Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kaygıların Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 10%

Bugün sevdiğiniz biri sizi sinirlendirebilir. Duygularınız incindiği için ani bir öfke patlaması yaşayabilirsiniz. Bu öfke krizinden kaçınmaya ve biraz daha anlayışlı olmaya çalışın. Derin bir nefes alın, olumlu duygular üzerine yoğunlaşın ve bu kişiyle konuşun. Sevgi dolu ve saygılı bir tonla konuşursanız ciddi bir yanlış anlamayı ortadan kaldıracaksınız.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiniz olmalı. Fazla mesai yapmak ve fazladan bazı şeyler yapmak isteyebilirsiniz veya bu ekstra dayanıklılık halinizi gün içinde daha fazla kendinizi göstermek için kullanabilirsiniz. Sosyal bir etkinlikte bazı nüfuzlu insanlarla iletişim kurarak heyecan verici yeni olasılıkları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Olumlu bir ruh halinde olacaksınız ve her durumda nasıl başarılı olacağınızı keşfedeceksiniz.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Bugün eril enerjiyle çevreleneceksin. Baban veya erkek kardeşinle vakit geçirebilirsin. Erkek arkadaşlarınla takılabilirsin. Bir erkeğin perspektifinden bir sohbet gerçekleştirmek hoşuna gidecek. Ya da basketbol, futbol oynayarak, bisiklet sürerek vakit geçirebilirsin. Hayatındaki pozitif erkeklerin modunu yükseltmesine izin ver.Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir rüya günlüğü tutmanızın tam zamanı. Bazen bir film kadar canlı rüyalar görüyorsunuz. Aklınızda görüntüler ve sahneler canlanıyor ve etkileri oldukça çarpıcı olabilir. Hatırladığınız önemli anları not etmek isteyeceksiniz. An itibariyla bilinçaltınız size önemli mesajlar göndermeye çalışıyor olabilir, bu yüzden onun kaydını tutmaya çalışın!

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yanlış anlama ve anlaşılmalara dikkat etmeli. İlişkilerde beklentiler ve gerçekler iki ayrı noktada olabilir. Bu ikilik, ilişkilere ve geleceğe bakışınızda da görülebilir. Aşırı yüceltme ve umutsuzluk içinde olma gibi iki ayrı uca gitmemeye çalışın.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burucuysan güven problemi yaşıyor olabilirsin. Bu sorun aklına türlü senaryoların gelmesine yok açıyor. Sevgilinden bu konuda aldığın açıklama seni rahatlatabilir. Yersiz kaygılara sahip olduğun bir gündesin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesi ile aranda olan bazı pürüzleri gidermek için doğru bir gün olduğunu hissediyorsun.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda şans bugün sizden yana yenilikler için güzel bir adım atabilir. Sevgilinizi mutlu etmek için ufak bir şeyler yapabilirsiniz. Bugün kendinizi daha farklı şeylere yönelterek yeni şeyler denemek isteyebilir ve farklı uğraşlar edinmek isteyebilirsiniz. İçtenliğinizi herkese göstermek ve iletişim kurduğunuz kişilerin sevgisini kazanmak için her şeyi yapıyor olacaksınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partnerinizle paylaşımlar yapabilecek ve romantizmi derinden hissedebileceksiniz. Ancak burada kilit nokta hemen herkese güvenmemeniz olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda ve çocuklarınızla iletişiminizde geçici olarak problemlerle karşılaşabilir, arkadaş çevrenizle güç mücadeleleri yaşayabilirsiniz. Bu geçici etki altında kişilere daha anlayışlı olmak, varolan enerjinin farkında olarak sabırlı davranmak ve enerjinizi sevgi ekseninde tutmak faydalı olacaktır.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizi haberiniz olmayan bir plana mı dahil etti? Sinirlenmenize hiç gerek yok çünkü bu plandan çok zevk alacaksınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Din, felsefe ve inançlar üzerine düşünebilirsiniz.Ay’ın Mars ile karşıtlığı çıkacağınız seyahatlerde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Akrabalarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzaklardan alacağınız bir haber size heyecanlandırabilir, duygulandırabilir, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekici bir gün olabilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Bugün seyahat planları yapmanız için bazı fırsatlar çıkacak.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>