Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Başarılarına gölge düşsün istemiyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Kabul edin, söz konusu aşk hayatınız olunca, bir hayalin peşinden gidiyorsunuz. Sıradışı bir sevgili arıyorsunuz. Zeka, güzellik ve her şeyden önce, orijinallik aradığınız özellikler. Bir insan aradığınıza emin misiniz? Düzenli olarak hayal kırıklığına uğramanıza şaşmamak lazım. İlk bakışta sıradan görünen insanların içlerine girip onları keşfetmeye ne dersiniz? Belki de bir sürprizle karşılaşırsınız.

Yaratıcı ruh halinde olabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz işleri ele alabilir. Evinizin çevresinde çevre düzenlemesi yapmaya, güzel ağaçlar veya çalılar ekmeye karar verebilirsiniz. Evin içini yeniden dekore etmekle ilgilenebilirsiniz. Biraz resim yapabilir veya yeni bir duvar kağıdı asabilirsiniz. Parlak renklerden ve hoş şeylerden etkileneceksiniz. Yalnızca bilgisayarınızda çalışıyor olsanız bile, bir Web sayfası için tasarım yapabilirsiniz.

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Dilini biraz tutmaya çalış. Başkalarına sarmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Ne kadar duyarlı bir tutum takınırsan o kadar istediğine ulaşman kolaylaşacaktır. Bugün modun inişli çıkışlı olabilir ve duygularına anlam veremeyebilirsin. Fakat onları ittirmek yerine, daha yakın ilişkiler kurmayı dene. Dahası, sana söylemeye çalıştıkları önemli bir şey olabilir.Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların içyüzünü görme ve kelimeleri ardında saklanan güdüleyicilerini anlama kapasitesine sahip olduğunu farkedeceksin. Bu ilginç gün içinde, müthiş araştırma ve sorgulamalar başlatabilirsin. Tabi kimseyi rahatsız etmeden. Konuşmaları daha derin bir seviyeye getirmek için yeni sağladığın bilgilerden oluşan birikimini kullanmak isteyeceksin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yay burcundaki seyrine devam ediyor. Günün başında Ay ve Jüpiter kavuşumuyla şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. Sonrasında Venüs'e pozitif kontak kuran Ay, eski gönül ilişkinizle ilgili gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. Saatler 22:50 olduğunda Ay, yarına kadar boşlukta kalıyor. Yeni işlere başlamak yerine eksik kalan işleri tamamlamak iyi olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılarına gölge düşsün istemiyorsun!Başarılarını göstermek için mükemmel bir gün olabilir. Başarılarına gölge düşürecek hiçbir olaya tahammülün olmayacak. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, kargo gönderimi gibi bazı konularda gecikmeler yaşanabilir. Bugünden itibaren çalışma hayatınla, sağlığınla ve günlük hayatınla ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsin. Bu düzenlemelere seni itecek olan ise karşılaşabileceğin belli sorunlar. Sağlığınla ilgili ertelediğin problemler kendini yeniden gösterebilir. Eğer yapabiliyorsan, ertelediğin doktor randevularını gerçekleştirmek için ideal bir gün!

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir yön oluşturma zamanı geldi. Kendinizi disipline etmeniz ve gelecek idealleriniz konusunda ısrarcı olmanız gerekmektedir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dikkatli davranmak ve bilgisiz hareket etmemek gerekiyor. Sizi bağlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara tölereniz azalabilir, anlamadan dinlemeden tersleme hareketinde bulunabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmamanızda fayda var.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tatilde eşinizle ayrı şeyler yapmaya karar verebilirsiniz. İlişkiniz çok sağlam da olsa, çok sallanıyor da olsa, farklı ilgi alanlarına sahip olduğunuzu fark edeceksiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcundaki seyahati sayesinde, topluluklara yönelik aktif faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yapacağınız bilgi dolu konuşmalar herkesin takdirini toplar. Gizli bir aşk ve ilişkinin kapınızı çalması da mümkün. Birisi size karşı duyduğu hisleri dile getirir. Bu kişiyle önce arkadaş sonra sevgili olmanız mümkün.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizi doğru kullanmak, yeterince pozitif olmak konusunda zorlanabilirsiniz. Son zamanlarda işler pek de istediğiniz gibi ilerlemiyor olabilir. Maddi anlamda sınırlarınızı korumanız gerekiyor. Çok fazla para harcıyor veya gelirlerinizden fazla giderleriniz oluyor olabilir. Kendi ruh dengenizi de korumanız ve önemsemeniz gerekiyor. Biraz dinlenmelisiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; gökyüzünün açıları oldukça olumlu, fakat senin enerjin biraz düşük olabilir. Çevrendekilerinin sürekli koşuşturuyor olması bile seni yorabilir. Bazı Oğlak burçlarının ise, arka planda olmalarına rağmen, güçlerini hissettirmeleri, yakınlarına karşı sorumluluklarını yerine getirirken abartılı güç gösterilerinde bulunmaları ihtimali de var.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>