Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yaşamına Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 50%

En çok ilginizi çeken şeyleri öğrenmek, bugün keşfetmek isteyebileceğiniz bir şey. İş yerinde ya da evde, ne zaman ne yapmanız gerektiğine dair belirli bir program vardır. Ancak kendi zamanınızda, kalbinizin arzu ettiği herhangi bir şeyi araştırmakta ve öğrenmekte özgürsünüz. Kişisel gelişim burcunuzun bir özelliği, o halde neden Web'de biraz zaman geçirmiyorsunuz ya da en sevdiğiniz şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kütüphaneye gitmiyorsunuz? Bu konular yemek pişirme sanatıyla da ilgili olabilir gen bilimiyle de, her halukarda yeni bir şeyler öğrenceksiniz!

Gezegenler şu anda size yardımcı oluyor: Birisi sizi yalnızca sizin yapabileceğiniz ve taklit edilemez bir işiniz sebebiyle işe almak isteyebilir. Bu gizli yetenekleriniz olabilir, kendinize has yazı yazma yeteceğiniz ya da insanları bir araya getirebilme yeteneğiniz. Yeteneğinize yüksek bir fiyat koymak size kalmış. Çalışmanızın değerini bilenler yakında bedelini ödemeye istekli olacaklar ...

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Birisiyle farklı fikirde olduğun konusunda hemfikir olmanız gerekebilir. O kişi hakkında keskin görüşlere sahip olduğunu anladığın bir gündesin. Fikirlerini başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışabilirsin ve güç çatışmaları yaşanabilir. Biraz sakin olmayı dene. Onların senle aynı görüşleri paylaşması zorunlu değil. Hatta fikir ayrılıkları heyecan verici bile olabilir. Farklı fikirlerden birçok şey öğrenebilirsin!Bugün etrafınızdaki insanlar size normalde olduğundan çok daha ciddi görünebilir. Bir günlüğüne de olsa onlardan uzaklaşmaya karar verebilir, saklanabilirsiniz. Mesela öğle saatinde bir filme gidebilirsiniz. Ama izlemek istediğiniz filmi bulamayacaksınız… Durumların ciddiyetinden kaçmaya çalışmayın, belki siz kaçmaya çalıştığınız insanlardan çok daha ciddi olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, uyku düzensizliklerinin etkisinde kalabilirsiniz. Gün içinde konu ve durumları daha materyalist ele alabilirsiniz. Ayaklarınızı yere basmak, güvende olmak isteyebilirsiniz. Güvende olma isteği abartılı kaygılara ve karamsarlıklara sürüklememeli.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın yeni kararlar ile kötü alışkanlıklarından sıyrılarak sağlığına özen gösteriyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin ailesi ile arandaki problemi çözüme kavuşturabilirsin. Yeteneklerinin üzerine gitmek istiyorsun. Kendine ek gelir oluşturarak maddi getirilerini iyileştirebilirsin. Koşuşturma ile geçen yorgunluğunu üzerinden atmak istiyorsun.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle kavga ettikçe kısır döngü içerisinde olduğunuzu fark etmelisiniz. İnsanların sizlere tahammül etmeleri güçleştikçe sizler iyice saldırgan oluyorsunuz. Neden yumuşak olmayı tercih etmiyorsunuz? Herkes sizin kadar kontrollü olmayabilir. Anlayışlı olun.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken yeni fikirler, zihinsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz ve pasif kalmamalı.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu süre kısıtlama veya sorumluluk yaratıcaktır. Bireysel ihtiyaçlarınızı pratik olarak karşılamak gerekir. Eğer ilişkileriniz bozuluyorsa onlar artık fayda getirmiyor demektir.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişim ve eğitimle ilgili konularda verimli bir gün olabilir. İşlerinize, derslerinize odaklanabilirsiniz. Yol ve yolculuklar gündeme gelirken plan yapmak için uygun bir gün olabilir.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne istediğinizi bilmemek oradan oraya savrulmanıza neden oluyor. Daha bilinçli adımlar atmaya başlamazsanız uzun vadede büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, bu konuda kendinizi savunmanız gereken noktada çok pasif kalabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinizdeki gibi bir partner adayı bulamadıysanız bile pozitif kalmaya çalışın. Finansal durumunuz giderek iyileşmeye başlıyor ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Bugün sizi mutlu edecek iyi haberler alabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçınmanız gerekiyor. Biraz ilgili davranın. Çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alın. Gelir durumunuz rahat, rahat harcamanıza olanak sağlıyor. Son günlerde uyku düzeniniz ve beslenmeniz bozuldu. Hayatınıza biraz daha disiplin getirin.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 08"
Ay
Akrep
15° 08' 42"
Merkür
Koç
26° 05' 29"
Venüs
Balık
20° 40' 41"
Mars
Balık
04° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 09"
Satürn
Balık
13° 12' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 37"
Neptün
Balık
27° 46' 50"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 44' 58"
Lilith
Başak
19° 42' 47"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>