Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Olgunca Davranıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Son birkaç hafta size göre biraz fazla ciddi olmuş olabilir ama böyle şeyler arada bir de olsa iyidir. Etrafta dalga geçmeye meyilli olabilirsiniz, bu da bazen işinizi yapmanıza engel oluyor. Gündelik hayatınızı organize etmek için bugünü seçin, böylece kendi sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve biraz eğlenmeniz için vaktiniz olur.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Sivri tavırlarınla, çok abartılı ve sert tepkiler vermemeye çalışmalısın. Dediğim dedik bir moddasın. Eğer agresif biri yoluna engeller koymaya kalkarsa olaya hemen müdahale edeceksin. Fakat ne olursa olsun anlamsız çatışmalardan kaçın. Kendini kuvvetli bir şekilde ifade etmen gayet güzel ama bunu yaparken de başkalarına zarar verme. Cesur ol ama tartışmacı olma. Olumlu bir zihniyetle yaşananlara yaklaş.Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızdaki insanlar size normalde olduğundan çok daha ciddi görünebilir. Bir günlüğüne de olsa onlardan uzaklaşmaya karar verebilir, saklanabilirsiniz. Mesela öğle saatinde bir filme gidebilirsiniz. Ama izlemek istediğiniz filmi bulamayacaksınız… Durumların ciddiyetinden kaçmaya çalışmayın, belki siz kaçmaya çalıştığınız insanlardan çok daha ciddi olabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Ani kararlar ve ani duygusal değişimler içinde olabilirsiniz. Seyahatler ve ulaşımda ise karışıklıklar olabilir. Beklediğiniz önemli bir haberi alabilir, başvurunuzdan yanıt alabilirsiniz. İş görüşmeleri yapılabilir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde geri dönülemez tartışmalarda alttan almasını büyüklük göstermesini biliyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan onunla konuşurken dinlendiğini hissedebilirsin. Ruhsal yorgunluklarını dindirmek için meditasyon ve spor aktivitelerini arttırabilirsin. Kendine zaman ayırmaya ihtiyacın var

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin sizin yaşam felsefenizi benimsemesini istiyor olabilirsiniz. Peki siz neden bunu yapmıyorsunuz? İnsanlar sizlere ait değil ve bu tarz davranışlarınız sizleri her zaman kayıpları yaşamanızı hazırlayabilir. Olduğu gibi kabul etmek sizi mutlu edecek.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili ya da uzaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak ihtiyacında olacağınız zamanlar var. Düşünsel konularla ilgili atılımlar yapabilirsiniz. Aile büyüklerinden beklentileriniz yüksek olabilir. Bu durum sizin özgürlük isteğinizi engelleyebilir. Duygusal karışıklıklara karşı, akışta kalmak size iyi gelecektir.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları ile ilgilenmek şimdi ön planda bulunmaktadır. Gerçek hayat ilişkilerinizi test edecektir. Ortaklıklar yeni, muhtemel ve zıt talepleri karşı karşıya kalacak, iyi ilişkiler devam edecek, diğerleriyse zayıflayacaktır. Yükselen tanınma ve sorumluluk talepleri için kendinizi hazırlayın.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız size nasıl olduğunu anlatmaya çalışıyor ancak karşılığında söylediğiniz bir kelimeyi bile dinlemiyor. Bu berbat, ama bu sefer onu dinlemek zorundasınız yoksa bütün gün susmayacak.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde bulunduğunuz ortamın dışına çıkma heves ve heyecanında olabilirsiniz. Sportif ve fiziksel aktivitelere odaklanabilirsiniz. Keşif ve macera duygunuz yükseliyor.

4 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde özgür olduğunuzu hissetmek, sizin için önem taşıyor. İçe kapanma eğiliminde olacağınız bugün, kendinizi özgür hissettiğiniz sürece, sorunlara rahatlıkla çözüm üretebilirsiniz. İş açısından şanslı bir dönem. Bir süredir var olan ufak tefek sorunların da üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Dikkat, ölçüyü kaçırdığınız taktirde hoş olmayan durumlarla da karşılaşmanız mümkün. Hesapta olmayan ödemeler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

4 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 26' 29"
Ay
Akrep
27° 54' 34"
Merkür
Koç
26° 34' 17"
Venüs
Balık
21° 57' 26"
Mars
Balık
05° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 16"
Satürn
Balık
13° 20' 02"
Uranüs
Boğa
20° 40' 30"
Neptün
Balık
27° 49' 09"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 36"
Lilith
Başak
19° 49' 41"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>