Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Açık Sözlülüğün İşe Yarıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2020, Salı

Aşk 30%
Para 60%
Sağlık 70%

Başkalarının size ilgi duyup duymadığı konusunda şüpheleriniz mi var? Kendinize güven vermek isterseniz, bugün dış görünüşünüz için biraz çalışabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz, fakat aynı zamanda bunu abartmamanız gerektiğini de biliyorsunuz. Günün enerjisi zaten doğal çekiciliğinizle birleştiğinde, kendinize fark yaratacak özel bir dokunuş katacaksınız.

Bu dönemde Oğlak burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Bazen oynayıp eğlenmek istiyorsun; tabi hayatındaki ciddi meselelere tepeden bakmak kolay iş. Bugün göz ardı ettiğin bir mesele çözüm gerektirebilir. Finansal olarak borçluysan, bütün ödemelerinin zamanında yapıldığına ve yapılacağına emin olman gerekebilir. Hayatında stres yaratan bir insan varsa, onlara karşı gelmekten kaçınma.Bugün ve yarın hayallerine özellikle dikkat et. Bazı geceler rüyaların uç derecede heyecan saçabiliyor ama sabah olunca bu hayalleri hatırlamıyorsun bile. Fakat şu anda gezegenler bilinçdışını harekete geçirecek potansiyele sahipler. Rüyaların aracılığıyla sana önemli mesajlar gelebilir. Sabahları uyandığında rüyalarını bir rüya günlüğüne not edebilirsin. Çözümlemek isteyeceğin önemli sinyallerle karşılaşabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç ve dış kimlikleriniz arasında bir çatışma yaşanabilir. Belki de etrafa belli bir imaj yansıtmaya alışıksınız. Pek çok kişi bu maskenin gerçekten siz olduğuna ve gerçek benliğinizi sergilediğinize inanabilir, ancak görünenin ardında daha utangaç ve sessiz sedasız bir mizaca sahip olabilirsiniz. Bu iki yönünüzü uzlaştırmanın bir yolunu bulmalısınız. Aynı anda iki kişi olmak hiç de kolay olmasa gerek!

22 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beden sağlığını güçlendirme zamanı. Stres ve gerilim baş ağrılarına sebebiyet verebilir. Gün içinde egzersizler, hareket halinde olmak, aktif bir meşguliyet daha keyifli ve huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır.

22 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak dengenizi korumakta zorlanabilirsin. İş yerinizde arkanızdan konuşulanlara şahit oluyorsunuz. Yüzleşmeler gerçekleşebilir. Açık sözlülüğünüz bütün kilitli kapıları açıyor. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan karşı tarafın sana baskıcı tavrı sorunların çıkmasını tetikleyebilir.

22 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Disiplinli çalışmanız size her zaman başarıyı getiriyor. Çalışma alanınızdaki projeleriniz ödüllerle karşılık bulabilir. Bugün siz de kendinize bir ödül verin ve ruhunuzu dinlendirmek için zaman ayırın.

22 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

22 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda kendinizi frenlemeli ve kalp kırmamaya özen göstermelisiniz zira çevrenizin de artacağı bir zamandasınız.

22 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

22 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka bir kişinin hayatına çok fazla dahil olmak zor olabilir. Sınırları iyi çizdiğinizden emin olmalısınız.

22 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru kullanacaksınız. Kendinize güveniyorsunuz.

22 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

22 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu gün aşırı disiplin gerektiren görev veya durumlardan kaçının çünkü disiplin eksikliği olacak. Eğlenin fakat önemli sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

22 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geri çekmek isteyeceksiniz. Bu aşamada çevrenizden yeterli destek alamayabilirsiniz.

22 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 09" R
Ay
Akrep
27° 24' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
25° 32' 25"
Mars
Balık
26° 18' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 38"
Satürn
Balık
16° 10' 29"
Uranüs
Boğa
22° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 46' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 24"
Lilith
Başak
22° 50' 46"
True Node
Koç
15° 34' 04"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>