Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize olan duygularınızda aşkın yanı sıra, başka zenginlikler de var. İlişkinizi zaaflı görenlerle, ikna çabalarınıza girişmenizin pek anlamı yok. Bugünlerde, dışa karşı biraz vurdumduymazlık iyi gelebilir.

Yeni olumsuzluklar yaşamamak için bir hayli çalışıyorsunuz. Çok yakında karşılığını alacaksınız. İşleriniz yavaş, ama istikrarlı bir şekilde düzeliyor.

Uygun programlar yaparak problemlerin altından kalkmanız mümkün. Para durumunuzdaki olumlu gelişmeler ilk sinyallerini veriyor. Yine de bazı borçlarınız için endişeleniyorsunuz.

Dostlarla paylaştığınız sorunlarınız nasıl ortadan kalkıyorsa, paylaşacağınız umutlarınız da o şekilde büyüyecektir. Geleceğe umutla bakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bunu sizi düşünen yakınlarınızla paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam, dost toplantılarıyla, hafta içi uykusuz kalmama kararınızı yine hayata geçiremeyebilirsiniz. Çok yakınınızda olan birisinin iç dünyasına girmek için çok çabalayabilirsiniz. Onun bugünlerde kendisini kimseye açmaya niyeti yok gibi. Biraz sabırlı olabilirseniz, bir süre sonra sizden bazı konularda yardım istekleri olabilir. Yapıcı olma niyetiyle, çok tavizkar davrandığınız bir meseleniz var.

31 Aralık 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yılın son gününe, saat 02:32  Ay-Pluto görünümüyle adım atmamız gayet olumludur. Kendi gücünüzün farkına varmanızı, bu gücü başarılı şekilde neticelendirecek işlere yönelmenizi, bu konularda derinlemesine analiz yapacağınızı işaret ediyor. Saat 17:03 Ay-Jüpiter kavuşumu düzenli, sağlıklı, verimli olana yönelmemizi sağlayan bir kuvvettir. Dış dünyadaki gelişmeleri titizlikle gözlem altına alırız. O nedenle detayları önemseriz. Yararlı bilgileri, gerçek olan haberleri takip ederiz. Saat 23:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bilginizi yararlı işlerde kullanarak, sıkı çalışarak size güzel kapılar açabilir.

31 Aralık 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olayların üstünüze geldiğini görecek ve sevdiğiniz kişilerin düşüncelerine sığınma hissi duyacaksınız. Sezgilerinizin fazla gelişmiş olduğunu siz de biliyorsunuz. Rekabet duygusuna ihtiyacınız yok fakat çevrenizdeki kişilerin sizden düşüncelerini saklamalı, sizde yeni bir egonun gelişmesine neden oluyor.

31 Aralık 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi, kariyerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda kesin adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz. Yeni bir yıl geliyor ve siz hedefleri olmadan yaşayamayan Oğlak burcu insanısınız, ama astrolojik açıdan hızınız bu anlamda daha da fazla arttırılabilir. Dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın, kararsız veya isteksiz olabiliriz ya da yanıltıcı kişilere veya etkilere dikkat etmemiz gerekiyor. Öğle saatleri rahat akıyor, sezgilerimiz kuvvetli ve akılcı düşünebiliriz, ama akşama doğru engellenmişlik hissi baskın olabilir, sınırlandırılmış veya depresif hissedebiliriz. Bugün Yay burcuna geçecek olan Venüs ise, önümüzdeki birkaç hafta için bizi yeniliklere ve seyahatlere açık hale getiriyor. Sosyal açıdan hareketli, belki flörtöz ve yeni kişilerle tanışmaya açık günlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

31 Aralık 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılma istediği ve heyecanı içinde olabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gündesiniz. Gün içinde akşamı planlamak için koşturma içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam için eğlenceli organizasyonlar söz konusu.

31 Aralık 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bugünlerde zayıf hissediyorsunuz. Ancak zeki ve çevik haliniz sayesinde sıkıntıları aşabilirsiniz. Aklınıza gelen her şeyi yapmak istiyorsunuz.

31 Aralık 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde bulunan kişiler sizden daha farklı istekler içinde bulunabilirler. Bu durum üzerinizde sıkıntı yaratacak. Fakat, kolay çözümleyecek ve olumlu beklentiler içine girerek ilişkilerinizi yumuşatacaksınız.

31 Aralık 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dış ortamlarda keyfiniz yerinde olabilir. Kendinizi dışarı atmak isteyebilir veya tatildeyseniz çok mutlu olabilirsiniz. Bu gece geleceğiniz için güzel temennilerde bulunun.

31 Aralık 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızdaki farklı inanç yapılarıyla yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize karşı sert ve soğuk bir tutum sergilemeyin. Anlayışlı ve sevginizi gösterdiğiniz bir gün yaşamak size iyi gelecek. Bazı dostlarınız size özel sırlarını açabilir.

31 Aralık 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiniz ve kariyeriniz için kesin adımlar atmak ya da bazı projelerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak aceleci
davranmamanızda yarar var. Zira idealist Oğlaklar yeni yıla beklediklerinden daha tempolu bir giriş yapabilirler.

31 Aralık 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 53" R
Ay
Kova
02° 23' 16"
Merkür
Koç
17° 05' 59"
Venüs
Boğa
01° 38' 31"
Mars
Koç
00° 07' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 44"
Satürn
Balık
16° 37' 17"
Uranüs
Boğa
22° 22' 37"
Neptün
Balık
28° 55' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 18"
Lilith
Başak
23° 23' 44"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>