Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eskilerden Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 100%

Şu anda ailesel sorumluluklar sizi çok meşgul ediyor olabilir. Bugün çocuklarınızla vakit geçiriyor, onları farklı aktivitelere yönlendiriyor ve kişisel işlerinizi halletmeye çalışıyor olabilirsiniz. Şu an her şeyle ilgilenecek zamanınız olmayabilir bu yüzden sadece önemli şeylere odaklanın. Bu arada, bugün çok neşeli bir gün olacak. Çocuklarınızla şarkı söylemeyi veya sevgiliniz/eşinizle yakınlaşmak eğlenceli olabilir.

Bir şeyler yapmanın en kolay yolunu bulmaya çalışın. Bazen en kolay yol en iyisidir. Çok çalışkan ve sistemli bir yapınız var veyerinde fazladan saatler harcamaktan korkmuyorsunuz. Ama şu anda çok fazlayapıyor olabilirsiniz! İşleri kendiniz için çok zorlaştırmayın. Diğer çalışanlardan yardım almak için kendinize izin verin veya görevlerinizi kolaylaştırmak için yeni teknolojiler kullanın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Bugün büyük ölçüde duygularına göre hareket edeceksin; öyleyse gün boyu dengeli kaldığına emin ol. Ayrıca günün sonunda kendini nereye geldiğini bilmediğin bir yerde sıkışmış bulmana sebep olabilecek ani değişen isteklere karşı da dikkatli ol. Elbette bu karşına aniden çıkan her şeyi reddet demek değildir. Sadece enerjini ve zamanını harcadığın şeyin gerçekten istediğin bir şey olduğuna emin ol.Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde gerçek veya mecazi bir temizlik zamanı. Göksel enerjilerle gün içinde bir ilişkinizi bitirmek, biriyle mesafeleşmek isteyebilir; tavır alabilirsiniz. Gizli kapaklı durumlardan, dürüstlükten uzak tavırlardan kaçınmalısınız. Akşam saatlerinde gerilim kaybolabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok fazla alınganlık gösteren arkadaşın ile konuşmak isteyebilirsin. Sosyal medyanda temizlik yapmak isteyebilirsin. Eski fotoğraflarını kaldırıyorsun. Maddi anlamda kendini güvende hissedebilirsin. Yaptığın birikimleri aktif olarak kullanacağın bir sürecin başında olabilirsin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gücü sevgiyi saklamakta değil yaşamakta bulacağınız bir gündesiniz. Oldukça zorlu geçen bir zaman diliminin finalini yaparken bugün sevgiden ve gülümsemekten geri durmayın.

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler önem kazanabilir. Denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Bugün karşınızdaki insanlara daha toleranslı davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde işlerinizdeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışabilirsiniz. Yeniden yön vermek isteyebilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinde beklediğiniz pozitif adım hayatınızda bugün belirebilir. Aile üyeleri ile arası bozuk olan Terazi'ler barışma yaşayabilirler.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunayla birlikte ilişkiniz, evliliğiniz veya birlikteliğinize ilişkin yeni bir farkındalık söz konusu olabilir. Bu farkındalık sonucu ilişkinize dair bir karar vermeniz gerekebilir, bu bir devam veya ayrılık kararı olabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kez olsun kafa karıştırıcı düşüncelerden uzak durun. Siz ve partneriniz, saf ve basit bir şekilde birbirinizden zevk alıyorsunuz. Bugün hiçbir şey aranıza giremez.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecek. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlanıyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte merak ve ilgi alanlarınız artabilir, iletişime ve öğrenmeye çok daha açık olabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kendinizi anlatmak ve ifade etmek önem kazanabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiniz ve kendinizi umutlu hissediyorsunuz. İş yerinizde fikirlerinizi korkusuz bir şekilde savunmaktan çekinmeyin. Çevrenizdeki insanların size yalan söylemesine dayanamıyorsunuz ve öfkeleniyorsunuz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, onları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilere karşı daha esnek olmalısınız.

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 06' 57" R
Ay
Aslan
06° 30' 56"
Merkür
Koç
19° 08' 13"
Venüs
Koç
14° 09' 33"
Mars
Balık
19° 09' 41"
Jüpiter
Boğa
20° 48' 37"
Satürn
Balık
15° 16' 41"
Uranüs
Boğa
21° 35' 10"
Neptün
Balık
28° 27' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
19° 52' 12"
Lilith
Başak
21° 49' 21"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>