Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İşleri Yoluna Koyuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 10%

Bugün bir haçlı seferine çıkan Aslan Yürekli Richard gibi hissedeceksiniz. Size ne oldu böyle? Çözülmesi gereken acil bir konu mu var? Muhtemelen kendiniz için belirlediğiniz zorluğu çoktan kabullendiniz bile. Her halukarda, büyük miktarda enerji harcamanız gerekebilir. Beyaz atlı prensiniz kim acaba?

Bugün bir kereliğine de olsa fırsat ayağınıza gelebilir. Kariyer enerjileri şimdi sizin için yoğunlaşıyor. Yakında kendinizi ilerlemeniz için ivmeli bir yolda olabilirsiniz. Çok çalışkansınız, ama kendinizi pazarlamak konusunda her zaman rahat değilsiniz. Uzmanlığınızı paylaşma konusunda cesur olun. Ve başarılarınız için övünmekten de korkmayın! Yeterince yüksek sesle konuşursanız, etkili biri sizinle ilgilenebilir.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Zihinsel bir "Evreka!" anı yaşayacağın bir gündesin. Göksel enerjiler seni yaratıcı bir dönüm noktasına götürecek. İşle ilgili bir meseleye yeni bir çözüm getirmeye çalışıyor olabilirsin. Aramakta olduğun yanıt, çarpıcılığıyla ve ışığıyla adeta gözünü kamaştırabilir. O yüzden aklına gelen her tür fikre yakından bak! İlham perilerin kulağına önemli tavsiyeler fısıldıyor olabilir.Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanallarınız elektrik yüklü olabilir. Belki de burcunuzun özellikleri nedeniyle içinizden fikirlerini fazla hararetli savunan insanları suçlamak gelecek. Ancak tuhaftır ki, siz de kendi görüşlerinizi bir o kadar ateşli dile getireceksiniz. Bu yola başvurmak yerine daha olumlu, nazik, sakin bir ifade şekli bulun ki dinleyeniniz daha çok olsun.

13 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şaşırtıcı haberler alabilir, beklenmedik konuşmalar yapabilirsiniz. İletişimde daha özenli olmaya çalışmalı, yanlış anlaşılmalara mahal vermemeye gayret etmelisiniz. Bazı ilişkilerle ilgili fikirleriniz önemli ölçüde değişebilir. Sıkılganlık ve içe çekilme isteği olabilir.

13 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin ruh halini sakinleştiriyorsun. Hafta sonuna bütün işlerini yoluna koymuş bir şekilde giriyorsun. Satın almak istediğin teknolojik bir ürünü satın alabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan onların eksiklerine ve sorunlarına daha çok vakit ayırıyorsun. Çocuklarını yeni yeteneklerini keşfedebilirsin.

13 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle parasal konuları konuşmak için hareket edebileceğiniz bir gün olabilir. İsteklerinizi dile getirirken yargılayıcı olmamaya çalışmalısınız. Herkesin sizin gibi bir düşünceye sahip olmadığını düşünmelisiniz. Empati yapmayı deneyin. Kendi içinizde çözemediğiniz duyguları partnerinizle konuşmaktan çekinmeyin.

13 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza daha çok dönebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmeniz daha kolay olabilir. Kabullenme gerektiren durumlar var. Akışta kalmaya bakın.

13 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz.

13 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

13 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beyin gücünüz karşılaşacağınız her türlü çatışmayı göğüslemenizi sağlayabilecek. Size karşı oyunlar oynayan insanlara karşı bile! Kendinizle gurur duymalısınız.

13 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ile yarın gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının etkisi altına giriyoruz.Bugünlerde yalnız kalmak isteyebilir, kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Zor bir sene geçirdiniz. Spiritüel veya psikolojik yardım almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

13 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlar, ilişkileri için gerçeklerden kaçar. Sen yüzleşmeye hazırsın. Her şeye rağmen gerçeklere göğüs gerebileceksin.

13 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Hayatınızın bazı değişikliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz.

13 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

13 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 22' 32" R
Ay
Yay
13° 48' 03"
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
27° 07' 56"
Mars
Balık
27° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 36"
Satürn
Balık
16° 17' 37"
Uranüs
Boğa
22° 10' 07"
Neptün
Balık
28° 48' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 50"
Lilith
Başak
22° 59' 22"
True Node
Koç
15° 29' 52"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>