Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 20%

Arkadaşlarınızla dışarı çıkın, onlara ne kadar minnettar olduğunuzu söyleyin. Şefkatli olun ve sarılarak sevginizi gösterin. Bugün arkadaşlıklara zaman ayırmanız gereken bir gün! En iyi arkadaşlarınızla vakit geçirmek size daha iyi hissettirecek!

Bugün üzerinde çalıştığınız proje olsun ya da bir sebep dolayısıyla olsun insanları ve bazı şeyleri bir araya getireceksiniz. Enerjiniz problemleri çözmeye ve zaman kazanmaya odaklı olacak ve konsantrasyonunuz bunun için kuvvetli olmalı. Günün sonunda, başarabileceğiniz tüm olumlu şeyler konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Yeni teknolojiyi nasıl kullanabileceğini öğreneceğin bir gün olabilir. Bilgisayar araçlarını kullanma konusunda en meraklı kişi değilsin ama bugün bu meseleleri sindirmek konusunda sıkıntı çekmeyeceksin. İnternet üzerinden kendine yeniteknikleri araştırabilirsin; mesela bir web sayfası profesyonel servislerinin reklamını yapmaya yardımcı olacaktır. Geleceği düşünmek ve bu uzay çağı malzemeleri kullanmayı öğrenmek için uygun bir gün.Bugün işler her zaman olduğundan daha sorunsuz gidecek. Kısa bir zaman zarfında çok fazla şeyin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her ne kadar çevrenizden birinin gruptan ayrılması muhtemelse de ilişkiler genel olarak can yakın ve yardımsever olacak gibi görünüyor. Bu gece ise: Bir partiye katılın ya da çok fazla insanla iç içe olacağınız bir yere gidin. Kendinizi normalden daha sosyal hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göreceğiniz bazı tuhaf rüyalar hayal gücünüzü harekete geçirip sizi yeni keşiflere yöneltebilir. Hatta bir noktada kendinizi dedektifçilik oynarken bulabilirsiniz. Ancak peşinde olduğunuz av kendi zihninizin ürünü olabilir, dolayısıyla kendinize dair farkında olmadığınız yeni şeyler öğrenirseniz şaşırmayın. Psişik yeteneklerinizin güçlendiğini de fark edebilirsiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz konu ve durumlar netleşebilir, sonuç alınabilir. İlişkileriniz ve sevdiklerinizle ilgili gerçekçi düşünüp, üzerinize düşeni yapmanız gerekebilir. Aynı tavırlarla farklı sonuç beklememeli. Köklü değişimlere gitme zamanı.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde beklediğin mailin olumlu bir dönüt ile sana ulaşması moralini yerine getiriyor. Rahatlıyorsun. Bunun rehavetiyle sorumluluklarını boşlayabilirsin. Sorumluluklarını boşlamak işlerin yığılmasına yol açabilir. Patronların ile aranı düzgün tutmaya gayret göstermelisin. Eğitim gören bir Oğlak burcuysan ödevlerin için bolca vakit ayırmak adına fırsat kolluyorsun.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu yüzden olumsuz ve şüpheci tavırlardan uzak kalacak hobiler içinde olmanız doğru olacaktır. Ekonomik bazı sorunlar sizi bunaltabilir. Her şeyi siz düşünemezsiniz. Kendinize zaman ayırın ve biraz da kendinizi düşünmeyi seçin.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Sosyal konularınız yorucu bir hal alabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sabah saatlerinde sizi biraz rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde yabancılar nedeniyle kayıplar yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler geçirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde geleceğinizle ilgili planlar yapmak isteseniz de anda kalmayı ve dengede olmayı unutmamalısınız. Durup dinlenmeye ihtiyacınız var. Mutlu ve huzurlu olun.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olumu haberler alabilir, özel hayatınız veyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, dostlarınız ve partnerinizle son derece mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerde yeni görüşmeleri de destekleyen bugün, akşam saatlerinde sevgi dolu tavrınızı korumalı, olası problemlerde bu etkinin geçici olduğunu bilerek ilişkilerde daha ılımlı yaklaşmalısınız.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsminizin yaptığınız işler sayesinde geniş topluluklarca duyulduğunu göreceksiniz. Bu sizi hem heyecanlandırıyor hem de çok korkutuyor. Korkmanıza hiç gerek yok çünkü bundan böyle sürekli güzel işlere imza atacaksınız.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati sosyal yönünüze dikkat çekiyor. Arkadaşlarınızdan yardım ve destek görebileceğiniz bir gün.Hayallerinizi ve ideallerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sosyal hayatınızda güç savaşlarına girmemeye özen gösterin.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlara hemen güvenmek sizin için ileride büyük sorunlara yol açabilir. Birlikte ilerleyeceğiniz kişiler konusunda dikkatli davranın. Fiziksel olarak daha aktif olmaya başlamanız gerekiyor.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Olaylara farkı yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 57" R
Ay
İkizler
21° 07' 45" R
Merkür
Koç
24° 07' 12"
Venüs
Boğa
13° 32' 60"
Mars
Koç
07° 33' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 54"
Satürn
Balık
17° 24' 53"
Uranüs
Boğa
22° 56' 06"
Neptün
Balık
29° 11' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 07"
Lilith
Başak
24° 28' 04"
True Node
Koç
15° 09' 50"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:33

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>