Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Uyarıları Dikkate Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bazen bakış açınızla konusunda çok sabit olabilir. Tek bir şeyi düşünüyor olmanız, odaklanmanıza ve işleri halletmenize yardımcı olur. Ancak bir ortakla sorumluluk ve vizyonunuzu paylaşırken, biraz daha uzlaşmayı öğrenmeniz gerekir. Bugün bu mesele gün yüzüne çıkabilir bu nedenle başkalarının öneri ve fikirlerine açık olun.

Bugün başkalarının görüşlerine karşı açık olmaya çalışmalısınız. Her türlü işi halledebilecek keskin bir zekanız var. Ancak şimdi daha hassas bir personel sorunundan habersiz olabilirsiniz. Çalışanlarınızın söylediklerini dinleyin (eğer bir yöneticiyseniz.) Veya bir ekibin üyesiyseniz,arkadaşlarınız fikirlerini dile getirirken dikkat edin.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Bugün bir rüya günlüğü tutmanızın tam zamanı. Bazen bir film kadar canlı rüyalar görüyorsunuz. Aklınızda görüntüler ve sahneler canlanıyor ve etkileri oldukça çarpıcı olabilir. Hatırladığınız önemli anları not etmek isteyeceksiniz. An itibariyla bilinçaltınız size önemli mesajlar göndermeye çalışıyor olabilir, bu yüzden onun kaydını tutmaya çalışın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hitabet yeteneğinize siz bile şaşıracaksınız. Her zaman doğru sözcükleri bulamadığınızı düşünürsünüz. Fakat bugün, özellikle ilham bulacaksınız. Gezegensel enerjiler yaratıcılığınızı ve dilsel becerilerinizi parlatacak. Kendinizi zekice şakalar ve muzip yorumlar yaparken bulacaksınız. Çevrenizdekiler size yepyeni bir açıdan bakmaya başlayacak. İlgi odağı olmanın keyfini sürün ve yetenekli bir konuşmacı gibi parlayın!

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü ilişki ve ortaklığı geçmiş veya gelecek bazlı değerlendirebilirsiniz. Duygusal ilişkilerde geleceği konuşma, ortak karar ve konuşmalar içinde olma, aile üyelerinin birbirleriyle ilişkisi ve söz & nişan konuları gündeme gelebilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden parasal anlamda yardım talep edebilirsin. Ailen bu istediğini karşılıyor fakat dikkati olman konusunda telkinlerde bulunuyor. Uyarılarını dikkate alıyorsun. Gereğinden fazla konuşabilirsin. Bırak bazı fikirlerin sende kalsın. Bazı düşüncelerini açıklamak için erken olabilir. Yokluğunu hissettiğin uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşını arayabilirsin.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerden yana anlaşılmadığınız duygusuna kapılabilir ve sessiz kalmayı tercih edebilirsiniz. Bugün kendinizi işe vermeniz daha iyi olacaktır. Hayatınızda ciddi bir değişime doğru ilerliyorsunuz. Gördüğünüz bazı durumlar karşısında belli bir karar almaktan çekineceğiniz, kime ne kadar güveneceğinizi tespit edemeyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatında sizden gizlenen durumların ana sebebini öğrendiğinizde ise umursamaz tavırlar sergileyebilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik konularla ilgileniyorsanız çalışmalarınızla daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İş arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Çalışmanın sizi çok daha iyi yerlere götüreceğini hissedebilirsiniz. Bütünü anlayabilmek için daha fedakâr davranabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün düz seyrine geçmesi ile birlikte 7 Ağustos'a kadarortamında yarım kalanları çözümelemek, tamamlamak için şansınız olacak. İş arkadaşlarınız ile aranızı toparlayabilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Sağlık ve güzellikle ilgili odaklısınız.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ufkunuzu açan faaliyetlerle, bilgiyle, öğrenme ve paylaşmayla iç içe olabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu keşfedebilirsiniz ancak seyahatler konusunda temkinli davranmalısınız.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaprisli bir arkadaşınız bugün yaptığınız planlar hakkında pürüz çıkarabilir. Onunla polemiğe girmeyin ve nasıl hareket etmek istiyorsanız öyle hareket edin.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Geçtiğimiz bir buçuk ayda birlikte çalıştığınız kadınlarla veya sağlığınızla ilgili problemler yaşamış olabilirsiniz.Önümüzdeki günlerde çalışma hayatınız ve günlük rutinleriniz daha rahat ilerleyecektir. Doktor kontrolünden geçmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha sevgi dolu ve sevecen olmaya çalışın. Bir ilişki içinde değilseniz gün sonunda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, ancak bu eski sevgilinize mesaj atmak için bir neden değil. Bağışıklık sisteminiz zayıfsa daha fazla protein ve vitamin almaya çalışın.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizi kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aşk yaşantınıza yoğunluk kazandırırken, size derin bir sorgulama yeteneği veriyor. Bugünortamında kıskançlık duygularına hedef olabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 37' 36" R
Ay
Balık
11° 31' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 21"
Venüs
Boğa
05° 03' 50"
Mars
Koç
02° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 43"
Satürn
Balık
16° 51' 37"
Uranüs
Boğa
22° 32' 11"
Neptün
Balık
29° 00' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 37"
Lilith
Başak
23° 42' 13"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>