden olabilir. Orijinal fikirler, sıra dışı yaklaşımlar, teknolojik anlamda yenilikler, elektrik elektronik başlıklı konularda haberler, alışverişler söz konusu olabilir.

26 Aralık 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde ilişkileriniz ve evlilik hayatınızda üzerinde düşünülecek daha çok şey var. Karşınızdakilerin duygusal ihtiyaçlarına daha duyarlısınız.

26 Aralık 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Entelektüel olarak saygı duyduğunuz kişilerden rehberlik almaya veya bu tür insanları etkilenmeyi açık olacaksınız. İletişime açıksınız.

26 Aralık 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

26 Aralık 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınızdan uzaklaşmalı ve vaktinizi daha çok özel hayatınıza harcamalısınız. İhmal ettiğiniz özel yaşantınızda yapılacak planlar hem sizin hem de sevdiğiniz insanın keyfini yerine getirecek. Arada sırada sevdiğinize çıkışmanız da muhtemel. Sinirlerinize hâkim olmalısınız.

26 Aralık 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkiler ve ortaklıklar mercek altında. Tartışmaları sorunları çözmeyeceği gibi daha büyük sorunları da beraberinde getirebilir. Gerginliklerden uzak durmanızda fayda var. Yakın çevrenizde ki kişilerden destek alabilir, sürpriz sizi sevindirici haberler gelebilir bu günlerde.

26 Aralık 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

26 Aralık 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 47' 29" R
Ay
Boğa
14° 23' 26" R
Merkür
Koç
21° 41' 59"
Venüs
Boğa
10° 21' 29"
Mars
Koç
05° 34' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 16"
Satürn
Balık
17° 12' 46"
Uranüs
Boğa
22° 47' 04"
Neptün
Balık
29° 07' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 46"
Lilith
Başak
24° 10' 49"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>