Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Olgunluğunu Koruyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 10%

Bu burçlar kuşağındaki Oğlak burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar!

Bugün, aklınıza her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz. Çoğu zaman duygularınızla her şeyi hissetmeye çalışıyorsunuz ve çalışmak için mükemmel bir beyne sahip olduğunuzu unutuyorsunuz. Beyninizin sol tarafının kontrolü ele almasına izin verin, çünkü dağınık ve tuhaf görünse de, aradığınız çözümleri bulmanıza yardımcı olabilir. Çözümlerin olacağını düşündüğünüz yerde olmasını beklemeyin. Büyük sürprizlerin içinde bulunmanız muhtemel.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Kendini bir grup önünde açıklamak konusunda başarılı olabileceğin bir gün. Söyleyecek önemli şeylerin olabilir. Genelde hislerini şişeleyip fikirlerini rafa kaldırmaya meyilli bir yapıdasın. Fakat şu anda içindeki bütün enerji köpürerek yüzeye çıkıyor. Düşüncelerini başkalarına aktarmaktan korkma. Her şeyi açığa çıkardığın takdirde daha iyi hissedeceksin.Bugün imajınızı değiştirmeye karar vermeniz muhtemel. Kova burçları çok çabuk sıkılırlar. Birkaç aydır aynı tarzda giyiniyorsanız, yeni bir şeyler denemenizin vakti gelmiş olabilir. Muhafazakar bir giyim tarzınız varsa, biraz renk katmak isteyebilirsiniz. Parlak desenli gömlekler veya kravatlar kullanmaya ne dersiniz? Ya da tamamen siyah giymek gibi yeni bir renk seçimine de gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

19 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkiler, arkadaşlar ve gruplar öne çıkıyor. Sevdiklerinizle ve arkadaş çevrenizle paylaşım halinde olabilir, grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Karamsarlık ve memnuniyetsizlik haline kapılmamaya dikkat etmeli.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arasında birleştirici rolünü çoğunlukla kullanabilirsin. Alelade bir tatsızlık nedeni ile dargınlık yaşayan dostlarını bir araya getirebilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan karşı tarafın duygusal iniş ve çıkışlarına tahammül ediyor olabilir. Sabırlı bir insansın.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile küçük tartışmalar içerisinde olabileceğiniz bir gün olabilir. Haklılığınızı makul ve ılımlı tepkilerle göstermeye çalışarak ve karşı tarafı da dinleyerek tartışmaları sonlandırabilirsiniz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal konular üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Öğle sonrasında ise konuşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle şefkatli bağlantı kurabilirsiniz. Kendisinden gelecek anlayış ile ilişkiniz verimli bir hal alabilir ve ilişkinizde büyük sorumluluklar alarak ilerleyebilirsiniz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir araştırma yürütürken, açık fikirli olmalısınız. Sadece kendi isteklerinize odaklanıp çevredekileri görmezden gelmek mantıklı bir yöntem olamaz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Jüpiter'in burç değiştirmesiyle birlikte maddi dünyanızdaki gelişme ve olayların etki ve önem kazanacağı bir döneme ilerliyorsunuz. Sahip olduklarınızı daha iyi, rahat ve kolay bir şekilde değerlendirmek, hızlı ve pratik çözümler bulmak adına teknolojik ve dijital imkanlardan fazlasıyla yararlanabilirsiniz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girme sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, daha sosyal olmalısınız. İş yerinizdeki fikirlerinizi harekete geçirmek için gerekli olan iradeye sahipsiniz. Son derece koruyu ve dürüst bir insansınız.

19 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin güçlü olduğu bir gündesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.

19 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 11' 32"
Ay
Akrep
12° 20' 45"
Merkür
Koç
25° 58' 02"
Venüs
Balık
20° 23' 41"
Mars
Balık
04° 12' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 15"
Satürn
Balık
13° 11' 22"
Uranüs
Boğa
20° 36' 59"
Neptün
Balık
27° 46' 19"
Plüton
Kova
01° 48' 36"
Chiron
Koç
18° 44' 10"
Lilith
Başak
19° 41' 16"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>