Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Uyumlu ve Güvenilir Bir İnsansın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2020, Salı

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün küçük düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyeceksiniz; doğrudan meselelerin merkezine ineceksiniz. Ortamınıza ve çalışma koşullarınıza çok az önem veriyorsunuz, bunun yerine kendiniz için belirlediğiniz hedefe odaklanmaya çalışıyorsunuz. Bir Oğlak kadını bir hedef belirlediyse, hepimizin bildiği gibi, hafife alınmaması gereken bir güç!

"Eureka" nın kralı bugün sizsiniz! Bugün, gezegensel enerjiler, yaşamınız ve çevrenizdeki durumlar hakkında size fikir verecek. Başınız ev tadilatları, yeni hobiler ve seyahat etmek istediğiniz yerleri planlamakla meşgul olabilir. Fikirlerinizi bir deftere not edin, böylece onları unutmazsınız, çünkü ruhunuz sizi gerçek hayallerinize ve arzularınıza dokunmaya yönlendiriyor. İşiniz bugün çarçabuk bitecek, geriye oynamak için bolca vakit kalacak!

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Bugün yapılması gereken birçok ev işi var! Fakat çok da hırslı olma. Fiziksel enerjin biraz düşük olabilir. Yaklaşmakta olan projelerle ilgili planlamalar yapabilirsin. Fakat nefes nefese kalacak kadar çok işi üstlenmek için çok da iyi bir dönem değil. Dinlenmeye ve şarjını doldurmaya daha çok ihtiyacın var. İyi arkadaşların eşliğinde rahatla, dinlen ve özellikle fiziksel ihtiyaçlarına odaklan.Bugün yapacağınız telefon görüşmeleri vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Akşam evinize bir şeyler öğrenmek ya da ortak entelektüel konularda sohbet etmek için genç konuklar gelebilir. Hazırlıkları tamamlamak için bir süre didinebilirsiniz çünkü her şeyin mümkün olduğunca kusursuz olmasını istiyorsunuz. Bir kadın arkadaşınız size beğenebileceğinizi düşündüğü bir kitap getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaybedecek neyiniz var? Gezegenler sizi eski inançlarınızda kurtulmanız için, meyvelerini düşürmeye çalıştığı bir ağaç gibi yeni inançlara ve gelişmelere yer açmak için sallıyor. Bir zamanlar adınız gibi emin olduğunuz konularda şimdi yalnızca şüpheleriniz var. Gerçekleşebilecek en kötü ihtimali düşünürken, tutkuyla bağlı olduğunuz şeylerin aslında o denli önemli olmadığını fark etmenin size faydası dokunabilir. Eski defterleri kapatıp yepyeni bir sayfa açmanın zamanı geldi.

29 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında yarım kalan işlerinizi halledebilir, birden fazla işe yetişmeye çalışabilirsiniz. Günün ilerleyen saatleriyle ilişkiler, ortaklık ve partnerlikler gündeme gelecek. Geçmişin enerjisi öne çıkabilir. Özlem, karamsarlık veya hassasiyetler artabilir. İlişkilerde şartları zorlamamakta fayda var.

29 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli olarak yaptığın spora ara vermen gereken bir kas ağrın olabilir. Kendini fazla zorlamıyorsun. Sağlıklı yaşam için beslenme düzenini bozmuyorsun. Çalışan bir Oğlak burcuysan ekip arkadaşların ile yakaladığın uyum ile güvenilirlik kazanabilirsin. Verimin artıyor. Üstlerin seninle toplantı yapabilir.

29 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Disiplinli çalışmanız size her zaman başarıyı getiriyor. Çalışma alanınızdaki projeleriniz ödüllerle karşılık bulabilir. Bugün siz de kendinize bir ödül verin ve ruhunuzu dinlendirmek için zaman ayırın.

29 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Alacağınız doğru kararlar, işlerinizi çok rahatlatacak. Ailenizle ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz yok ise yalnızlığınızı daha çok kafanıza takabilir ya da eski ilişkinize takıntı halinde yönelebilirsiniz. Sakinleşin ve sürecin geçici...

29 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster işle ilgili olsun, ister romantik işiniz hakkında ne hissettiğine tam olarak karar veremiyor olmalısınız. Asla korkmayın çünkü yakında her şey düzelecek.

29 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yöneticilik konusunda çevrenize ders verecek davranışlar sergilemeniz, kendinizi iyi hissetmenize neden oluyor. Bugün güven duygusuna ve onaya ihtiyacınız var. Mesleki hırslarınızla ve öfkelerinizle baş etmeyi öğrenmelisiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

29 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkiler, eşli ve ortaklı konular bugün gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Diyaloglar önem kazanabilir, ilişkinizde, birlikteliğinizde denge, eşitlik ve uyumu daha fazla gözetiyor olabilirsiniz.

29 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeterli cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

29 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 22' 40"
Ay
Akrep
14° 38' 07"
Merkür
Koç
26° 04' 10"
Venüs
Balık
20° 37' 35"
Mars
Balık
04° 21' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 37"
Satürn
Balık
13° 12' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 30"
Neptün
Balık
27° 46' 45"
Plüton
Kova
01° 48' 47"
Chiron
Koç
18° 44' 50"
Lilith
Başak
19° 42' 31"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>