Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sosyal Medyanı Temizliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 40%

Genel olarak, iyimser, özgürlükçü ve macera dolu bir yapınız var. Ancak bugün, özellikle romantik konular söz konusu olduğunda, biraz daha yoğun ve muhtemelen biraz hüzünlü olduğunuzu görebilirsiniz. Aşkla ilgili konulara böyle yaklaşmak tam olarak sizin tarzınız değil, ancak böyle davranmayı şu anki durumunuza uygun bulacaksınız. Sizin için uygun şeyler seçtiğinizden emin olun.

Bugün bazı danışmanlıklardan yararlanabilirsiniz. Uygun bir antrenör olduğunu fark edebilirsiniz. Belki birisi sizi yenitürlerinde eğitmeye çalışıyordur. Ya da sırlarının bir kısmını sizinle paylaşmak isteyen başarılı bir arkadaşınız olabilir. Zenginliğinizi ve yaşamınızdaki bolluk akışını artırmaya çok odaklanmış olabilirsiniz. Dikkat ederseniz, bugün size yardımcı olacak birini bulacaksınız!

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Bildiklerini göstermek istiyorsun. İçinde her zaman bir öğretmen olmuştur. Bugün söylev verebilir veya sunum yapabilirsin ve insanları belirli bir konuda bilgilendirebilirsin. Bu biryeteneğiyle de ilgili olabilir, insan ilişkileriyle de. Kesinlikle değerli fikirlere sahipsin; öyleyse bunları sergile.Yakın ilişkilerini ilgilendiren meseleler üzerine çeşitli kararlar alabilirsin. Bir şeylerin eksik olduğun farketmiş de olabilirsin; ya partnerinde ya da kendinde. Bugün bu farkındalığın üzerine yoğunlaşacaksın; fakat hiç de kolay birolmayacak. Konunun kökeni bağımsızlık ve özyeterlilik olabilir. İlk işin sorunun kaynağına inmek olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam ilginç bir etkinliğe gitmek isteyebilirsiniz. Belki favori müzik grubunuz şehre geliyordur. Evde öylece oturmayın, çıkıp dışarıya eğlenin! Belki bir sanat etkinliği yer alacaktır ya da bir grup sizin en sevdiğiniz oyunu ya da müzikali sahneleyecektir, olamaz mı? Geceyi yaratıcı bir yapımda yer alarak geçirmek muhteşem olurdu. Sanatçı ruhlu kimselerle geçireceğiniz ilham dolu anlardan çok keyif alacaksınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde dalgınlık, kafa karışıklığı, unutkanlık ve yanlış anlama-anlaşılma durumları yaşayabilirsiniz. Kritik kararlar için aceleci olmamalı, geleceğe yönelik konularda kaygı ve panik halinde kalmamalısınız. Akışa uyum sağlama zamanı.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde uyanmak istemeyeceksin. Bütün günü evde geçirecek olman, gününün büyük bir kısmını uykuya ayırmanı sağlayacak. Bugünlerde sosyal medyada harcadığın vaktin sende farkındasın. Bu durumun devam etmesi halinde işlerinin aksayabileceğini düşünüyorsun. Sosyal medya detoksu yapmaya karar verebilirsin.   

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizlilik sizin için önemli bir konu. İsteğiniz dışında ortaya çıkan konular sizleri sinirlendirebilir. Herkesi ve her şeyi yönetemeyeceğinizin farkına varmalısınız. Bunu son iki yılda zaten öğrendiniz. İş hayatınızdaki gerginliği önemsemeyin. Çalışkanlığınız fark edilecek.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı kararsızlıklar ya da etkilenmeler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz koşullar var. Kendi iç sesinize kulak verin.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda kendinizi doyumsuz hissedebilirsiniz. Aşk konusunda partnerinizden beklentiniz çoğaldıkça mevcut olan ilişkisel enerjinizi de korumakta...

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekten ne yapmak istiyorsunuz? Bu sorunun cevabını bilmiyorsanız veya merak ediyorsanız, bugün iyi bir arkadaşınızla büyük meseleler hakkında konuşmak için mükemmel bir zaman. Hadi onu arayın!

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalar ve alışverişleriniz gündeme gelebilir. Almak, sahip olmak istediğiniz eşyalar, giysiler konusunda oldukça cömert davranabilirsiniz. Hesabınızı iyi ve detaylı şekilde yaptığınızdan emin olmalı, duygusallıktan kaçınmalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kıskanç tavırlarınızdan dolayı partnerinizi sıkmaya başladınız. Normalde işe geç kalan biriyseniz, bugün daha erkenci olmaya çalışın. Ne kadar değerli olduğunuzu kendinize bir kez daha hatırlatın.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Egonuzu ifade edemediğinizde, huzursuz ve kaprislisiniz. Emir almayı sevmediğiniz için bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı olmalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 15' 15"
Ay
Akrep
13° 06' 30"
Merkür
Koç
26° 00' 06"
Venüs
Balık
20° 28' 19"
Mars
Balık
04° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 02"
Satürn
Balık
13° 11' 47"
Uranüs
Boğa
20° 37' 09"
Neptün
Balık
27° 46' 28"
Plüton
Kova
01° 48' 40"
Chiron
Koç
18° 44' 23"
Lilith
Başak
19° 41' 41"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>