Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Açık Sözlüsün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

İnsanlarla ortak hedeflerinize ulaşmak için çalışmak sizi arkadaş ve sevgili olarak bir araya getirebilir. Aynı zamanda, bütünlüğün parçalardan daha çok olduğu bir durum söz konusu olabilir ve bu nedenle grup halinde daha iyi sonuçlar üretebileceğinizi görebilirsiniz. Bu kesinlikle bir "herkesin beraber olduğu" bir gün! Aşk hayatınızda ise, heyecan verici ve tutkulu bir karşılaşma yaşamanız mümkün! İyi günler!

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Zihnini ilhama açmak için harika bir gün. Adeta spiritüel bir his sana ulaşacak. Tıpkı meleklere özgü bir enerji seni güçlendirmek istiyor olabilir. Yüce ve pozitif bir güçle kuvvetli bir bağlantı hissedebilirsin. Bu enerjinin seni çevrelemesine izin ver. Modun da kısa süre içinde hafifleyecektir. Zihnin ise engellerden arınacağa benziyor. Çözümler ayağına geliyor olacak.Tüm iyi şeyler bekleyenlere gelir. Ve bugün bu kişi sizsiniz. Tek istediğiniz rahatlamak, ama şu an bu kartlarınızda yok. Birkaç gün içinde bir mola vermek için kendinizle bir sözleşme yapın. Başınızı arkaya yaslayıp ayaklarınızı uzatana kadar, stresten ve yüzleşmekten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendinizi kaybetmek hiçbir şeyi kanıtlamanızı sağlamaz ve size çok pahalıya patlar…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şeylere odaklanmakta zorluk yaşamanız muhtemel görünüyor. Açıların etkisi, bir bilinç bulanıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bununla baş etmenin en iyi yolu; ya işlere daha fazla zaman ayırmak - normalden daha uzun sürebileceği için - ya da onları ertelemek olacaktır. Hüsrana uğramanıza ya da strese girmenize gerek yok. Yalnızca elinizden geleni yapın ve bu gece için rahatlatıcı bir şeyler planlayın.

24 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.55'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar yaşamın, ilişkilerin getirdiği stresli durumlara kapılmamaya gayret edin. İlişkilerde bu saate kadar şartları zorlamamakta fayda var. Kişisel hedeflerinize odaklanın. Bu saatten sonra ise çocuklarınızla ilişkiler, aşk ilişkileri öne çıkıyor. Duygularınızı dile getirmekten, sevdikleriniz için adım atmaktan kaçınmayın.

24 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubundaki anlaşmazlıklara karşı daha sert bir tutum içinde olabilirsin. Fazla açık sözlü olman kalp kırabilir dikkatli olmalısın. Bugün kendine farklı alışkanlıklar edinmek isteyebilirsin. Evde yapabileceğin farklı spor dallarını araştırıyorsun. Akrabaların seni arayarak sana ilginç bilgiler verebilir.

24 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla iletişimsel gerginlikler yaşamamanız için günü kendinize ve düşüncelerinize hakim olarak geçirmeniz gerekmektedir. Olası gerginlikleri büyütmeden işsel konuları sadece değerlendirip kapatmanız yararınıza olacaktır.

24 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok daha rahat, kendinizi ifade edebileceğiniz imkânlar söz konusu. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte programlar yapmak size iyi gelecektir.

24 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden uzakta olan bazı kişilerin geldiği durumlar söz konusu olabilir. Siz olduğunuz yerde sabit kalırken bile etrafınızda bir şeyler dönmesi enerjinizi...

24 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekilere yararı olacağını düşündüğünüz bir iyilik yapmalısınız. Sizi bu aralar ancak bu tatmin edecek. Ne yapabileceğinizi düşünün.

24 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınızı daha da sıkı tutuyorsunuz. Bugün sıra dışı kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Önemli adımlar atmak üzeresiniz.

24 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

24 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyifli bir günün tadına varacaksınız. Geleceğinizi şekillendirmeye başladınız ve kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Günlük su tüketiminizi arttırın.

24 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar çok yüksek.

24 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 24" R
Ay
Yay
08° 17' 46"
Merkür
Koç
16° 02' 21"
Venüs
Koç
26° 36' 06"
Mars
Balık
26° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 36"
Satürn
Balık
16° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 21"
Lilith
Başak
22° 56' 30"
True Node
Koç
15° 31' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>