Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendine Vakit Ayırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2020, Salı

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 10%

Değişim için çalışıp durmayı bırakın, bunun yerine aşk hayatınıza odaklanın! Neyi kast ettiğimizi biliyorsunuz. Bu, hayatınızda gerçekten dikkat gerektiren tek alan. Bunu sevgilinizden beklemenizin bir anlamı yok, her şey size bağlı. Neden romantik bir hafta sonu için uzaklarda bir yerlerde rezervasyon yaptırmıyorsunuz? Bu, ilişkiniz için harikalar yaratacak ve sadece ikinizin deneyimleyeceği eğlenceyi düşünmek hayatınıza renk katacak.

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

İşleri dengeye sok. Kendine o kadar odaklanmış durumdasın ki diğer insanları tamamen unutuyorsun. Şimdi biraz da başkalarının hissettiklerine odaklanma zamanı. Denge hayatının her alanında önemlidir; çünkü sağlıklı bir bakış açısıyla ilerlersin ve gerçekte olan biteni görebilirsin.Bugün sözleriniz birinin kulağına ok gibi saplanabilir o yüzden sözlerinizin etkilerine dikkat edin. Elbette bu, vermek istediğiniz mesajı gizleyip bambaşka söylemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Sadece, bir şeyleri olduğu gibi söylediğinizde ve gerçekleri ortaya çıkardığınızda, aşırı duygusal bir tepkiyle karşı karşıya kalabileceğinizin bilincinde olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Bugün güçlü bir sezgisel tarafınız var. Birinin gerçekleri sakladığı hissine kapılabilirsiniz. O kişiye şüphelerinizden bahsetmekten korkmayın, çünkü altıncı hissinize hayran kalacak. Ve eğer yetkili bir kişi bir şey hakkında net değilse, durumun altında yatan gerçeği ortaya çıkarmak için içgüdülerinize güvenin.

8 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görüşmeler yapabilir, iletişim trafiği içinde olabilirsiniz. Eğitim ve yurtdışı konularında bir netleşme, sonuçlanma olabilir. Geleceğe daha fazla odaklanabilir, zaman zaman karamsarlık veya endişeye düşebilirsiniz. Sabrı koruma zamanı.

8 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin bir gün geçirmek niyetindesin. Vaktinin çoğunu kendine ayırıyorsun. Giysi dolabını açtığında gözüne birkaç eksiklik çarpabilir. Onları almak için çeşitli site ve moda dergilerini inceliyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan eşini işlerinin düzelmesini içini ferahlatabilir. Mutluluğunu arkadaşların ile paylaşabilirsin.

8 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizde iyi ilişkilere doğru çekiliyorsunuz. Kardeşleriniz ya da dostlarınız sizlerle ilgili bazı yanlış anlaşılmalar içerisine düşebilir. Konuşmalarınıza bugün daha fazla dikkat etmelisiniz. Taşınma yer değişikliği gibi konular bugün gündeminizde olabilir.

8 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Bugün farklı konuların üzerine eğilebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız planlarda zorlanabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmenizde fayda var. Hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde olayları net göremeyebilirsiniz.

8 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDINIZI iyi hissetmek için işinizde başarılı olma çabası gösterebilirsiniz. Yeni birya da var olan işinizde kariyer planları yapmak için uygun bir dönemdesiniz

8 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ofiste iletişim zorlayıcı olabilir. Ne söylediğiniz de nasıl söylediğiniz kadar önemlidir, bunu aklınızda tutun.

8 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Başak burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Din, felsefe ve inançlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularında somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Satış – pazarlama, yayıncılık, ithalat – ihracat alanlarında çalışıyorsanızhayatınız için destekleyici bir gün sizi bekliyor.

8 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan iletişim sorununuzu çözeceksiniz ve mutlu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde çok üretken olacaksınız ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Kendinizi çok iyi ve yenilenmiş hissediyorsunuz.

8 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olaylarınızı gündeme getirmek için yanlış zamanı seçiyorsunuz. Karşıt düşüncelere yol açabilecek davranışlardan uzak kalmalısınız. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerin sorunlarına çözüm üretmek size de fayda sağlayacak.

8 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 27" R
Ay
İkizler
15° 03' 32" R
Merkür
Koç
23° 41' 06"
Venüs
Boğa
13° 00' 31"
Mars
Koç
07° 13' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 22' 52"
Uranüs
Boğa
22° 54' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 43"
Lilith
Başak
24° 25' 09"
True Node
Koç
15° 12' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>