Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tartışmaya Girmekten Kaçınmıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk tanrısı bugün sizi kalbinizden vurdu, bu yüzden istediğiniz şeye sıkı sıkıya sarılın. Kendinizi her zamankinden daha duygusal ve romantik hissedeceksiniz. Gurme yiyecekler ve kaliteli şaraplar bu akşamki yemek masasında size eşlik edecek. Bu konularda çalışılması gereken bir kısıtlayıcı unsuru olabileceğini unutmayın, ancak bunun sizi iyi vakit geçirmekten alıkoymasına da izin vermeyin.

Yakın gelecekte, yaşamınızda dramatik değişiklikler yaratabilecek büyük şeyler var. Rahatlayın. Her şey yoluna girecek. Perde arkasında lehinize olacak çok fazla şey var. Bunu fark etseniz de etmeseniz de, birçok kişi, ortak bir hedef için tüm işlerinizde size büyük ölçüde yardımcı olacak. Yol boyunca köprüleri yakmadığınızdan emin olun. Yardım, en beklemediğiniz kaynaklardan gelecek.

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Küçük bir çiziktirmeden bile bir şeyler üretmeye karar verebilirsin. Örneğin kitap rafları ya da kitaplık yaratmak istiyor olabilirsin. Ya da peyzajla ilgili bir projen mevcut olabilir. Bir web sayfası bile aklında olabilir. Kolları sıvayıp yoğun bir projeye gireceksin. Yaratıcı ve tutkulu bir moddasın.Bugün hitabet yeteneğinize siz bile şaşıracaksınız. Her zaman doğru sözcükleri bulamadığınızı düşünürsünüz. Fakat bugün, özellikle ilham bulacaksınız. Gezegensel enerjiler yaratıcılığınızı ve dilsel becerilerinizi parlatacak. Kendinizi zekice şakalar ve muzip yorumlar yaparken bulacaksınız. Çevrenizdekiler size yepyeni bir açıdan bakmaya başlayacak. İlgi odağı olmanın keyfini sürün ve yetenekli bir konuşmacı gibi parlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tembellik yapma hakkını kullanabilirsin. Eğer gerçekten bir şey yapmak istemiyorsan yapma. Başka insanları da harekete geçirmek zor olabilir. İstediğin kadar onları kışkırtabilirsin fakat eğer gitmek istemiyorlarsa gitmeyeceklerdir. Esnek yapın sınanabilir. Muhtemelen, diğerlerinin durumuna uyum sağlamak zorunda olduğunu göreceksin; tersini değil.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hata ve dikkatsizliklere karşı kontrollü olmalısınız. Olaylara objektif yaklaşmaya, tarafsız bakmaya gayret edin. Aile büyükleri ve ebeveynler gündeminizde olabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumsuz davrandığını düşünenler olabilir. Onlar ile tartışmaya girmekten kaçınmıyorsun. Ağzına geleni söylüyor olman geri alamayacağın kelimeler sarf etmene neden olabilir. Bu konuda dikkatli olmalısın. Sporuna ara vermiş olman seni huzursuz ediyor olabilir. Bu akşam küçük egzersiz hareketleri ile ısınıp sporuna kaldığın yerden devam ediyorsun.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz finansal sorunlar yüzünden yeniden sınanabilir. Özellikle ilişkilerde maddi beklentiler yüzünden rekabetler oluşabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat. Kadın yöneticilerle gerilim içine girmemelisiniz. Karlı yatırımlar yapmak için daha fazla beklemek istemiyor ve bir an önce yatırımlarınızı gerçekleştirmek istiyor iseniz bugünün tam da sizin için olduğunu söyleyebiliriz. Hedeflerinize bu kadar yaklaşmışken her şeyi tüm ayrıntılarıyla planlamalı ve uygun zamanda harekete geçmelisiniz.  

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratacak olaylardan sakınmanızda fayda var. Parasal konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Ani kopmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınız artabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi verimli ifade edebilmek ve çevrenizdeki laf kalabalığının gözle görülür azalması size ruhsal enerji ve yoğun huzur verecek.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığınız ruhsal çöküş kendinizi boğuluyormuş gibi hissetmenize sebep oluyor. Bu da aslında içinize dönük bir yolculuk yapmanız gerektiğinin bir habercisi.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor. Geçtiğimiz bir buçuk ayda birlikte çalıştığınız kadınlarla veya sağlığınızla ilgili problemler yaşamış olabilirsiniz.Önümüzdeki günlerde çalışma hayatınız ve günlük rutinleriniz daha rahat ilerleyecektir. Doktor kontrolünden geçmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fazla hareketsiz kaldığınızın sizde farkındasınız. Koşu, yüzme veya bisiklete binme sadece vücudunuz için değil, aynı zamanda zihniniz için de harika olacaktır. Bugün sadaka vermeye çalışın.

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gizemli davranışlarınız ve derin duygularınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İçsel enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle kendinizi denetlemek zorunda kalacaksınız. Her şeyi, detaylar üzerinde yapılandırıyor ve planlarınızı gizlemek istiyorsunuz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 28" R
Ay
Balık
08° 16' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 15"
Venüs
Boğa
04° 47' 09"
Mars
Koç
02° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 50' 29"
Uranüs
Boğa
22° 31' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 43"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>