Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz acelecilik yapıyorsunuz gibi. Siz onu çoktan unutup yeni bir ilişkiye başladınız, ama o hala size olan ilgisini sürdürdüğünü gösteren davranışlar içersinde. çok huzurlu olmadığınızı da kendinize itiraf etmeniz lazım.

Akşama yakın yaşanacak kişisel bir olaya topluca üzülebilirsiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Hakkınızı koruma konusunda biraz sert tepkiler verebiliyorsunuz.

Özel zevklerinize para harcamaktan kaçınmıyorsunuz. Zaman, zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırabiliyorsunuz. Zevklerinizi temel ihtiyaçlarınız gibi görmekten vazgeçmelisiniz.

İnsanlardaki zaafları kolay tespit ettiğiniz yolundaki iddialarınız abartılı olabilir. Yakınınızda henüz canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar etmek isteyen biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, özel yaşam, sosyal faaliyetler, hepsini bir arada yürütebiliyorsunuz. Çok yakında faaliyetlerinize bir yenisi daha eklenebilir. Epeyce zamanınızı alacak bu uğraşın, bir anda hayatınızın ilklerinden olması çok mümkün. Yakın dostlarınızı biraz risk taşıyan bir katılıma dahil etme çabalarınız var. Umduğunuz katılımı sağlayamayabilirsiniz.

28 Aralık 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız, saat 08:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle adım atarken sizler için en önemli konu geleceğinizdir. Boşa kürek sallamaktan yana değilsiniz. Emek verdiğiniz alanda söz sahibi olmak sizin için gayet önemli. Belki fazla irdeliyorsunuz. Bunun nedeni başarılı olmak ve kazanmak içindir. Alıştığınız çevrenin dışına çıkarak, bilgi ve tecrübenizi  başkave alanlarda ispat etmek, göstermek isteyebilirsiniz. Saat 08:17 Ay-Satürn görünümü, genel olarak başkalarıyla aramızdaki maddi veya duygusal yöndeki paylaşımların ciddiyetle ele alınmasını sağlıyor. İşlerimizi iyi takip edeceğiz ve planlarımızı da ona göre yapacağız. Saat 19:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yasal davalar veya farklı işler yoluyla elde etmeyi düşündüğünüz parasal gelirlerin zamanla halledileceğinin işaretçisidir. Bunların üstüne yılmadan düşersek, pes etmezsek sonunda kazanan biz olabiliriz. Eviniz, aileniz veya bizzat sizinle alakalı konularla bizzat ilgileniniz, gerekirse bazı kişilerden yardım isteyiniz. İstekleriniz doğrultusunda geçecek güzel bir hafta dileğimle,

28 Aralık 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş veortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinize belli bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor.

28 Aralık 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir zamanlar size cazip görünen, işler, planlar, projeler,birlikleri veya yatırımlar ya da ‘'….'' buraya siz koyun, artık eskisi kadar cazip ya da verimli görünmeyebilir. Dolayısıyla, gerekli değişiklikleri yapmanız gerekiyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke, huzur ve güvenlik başlıklı konular bugün de gündemimizde. Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var. Stresli durumlar söz konusu olabilir. Akşam üzerinden itibaren ise, ruhen kısmen daha rahat hissedebiliriz. Hırsızlık olaylarına veya kayıplara karşı tedbirli olmamız gereken günlerdeyiz. Bugünden itibaren doğru harekete geçmeye başlayan Uranüs, bu hafta veya önümüzdeki haftalarda bazı beklenmedik veya yenileyici olayları hayatımıza taşıyarak uzun yıllar hatırlamamıza neden olabilir. Orijinal fikirler, sıra dışı yaklaşımlar, teknolojik anlamda yenilikler, elektrik elektronik başlıklı konularda haberler, alışverişler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Aralık 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sıkıntılar çıkabilir. Yatırımlarınız konusunda yanlış karar vermekten korkabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylardan uzak durmanızda fayda var. İşlerinizi düzenlemek isteyebilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkilerinizde çatışmalar meydana gelebilir. Karşınızdakinin sizi daha iyi anlamasını bekleyebilirsiniz. Biraz içinize kapanabilirsiniz.

28 Aralık 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Benlik duygularınızı kontrol altına alarak isteklerinizi yerine getirmelisiniz. Karmaşa yaratarak konuşma durumunuz anlaşılır gibi değil.

28 Aralık 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

28 Aralık 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Sorumlu olduğunuz insanlarla ilgileneceksiniz. Sevdiklerinizle bir arada geçirilecek, keyifli bir hafta başı sizi memnun edebilir

28 Aralık 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta Venüs, Yay Burcu'na giriş yapacak ve 24 Ocak'a kadar bu burçta seyahat edecek. 12. Eviniz'de seyahat eden Venüs, ilişkiler açısından kendinizi çok da rahat ortaya koyamayabilir, mevcut ilişkilerde zaman zaman krizler oluşabilir. Özellikle finansal anlamda daha dikkatli hareket edilmeli. Bu hafta Merkür de, Kova Burcu'na geçiş yapacak. Kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular; iletişimin ve bilgi alışverişinin artacağı konular, para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi artırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler.

28 Aralık 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak. Çok daha sabırlı ve anlayışlı bir tutum içine girmeyi başarabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, farklı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz. Sakin davranmayı başaracaksınız.

28 Aralık 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 45"
Ay
Kova
25° 50' 33"
Merkür
Koç
17° 53' 50"
Venüs
Boğa
03° 42' 45"
Mars
Koç
01° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 18"
Satürn
Balık
16° 46' 01"
Uranüs
Boğa
22° 28' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 57"
Lilith
Başak
23° 34' 55"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>